Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grčka privreda pred krahom, Britanija odbila da pomogne  (Pročitano 4671 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Imaju odlican standard jbg a imaju i mnogo lopova Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jebem li ga meni nikako nije jasno kako su oni u tolikim dugovima osim na pljačku od strane NATO. Svaki santimetar zemlje im je obrađen, izvoze maslinovo ulje, suve kajsije, razno voće, imaju turizam koji funkcioniše cele godine, prodaju sve što proizvedu turistima i još im treba, imaju svoje luke, izgrađenu infrastrukturu i opet su bankrot.

Alavost. Preambicioznost. Balkanska muljačina.

Ne možeš sa uzgajanjem maslinki, fetom i nudističkim plažama da vodiš regionalnu trku u naoružanju sa Turskom i hraniš horde korumpiranih birokrata. Troše godišnje duplo više para na oružje od Šveđana, a pet puta manje zarađuju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Makedonci traže bankrot Grčke

Makedonija zatražila od Evropske unije da proglasi bankrot Grčke. Zbog blokada graničnih prelaza i štrajkova makedonska privreda imala je štetu od 15 miliona evra.

Zamenik premijera Makedonije Zoran Stavreski pozvao je Evropsku uniju da objavi bankrotstvo Grčke, zato što je granica između te dve zemlje ponovo zatvorena za saobraćaj zbog štrajka.

Zoran Stavreski

"Grčka je u velikom haosu, očigledno je da Evropa do sada nije uspela da pronađe dobro rešenje", rekao je novinarima Stavreski, koji je i makedonski ministar finansija.

Stavreski je to izjavio u trenutku kada je nekoliko graničnih prelaza između Makedonije i Grčke zatvoreno za saobraćaj, zbog štrajka grčkih carinika, piše agencija Frans pres.

Makedonski ministar je istakao da njegova zemlja trpi veliku štetu zbog zatvaranja granica, "koju joj niko neće nadoknaditi", kao i da bi proglašenje bankrotstva Grčke stabilizovalo tržište i zaustavilo neizvesnost u reginu.

Makedonsko-grčka granica je tokom ove godine bila blokirana ukupno 80 dana, zbog čega je makedonska ekonomija izgubila oko 15 miliona evra.

Makedonija je 2005. godine dobila status kandidata za ulazak u EU, ali je pregovore za pristupanje Uniji blokirala Grčka, koja ne dozvoljava naziv Republika Makedonija. Grci smatraju da ime Makedonija sadrži teritorijalne pretenzije, pošto se tako zove severna grčka pokrajina.

Spor je počeo kada je Makedonija 1991. godine proglasila nezavisnost od Jugoslavije, pitanje nije rešeno ni posredovanjem Ujedinjenih nacija.

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Imaju odlican standard jbg a imaju i mnogo lopova Smile

Tako nekako. Kod njih je to pocelo uvodjenjem evra, nesto slicno Markovicevoj reformi. "Smrzle" se plate al su nagurali plate do nerealnosti tada. Tako i Grci, naduvali su plate samo tako jer eto, evro jak. Sada Grk nije bio svestan da realno zaradjuje 500 evra a ne preko iljadu. Pa su plus toga podigli cene u evrima za turiste pa su turisti otisli tamo gde nema evra i naduvanih cena, u Tursku. A akd su dobili po soma evra platu, pocelo da se to kupuje stanovi, auta, plazme...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Jebem li ga meni nikako nije jasno kako su oni u tolikim dugovima

Khm...  ne bi me iznenadilo da sam to bila ja  Smile

Citat
A akd su dobili po soma evra platu, pocelo da se to kupuje stanovi, auta, plazme...

braaaate... izgleda da samo ja ne znam da za soma evra kupim stan i auto  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
braaaate... izgleda da samo ja ne znam da za soma evra kupim stan i auto  Smile

Lepo, odes u banku, kazes da zaradjujes soma evra pa ti oni pomognu oko kupovine  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
aaajde?  Smile
ajde da se dogovorimo ovako...idi ti trazi, i ako ti daju, ja ti dam jos toliko na poklon  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
Ma pusti maradica, on zna bolje od tebe kako je tamo. Samo mu kazes akumisu malaka i nastavis dalje, jbg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
 Smile
vala bas...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
aaajde?  Smile
ajde da se dogovorimo ovako...idi ti trazi, i ako ti daju, ja ti dam jos toliko na poklon  Smile

Jes ti ikad cula da ima ona stvar, zove se kredit, mislim, za stan, kucu, auto i slicno  Smile

Ma pusti maradica, on zna bolje od tebe kako je tamo. Samo mu kazes akumisu malaka i nastavis dalje, jbg.

E hebi ga, nismo ovde dosli da se vredjamo  Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2011, 02:52:19 od Maradic »
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.