Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:26:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gravity (2013) - Sci Fi  (Pročitano 16975 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Neki ljudi prosto vole da mrze neke glumce Smile Npr. Sarah Michelle Gellar (ili kakvo god joj je ime), eno po imdb-u sere o njoj neki opsednuti lik... ja 4-5 glumaca najvise ne volim da gledam, ali to je najvise zbog toga u kavkim filmova glume koji su (po mom misljenju) raspad.

Sandru sam voleo pre da gledam, Kluni mi ne smeta uopste..

Sto se ovog filma tice, ne ocekujem nesto previse, volim SF, tako da cu sigurno da gledam.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Ja volim sve glumce al tebe ne volem    Smile
« Poslednja izmena: 08. Okt 2013, 19:16:48 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Slamas mi srce vasabi.. a ja bas hteo da ti pevam serenadu ispod balkona Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
kako je vasabi?  Smile

da li je bolji od deni bojlovog sunca?

Kada se zavrsio film prvi mi je na pamet pao Sunshine. Sa njime je nekako najslicniji. Pogotovo pocetak i sredina. Imas brutalne kadrove svemira, sa jakom rezijom i odlicnom muzikom. Ali meni se u Sunshinu nije svideo onaj momenat kada se film pretvori u slasher (doduse nije ni to bilo lose, ali nekako mi nije odgovaralo mirnijem dramaticnom tempu koji je film imao pre). Tako da Gravity iako nema akcije toliko, znatno mi je napetiji od Sunca. Kul je taj osjecaj izolovanosti i atmosfera. Samo eto, Sandra Bulok je penis.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Nije tu uopšte stvar u tome dal neko mrzi neke glumce, kako možeš da mrziš nekog kog nikad nisi upoznao. Možeš da kažeš da nisu dovoljno cenjeni, ali za to postoji razlog. Jednostavno je činjenica da su oni svoje karijere gradili na filmovima koji ne zahtevaju neko posebno glumačko umeće, i onda kad pređu da igraju u nekom polu ozbiljnom filmu čija tematika nije - mi se volimo, pa se onda više ne volimo, pa se na kraju ipak volimo, normalno je da će određena doza skepticizma i odbojnosti da bude prisutna.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Kako neki ljudi komentarisu neke glumce, to jedino moze da bude mrznja (ne mislim na ovom forumu, nego uopste). Ja licno ne mrzim ni jednog glumca/glumicu, al' mi se neki jednostavno ne svidjaju/njihova gluma/filmovi.
To stoji, al' ne mora da znaci da ce odmah biti lose. Vecina kazu da su skroz dobro glumili u ovom filmu, a i oboje su bili u nekim dramama u skorije vreme (a mozda i pre - slabo ih pratim), pa ne bi trebalo biti nekih velikih problema ovde. Stoji i da nisu bas toliko glumci za ovakav film (licno radije bih video neke druge glumce u ovim ulogama), al' to ne znaci da su lose odradili posao..

U svakom slucaju, mislim da ce biti dobra verzija na netu za 2-3 meseca, pa videcemo.
« Poslednja izmena: 08. Okt 2013, 21:20:49 od pleybeck »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ali meni se u Sunshinu nije svideo onaj momenat kada se film pretvori u slasher (doduse nije ni to bilo lose, ali nekako mi nije odgovaralo mirnijem dramaticnom tempu koji je film imao pre)
pa svaki bojlov film se zavrsava masovnom klanicom  Smile
i uglavnom svi izginu

a sto se tice sandre dobro je odradila onaj film kad usvaja onog debelog crnca
« Poslednja izmena: 09. Okt 2013, 09:11:18 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
vole da mrze

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Dobar film. Odredjene scene su odlicno odradjene. Nije puno realan ali je dobra zabava i vredi gledati.

Cak ni Sandra nije lose odradila posao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
mob
Sony 
Odličan film, vrhunski 3D, treba gledati dok je "vruće", jedino što ovi naši drže Štrumfove 2 i ostala g***a ceo dan, a ovakav film u 2, 3 termina.

Meni se nije dopao kraj, ne kao kraj, nego kako je naglo prešao u odjavnu špicu, nekako bez takta. Kada se pogleda da je ostatak filma bio gotovo kao mehanizam, pun metafora o životu, preporodu, veri (bilo u sebe ili boga) itd. na kraju, koji takođe je metafora ponovnog rođenja itd. samo se odjednom zacrni ekran.

Glumci su bili super, mada DŽordŽ Kluni glumi sebe, Sandra je ovde pokazala da zaslužuje oskara, čak i u scenama koje su na papiru smešne (jedna gde zavija sa psima npr.), i mislim da je zaslužila nominaciju najmanje. Čak i oni koji je nevole na forumu su priznali da je odlična.

Sve u svemu, 10/10, gledati u 3Du nikako čekati domaćicu. Ovo je film koji se ne propušta ove godine.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2013, 09:19:15 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 20:26:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.