Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 20:23:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gravity (2013) - Sci Fi  (Pročitano 16784 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Bulok je za komedije tipa očajne domaćice i tako to... Klunija lično ne podnosim kao pojavu pa iz tog razloga.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Sony 
Gledao sam u bioskopu trailer i naježio sam se. Još je pohvaljen 3D u samom filmu, i preformans.

Ima 100% na Rotten Tomatoes.  Smile

Vrlo sam zaintrigiran da ga gledam u bioskopu, u 3Du. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
James Cameron Calls 'Gravity' the "Best Space Film Ever"!

James Cameron, director of sci-fi classics such as The Terminator, T2 and Aliens, is calling Alfonso Cuarón’s Gravity, starring Sandra Bullock and George Clooney, the best space film ever done. Those are big words from a man who not only changed the course of sci-fi filmmaking, but also has two of the highest grossing movies of all-time.

Warner Bros. is releasing Gravity on October 4, a bit premature for Oscar season, with serious buzz. The reviews out of Venice are staggering, providing evidence that the OMFG footage shown here wasn’t just a garage sale.

Now, Cameron is getting in on the hype, telling Variety that it’s something special, and the kind of film he personally has been waiting a long time for.

“I was stunned, absolutely floored,” he says. “I think it’s the best space photography ever done, I think it’s the best space film ever done, and it’s the movie I’ve been hungry to see for an awful long time.”

But what he boasts is Bullock’s performance, one that he says is more impressive than the film’s technology that supported it. “She’s the one that had to take on this unbelievable challenge to perform it. (It was) probably no less demanding than a Cirque du Soleil performer, from what I can see.” And of the result, he says, “There’s an art to that, to creating moments that seem spontaneous but are very highly rehearsed and choreographed. Not too many people can do it. … I think it’s really important for people in Hollywood to understand what was accomplished here.”

From a guy who grew up with ’80s action films and saw Bullock break out in Hollywood with Speed, it’s sort of exhilarating to see her return to such a rough and rugged role. While the trailers for Gravity make space-age filmmaking the star, it’s a big exciting to know that the addition of both Bullock and Clooney only add to the experience.

In the film, Bullock plays Dr. Ryan Stone, a brilliant medical engineer on her first shuttle mission, with veteran astronaut Matt Kowalsky (Clooney). But on a seemingly routine spacewalk, disaster strikes. The shuttle is destroyed, leaving Stone and Kowalsky completely alone—tethered to nothing but each other and spiraling out into the blackness. The deafening silence tells them they have lost any link to Earth…and any chance for rescue. As fear turns to panic, every gulp of air eats away at what little oxygen is left. But the only way home may be to go further out into the terrifying expanse of space.

bloody-disgusting.com

IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
James Cameron Calls 'Gravity' the "Best Space Film Ever"!
Smile

Пропштам нешто или... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Sad ga odgledah.

Nešto najnapetije što sam ikad gledao. Režiser po meni za sada nema ni jedan loš film, a uspeo je da od filma sa dvoje glumaca (i to Klunjem i Bulok) i to u svemiru, napravi brutalan preživljavački film sa toliko napetim scenama da ga se postidi i najbolji akcijski film. Znaš kad film zapravo te natjera da navijaš Za Sandru Bulok (koju ne mogu očima smislit) onda radi nešto dobro.

Brutalna muzika, fantastični momenti, vizualno predivan film generalno i sa najboljom režijom koju sam video u skorije vreme (kontam da je način na koji se ovaj film snimao priča za sebe). Par momenata mi je srce čak ubrzalo čak i na samom kraju (pričamo o Sandri Bulok i Džordž Kluniju, ponavljam).

Ali generalno, mnogo sam zadovoljan. Nisam očekivao  ništa puno, a bio sam mnogo skeptičan.

Ipak, moram da upozorim na dve stvari. Prva - iskreno se nadam da je ovo najbolji način da se gleda u bioskopu. Ne čekati ni blu ray niti dobar snimak. Jednostavno, u bioskopu totalna tišina okružena crnilom oko sebe stvarno dodaje osećaj kao da ste u samom svemiru. Da se nadovežem na to - ako ste u mogućnosti - GLEDAJTE U 3D. Normalno bi bacio na stranu gledanje filma u 3d tehnologiji (možda 2 da su ga iskoristila kako treba za wau momente), ali Gravity taj 3d koristi na jako originalan način i zapravo vas totalno uvlači u film. Krenete se tripovat na par momenata kao astronauti. A o perspektivi i dubini svemira da ne pričam (nije u pitanju gomila "iskačem ti u facu" fora). Iskrena i verovatno jedina preporuka za 3d.

Druga stvar - ako pijete pivo u bioskopu uz film inače - nemojte uz ovaj. BArem ne dok ga gledate u 3d-u. Kao što sam naslov kaže, gravitacija je ovde glavni element i stvarno čini čuda.

3d nije ni naporan, sa svojim 90min trajanja, uopšte ne bole oči i film se ne oseća kao da treba da bude kraći ili duži.

Mane - možda dve mane. Prva je što ima negde tamo pred sami kraj momenat patetike od 1min koji mislim da je malo previše. No s obzirom da ne traje dugo, voljan sam propustit kroz prste. I drugi - stvarno bi voleo da je neka druga glavna glumica odglumila umjesto Sandre Bulok, jer je jako jako nepodnosim. Ali opet, s obzirom da sam u par momenata navijao za nju - skidam filmu tu kapu.

suma summarum - 10/10 I najbolji film koji sam gledao ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
da li je bolji od deni bojlovog sunca?
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Apsolutno odbijam da poverujem da film u kome igraju Kluni i Sandra Bulok, a koji nije romkom, može da bude dobar. Jednostavno to ne može..
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Apsolutno odbijam da poverujem da film u kome igraju Kluni i Sandra Bulok, a koji nije romkom, može da bude dobar. Jednostavno to ne može..
Smile Papane ko da sam ja napiso  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 30.0.1599.69
Dajte sta ste tolki cinici, nema tu srece.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 20:23:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.