Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:42:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grandove Zvezde 2007  (Pročitano 39029 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 119
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahha pa nije bas na svakom znam odavno smo mi otisli u qurac Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa mogla bi ova sugava gospoda da proseta malo do stale posto za bolje nisu jel kad prodjem pored metalaca i onih tehno narkica smrdi gore nego u stali kravlja balega bolje mirise!

inace ne pratim zvezde granda samo sam jednom gledao kad su bili velja dacic i vucic i znam za onu sanju koja se snima i nju bih odma zenio niti sam fan niti glasam nit koj kurac i dali postojalo to takmicenje ili ne potpuno mi je sve jedno ali nemogu da podnesem da neko pljuje po necemu i kaze mars za kafanskim stolom e pa vidis majmune taj kafanski sto za mene vredi vise nego svi ti tvoji narkomani i to nije nista negativno vec je to simbol uspeha eto meni su najbolje ribe one koje igraju za kafanskim stolom a ako su tebi najbolje narkomanke smrdljive metalke ili neke kulturne sto ne lice ninasta a pricaju o nekoj kulturi mene apsolutno boli kurac ali prekini da vredjas svetinju jel cu ja tek da pocnem da vredjam!

a sto je najgore od svega u ovoj drzavi oni koji ne vrede nista znaju da vredjaju ljudi koje vrede dali je to ljubomora ili nesto drugo neznam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
 Smile Smile Smile Smile to srkich, samo ti njima skreši, o'ma, u lice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
pa mogla bi ova sugava gospoda da proseta malo do stale posto za bolje nisu jel kad prodjem pored metalaca i onih tehno narkica smrdi gore nego u stali kravlja balega bolje mirise!

inace ne pratim zvezde granda samo sam jednom gledao kad su bili velja dacic i vucic i znam za onu sanju koja se snima i nju bih odma zenio niti sam fan niti glasam nit koj kurac i dali postojalo to takmicenje ili ne potpuno mi je sve jedno ali nemogu da podnesem da neko pljuje po necemu i kaze mars za kafanskim stolom e pa vidis majmune taj kafanski sto za mene vredi vise nego svi ti tvoji narkomani i to nije nista negativno vec je to simbol uspeha eto meni su najbolje ribe one koje igraju za kafanskim stolom a ako su tebi najbolje narkomanke smrdljive metalke ili neke kulturne sto ne lice ninasta a pricaju o nekoj kulturi mene apsolutno boli kurac ali prekini da vredjas svetinju jel cu ja tek da pocnem da vredjam!

a sto je najgore od svega u ovoj drzavi oni koji ne vrede nista znaju da vredjaju ljudi koje vrede dali je to ljubomora ili nesto drugo neznam!
xa xa tipicno razmisljanje jednog narodnjaka...iliti seljaka  Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa znam da si ljubomorna jel ovi seljaci kao sto sam ja jebu samo seljanke a te gospodje od 200 kila i pegave po licu mogu samo u parku od nekog smrdljivog metalca kurac da dobiju al sta da ti radim zao mi te je al takve kao ti nebih pipnuo ni sa drvetom a kamoli sa ovim seljackim kurcem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
 Smile

obrisan off

Javna opomena:
mybadmc1 i srkich... ovo vam je prva, a nekima i xy-ita opomena. pretnje smrcu i gluposti ostavite za oci u oci, a ovde postujte kucni red. svako dalje skretanje sa teme bice obrisano, a dalja vredjanja ce biti sankcionisana!
« Poslednja izmena: 11. Avg 2007, 01:15:26 od Pink Floyd »
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Bezmo od zivotinje u sebi....

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 110
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6233
N :apisao sam smrt u smislu koliko su losi ne kao pretnju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Kapiram, ali pre nego sto nesto napises razmisli, jer vrlo lako moze pogresno da se protumaci! Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pozdravljam samo neznam zasto si mene pomenuo jel ja smrt nikad nikom nisam zeleo to je bio samo odgovor a ako pazljivo citas citav burek forum o muzici ja ga nisam sve procitao i ne planiram ali nema teme o narodnjacima a da ova gospoda ne prete smrcu i ne pominju smrt dok ja na njihove teme i ne ulazim toliko o tome koliko si ti ipak njihov jel mene nisi trebao da pomenes a uzgred sam ti ja skrenuo paznju za to smrt i ti me poslusa ali i mene opomenu a kladim se da ja nista nisam napisao nebi nikoga opomenuo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia onaj veliki
Da se nisi ti oglasio opomenuo bih samo mybadmc-ja, jer je on pomenuo tsmr, iako u drugom kontextu.
A mislim da cete se svi sloziti da bi trebalo da se svi smirimo, i ne "koljemo", nego da ko ljudi civilizovano pricamo!

Aj pozdrav svima, i zivela muzika, kakva god ona bila! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Top teme:

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 15:42:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.