Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:57:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grandove Zvezde 2007  (Pročitano 38428 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ona kandidatkinja broj 11 je katasrofa a prosla je.Pa ne mogu da verujem.Imali su preko 7 000 kandidata ove sezone,pa da nisu mogli da izaberu neke normalne sto znaju da pevaju.Bile su neke i dobre,ali pola je bas katastrofa.
Smile

cekaj da  Smile i opet  Smile i opet  Smile i opet  Smile i opet  Smile i opet  Smile i opet  Smile ...
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Jebote ljudi sta vi gledate,i slusate pa to je stvarno,nismo mi za evropu jos  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 799
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E65,6670
boli njih za eno,penu,nenu,denu,senu...biznis je to,lova bato!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
 Smile

je kazem uvek treba ljudma dati priliku da moz skupiti sevdah ili po ko zna koji put uloziti i nesto napraviti a da to bude sa snekim smislom i voljom da se ucini ono sto je za taj trenutak najbolje. to se vidi kroz muzikante na pink i svima unaookolo koji su ljubo morni na nj. svako srece ima onoliko kolko oce i to je stvar i u muziki zato budite pazljivi i brinite o toj vrsti muzike
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
S obzirom da nisam od onih koji pljuju napamet, poklonila sam sat vremena svog zivota toj emisiji... OK... emisija traje 3 sata, ali daljinski upravljac je cudo...
Ukljucila sam se u onom trenutku kada je nastupala ona riba koja lici na plasticni spejs-satl... farbana kosa, obrijane, pa iscrtane obrve, vestacka usta, vestacke sise, problemi sa kicmom (kicma joj je izlgleda u obliku latinicnog slova L posto je sve vreme stajala kao patka)... znaci... strasno...  Smile
Onda su jos usledile neke, pa ona Bucka... mislim da je bila i u trci za Idola, pa jos neke, pa jedan leprikon (na kraju je ispala zamalo ispala... ili je ispala) i pred kraj riba koja ih je o-d-u-v-a-l-a... devojka broj 9...Silvija... kako li vec...
Ne da ima glascinu, neko... nemam reci... kosa mi se digla na glavi kako devojka peva...
Ocigledno je tu greskom... cisto da pokupi pare i upozna ljude... ali... kako peva... majko mila..
Onda su usledile jos dve... valjda... pa bacakanje Ace Lukasa u stilu Dzibonija, pa opet bacakanje Skoricke... to nisam gledala...
Kada se maratonsko glasanje zavrsilo, oni su, kao, prebrojali glasove... pojavio se i Vladimir Djuric Djura kao ... valjda ... clan zirija...
Strasno je kako ljudi nisko padnu...
I kao zacin Ce citanje spiska ko je prosao, a ko ne... Sasa Popovic je jedna iskompleksirana budala koja tripuje da je veeeeliki frajer... fuj.. bljak... fuuuuuuuuj...
Onaj spejs-satl se bacakao, pa je na kraju i ispala... i tako... bezveze... takmicarke su naizmenicno ustajale i sedale, kao fol da cestitaju jedna drugoj...

Ja ne znam ko to gleda, ali izgleda da je gledana emisija... Baba koja se ceslja vs. Grand zvezde... Zvezde Granda... tupani vs. glupani...

I umalo da zaboravim... bila su tu i dva pajaca u vidu voditelja... dno dna...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam gledao prvu epizodu . Ono kada debil Marko nije mogao ni da procita svoj voditeljski sadrzaj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa šta će dečko...Ne ide mu čitanje baš najbolje Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

:)

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 2261
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Njabolje je bilo kada mu je Ena u jednom momentu rekla:'E Marko,nije tebi lako"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam,nisam gledala...U svakom slučaju nije njima lako...Bolest ne bira,medicina ne leči... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
ima li neko pjesme il bar spisak ljudi koji su kandidati za zvezde granda 2007
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 21:57:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.