Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 15:25:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grand festival  (Pročitano 24147 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ako je to tebi turbo sranje meni nije i mene nije sramota da ga slusam a ti ako zelis da vredjas onda ce da se vredjamo!
exit to je turbo narkomanija puna smrdljivih narkomana koji se valjaju u blatu i koji otimaju deci pare za uzinu!

ja eznam kako neko moze ovako nesto debilno da pita ko je dozvolio taj festival ja bih ga takodje zabranio ali ne iz vasih razloga vec iz mojih jel ko moze nekome da zabrani da ucestvuje zatosto je slikao svoje gole grudi jel kao zbog lepe lukic mnogo me zabole kurac za nju to je uradjeo u nameri da bi se vama anti grandovcima sasa uvuko u dupe i da bi ipak to delovalo prihvatljivo i za vas i takve su pesme a vi i dalje pljujete pa sto ja nisam bio na sasino mesto pa bi ste videli nasta bi taj festival liceo a ne ovako covek vam jos izlazi u susret vama i onim konzervativnim seljacima koji vole narodnu muziku ali na drugi nacin i vi se nasli da pljujete a i verovatno ona druga ekipa koja se ne razlikuje puno od vas samo sto nezna da koristi internet a njihovi komentari su tipa i ju pogle ovu gola itd zagrli te se sa tim seljacima i ljubite umesto sto ih kritikujete jel oni su potpuno isti kao vi a mi smo za napredak nekonzervativno razmisljanje itd!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Malo tacki "."           malo zareza ","         i nemoj da mi stedis sa znakom pitanja "?" Smile Smile

Sto se tice tvog texta, barem onoga sto se dalo protumaciti, ne razumem tvoju zivotnu filozofiju! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milenaaa kako si skinula sa BearShare,kad uopste nema ta pesma!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
OS
Nepoznat
Browser
SAMSUNG-SGH-D600 1.0
E ovako to je parada pijanstva i kicha.Grand je propast nase muzike.Jedini koji moze da prodje je Bane Mojicevic jer je imao pravu narodnu pesmu,a inace on je trebao da peva pesmu koju je pevala Mira Shkoric,ali mu je ona maznula par dana pred nastup.Strasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4839
Zastava Srbija - Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5800XpressMusic
ima u grandu kvaliteta, ali sve se upropasti vulgarnim tekstovima i polu golim pevačicama na nastupima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
cao sta ima?veliki pozdrav svima,ja sam se tek prikljucila pa ako ima neko zainteresiran za chat nek se javi....pussa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 23
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako da se skine muzika????????????????????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma kakve bre zvezde! njih jedino sasa popovic moze nazivati zvezdama i niko vise!nisu oni ni do kolena sabanu,serifu,jasaru,halidu. . . niti ce ikada biti! jednom recju,,nemaju pojma!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

google translator ce da dovede do 3 svetskog rata

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1360
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 2700 classic
...i bog stvori Grand....i dobi muzika svoju tamnu stranu......
IP sačuvana
social share
"Znam da ce te uskoro imati te predivne predsednicke izbore koje mnogo volite, bice veoma zabavni i siguran sam da cim se završe izbori da ce zemlja odma biti primetno bolja. Što se mene tice, ja cu biti kuci i raditi esencijalno isto što i vi, ali kada ja završim sa drkanjem barem cu imati nešto da pokažem" - George Carlin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
dobar je grand. posebno onaj ivica, kako se preziva? ivica, ivica...

culjak! jeste! on ima nekoliko dobrih narodnih pjesama. ovo ostalo, onako...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 15:25:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.