Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Graficka  (Pročitano 807 puta)
28. Jun 2005, 22:23:06
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 60
Kupio sam novu graficku karticu Asus r9550 128TD. Prodavac mi je rekao da ova graficka kartica ima 128 bita magistrale. Kada sam je ubacivao u komp primetio sam da od 4 mesta za memoriju samo su dva popunjena.Na kutiji nigde nepise kolika joj je magistrala. Da li ona stvarno ima 128 bita magistrale?

Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Powered by ATI®'s Radeon™ 9550 Visual Processing Unit, the graphics processor supports DirectX 9.0 grammable shaders in its class, ASUS Radeon 9550GE provide outstanding image quality and high performance for immerse game play and business. Incorporating various cutting edge technologies such as ATi's SMARTSHADER™, SMOOTHVISION™, VIDEOSHADER, ASUS' GameFace™, and ASUS Video security™ II. Additional features such as TV-Out, DVI output, 2nd VGA and rich-spectrum of unique ASUS innovations make the ASUS Radeon 9550GE a complete solution for the 3D market   

Chipset Feature    

•   ATi Radeon 9550 VPU (visual processing unit)   
•    SMARTSHADER™ provides the programmable shader abilities for visual realism   
•    SMOOTHVISION™ generates the sharp and clear images by built-in anti-aliasing and anisotropic filtering   
•    HyperZlll﹢with double the Z compression (8:1) for improved memory compression   
•    VIDEOSHADER™HD-FULLSTREAM™ video de-blocking technology for Real, DivX and WMV9 format   
•    Microsoft® DirectX 9 and OpenGL 1.5 support   
•    AGP 8X support   
•    128-bit Memory Interface
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
kakva je razlika izmedju 9550 i 9600? i koliko obe kostaju? cuo sam da 9600 moze nesto da se poveca na 9800.
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Kupio sam novu graficku karticu Asus r9550 128TD. Prodavac mi je rekao da ova graficka kartica ima 128 bita magistrale. Kada sam je ubacivao u komp primetio sam da od 4 mesta za memoriju samo su dva popunjena.Na kutiji nigde nepise kolika joj je magistrala. Da li ona stvarno ima 128 bita magistrale?

Unapred hvala!

To sto su ti popunjena samo dva od cetiri mjesta vjerovatno znaci da imas 128MB memorije na vegi (a ostala dva prazna mjesta su ti za modele s 256MB memorije) sto nema veze s memorijskim interfejsom jer se "velicina" RAM memorije na vegi odnosu na "kolicinu" memorije a memorijski interfejs se odnosi na "rezim" tj. nacin rada te iste memorije.
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
kakva je razlika izmedju 9550 i 9600? i koliko obe kostaju? cuo sam da 9600 moze nesto da se poveca na 9800.
Prvo pitanje: Velika. Uzmes izgooglas obe kartice pa samo pogledas karakteristike, brzinu memorije i procesora...
I za cenu lepo izgooglas u nekom od cenovnika domacih jer pojmam koliko kostaq neka graficka je vrlo relativan, da li se, le, pro, xt allinwonder, da li asus, club3d, saphire etc...
Moze 9600xt da se softmoduje na 9800.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85

Razlika u jezgru.Mogu se neki modeli 9600 "softverski" nabudziti na 9800  Smile.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
@SF

Jebi ga dok sam kucao ti si vec odgovorio.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Koji modeli su podložniji softverskim unapređenjima ?
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Sustina je da model koji hoces da budzis "softverski" mora biti hardverski identican modelu na koji ga nabudzujes.Konkretno kod ove varijante 9600 u 9800 mogu se nabudziti one 9600 koje su hardverski identicne 9800.Posto im je jezgo identicno sustina je koliko se sjecam (davno sam o tome citao_tek kada su se pojavile 9600-9800 ali nisam imao prilike da sam probam budzenje jer mi 9600-tke tada nisu  bile "pri ruci" ) u "cjevovodima" - pixel "pajpsima" (kroz koje "furaju podaci") arhitekture ne sjecam se tacno ali mislim da 9800 ima 8 "pajpsa" a 9600 4 "pajpsa" ali su se neke 9600 "pravile" tako sto su se "softverski disejblovala 4 "pajpsa" tj. imale su i 9600 i 9800 isti broj "pajpsa" (znaci hardverski identicne s 9800)  ali 9600 su imale softverski disejblovana 4 pajsa.E sad kako su softverski disejblovane tako se softverski mogu i anejblovati   Smile.E sad ja mislim da je ATI ubrzo "rijesio" taj problem s hardverskim "ukidanjem" 4 "pajpsa".Ali ni u samom pocetku nije kod svih 9600 bilo isto "pajpsa" kao kod 9800 pa nije ni bilo moguce "pogurati" sve 9600 na 9800.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2005, 13:54:29 od djwhite »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Koliko se secam, velika vecina pro i xt kartica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.