Kupio sam Club 3D-GF 6600 Gt(a imao sam Radeon 9550),pa me zanima koju rezoluciju da koristim u igrama(a da ne preteram) i dokle smem da teram sa nivoom detalja i kvalitetom slike (sva ta podesavanja u video??)
« Poslednja izmena: 05. Avg 2006, 16:24:10 od shone83 »
probaj pa vidi kako ce da ti radi! Ja sa 7900GT igram sve (sem obliviona) na max detaljima pa ti preporucujem da sam isprobas maximum, a uostalom zavis i koju ces igru da igras i kakav procesor imas, memorija...
to ti vise zavisi od monitora nego do graficke...ti mozes i sa 4200 da nabavis 2084 rezoluciju ali problem je monitor. A sto se tice detalja..za novije igre Medium obavezno...bar za ove hitove...a za starije High
Te nVidia graficke bolje rade na visoj rezoluciji sa minimalnim detaljima dok Ati rade na nesto nizoj ali sa 20-30% boljim detaljima zbog sistema racunanja procesora tako da bi ti bilo bolje da stavljas visu rezoluciju (npr. 1280x1024) nemoj koristiti Anti-Aliasing, a detalje stavi izmedju medium-a i high-a (kako koja igra).
17 inci ekran(@dare_care pa nije valjda da cu morati novije igre da igram na minumumu ) sada treba da krenem da igram WoW pa me zanima na koja podesavanja njega da stavim(uzgred imam 512 MB RAM-a na kompu i procesor AMD64 3000+)
Pa stavi na 1024x768, a detalje mozes na high ili ako ima very high, a Anti-alias ako bude kocilo iskljuci, ali mislim da bi ti to trebalo raditi odlicno jer oni preporucuju 1,5 GHz CPU i 64 MB graficku a ti imas duplo, samo za ram neznam kako ce se ponasati jer preporucuju 1 GB, a ti imas 512 MB.