Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko ulazi u BGD skupstinu
SNS i kompanija
17.5%  (10)
SPS i Palma
8.8%  (5)
DS
10.5%  (6)
DSS
0%  (0)
Djilas i kompanija
19.3%  (11)
Dveri i DJB
17.5%  (10)
Aleksandar Sapic
12.3%  (7)
SRS
3.5%  (2)
LDP
0%  (0)
Ne davimo Beograd
5.3%  (3)
Ljubisa Preletacevic Beli
5.3%  (3)
Marko Bastac
0%  (0)
Ukupno glasova: 21
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 150
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradski izbori 2018. i buduci gradonacelnik Beograda  (Pročitano 157157 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614

Evo, ja vec vise od 18h pokusavam da dobijem odgovor jednog DJB na pitanje na osnovu koje je to ankete imao projekciju 10% i vise glasova za DJB...

Па зар није она госпођа лепо објаснила чистом математиком... Smile

ауу леб ти ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Иначе, да кажем још нешто.

Ја сам знао да НДБ води туњава Ксенија и стидљиви Добрица и да они што су иза њих сигурно нису мање туњавији, али сам им ипак дао глас јер су представљали какву-такву, али искрену опозицију овим сточарима на власти.

Ипак, након оне синоћне журке и оног разулареног... радовања... што је узето 3,5% гласова, ја се надам да на наредним изборима неће прећи ни један проценат, удавили се сви дабогда. Кад год помислим, ево, ево неки људи, неки људи са два грама мозга, увек се испостави да је у питању гомила лудака.

Да имају једну једину нормалну особу међу том гомилом архитеката и антрополога, тај један би изашао и рекао нешто политички ваљано, типа, "не можемо да очајавамо и морамо да будемо задовољни резултатима, ово је добар резултат имајући у виду целу ситуацију и чињеницу да нас није било у медијима, ово је добра база за даљи рад, није за прославу али јесте велико охрабрење итд...".

Имбецили, јебем вам матер идиотску.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Poštujem to što si napisao
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Evo, ja vec vise od 18h pokusavam da dobijem odgovor jednog DJB na pitanje na osnovu koje je to ankete imao projekciju 10% i vise glasova za DJB...
Ma kakve ankete i projekcije, to je ona priča o "bačenim glasovima" ispod cenzusa pa pumpaš sebe.

Nisu oni imali nikakvu projekciju i plan, jer da jesu prešli bi cenzus koji im je bio na dohvat ruke. Svaka stranka zna svoju snagu u par procenata. Pogotovo na lokalnim izborima, jer to je jedan jebeni grad koliko god da je veliki. Ja razumem da je teško napraviti stranačku mrežu u celoj državi, ali u gradu?! Sramota! Najveći gubitnici izbora, jer ako ti nisi sposoban da se proširiš 1, 2 posto preko svoje prirodne snage, o čemu mi da govorimo dalje. Njihov cenzus i tih 8000 glasova nije nikakvo pitanje politike ili ideologije, nego brate sposobnosti da mobilišeš i izvedeš svoje ljude do birališta. Nerad i neodgovornost.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Nisi se valjda i ti razočarao u patkicu?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15

Ma kakve ankete i projekcije, to je ona priča o "bačenim glasovima" ispod cenzusa pa pumpaš sebe.

Nisu oni imali nikakvu projekciju i plan, jer da jesu prešli bi cenzus koji im je bio na dohvat ruke. Svaka stranka zna svoju snagu u par procenata. Pogotovo na lokalnim izborima, jer to je jedan jebeni grad koliko god da je veliki. Ja razumem da je teško napraviti stranačku mrežu u celoj državi, ali u gradu?! Sramota! Najveći gubitnici izbora, jer ako ti nisi sposoban da se proširiš 1, 2 posto preko svoje prirodne snage, o čemu mi da govorimo dalje. Njihov cenzus i tih 8000 glasova nije nikakvo pitanje politike ili ideologije, nego brate sposobnosti da mobilišeš i izvedeš svoje ljude do birališta. Nerad i neodgovornost.

Znas sta je zanimljivo... taj lik nije glup, nije zaradio od ove ili prosle vlasti, verovao je da Radulovic nosi neku promenu... i pazi.. paziii.. paaaaziiii... uopste ne zivi u Beogradu... i nema pojma o Beogradu i Beogradjanima...

Na moje pitanje - pa dobro, u kojoj opstini ce biti takav rezultat, racunajuci da ce povezati da ga pitam za Savski venac i Stari gradu  u kojima je DJB imao super rezultat na prethodna dva izbora zahvaljujuci posrnucu DS i DSS, on je krenuo da muti vodu i govori kako su mu "kolege iz call centra" rekle da imaju info da ljudi imaju pozitivnu reakciju na njihovu koaliciju... i da... ne moze da mi kaze na kojim je to opstinama, jer se tako nije vodila anketa...

Ja sam bila u cudu... toliki eksperti i profesori fakulteta i nisu (tj. nece) da izvedju prostu statisticku analizu...

Izvini se Dverasima  Smile

Кад смо већ на теми, дај ми објасни на чему темељиш то уверење да су Двери имале цензус али их Коруптоломци одвукли под лед? Smile

Prosto, gomila ljudi koji bi glasali za Dveri, a tu ima zanimljivih likova... ne bi nikada za DJB...
Bosko je u zadnje 2 nedelje... izigravao taj krizni menadzment i glumio mladog srpskog junaka na kojeg se odredjeni krugovi loze... ono... mlad, lepuskast (za neke), govori jednostavnim jezikom, zna da objasni, pravi Srbin, domacin... i to su odgovori iz neke moje interne ankete...
Dveri su pocele bas lepo da peru svoju biografiju, ali su sa Radulovicem dosta toga zasrale...
« Poslednja izmena: 05. Mar 2018, 16:00:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nisi se valjda i ti razočarao u patkicu?
Ne, ne. Samo eto deluje mi iskreno i razumno.

Pazi bio sam ja i na protestima ali se nisam ni na proteste palio. Previse mi je bliska realpolitika da bih se zanosio nekakvim pokretima i njijovim idealizmom.
Pesimista....
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Ја сам знао да НДБ води туњава Ксенија и стидљиви Добрица и да они што су иза њих сигурно нису мање туњавији, али сам им ипак дао глас јер су представљали какву-такву, али искрену опозицију овим сточарима на власти.

Ovom si se rečenicom samopokopao metar dublje nego inače.

Samo je enormno naivan lik mogao da veruje u opozicioni stav patkica. Oni se tako javno deklarišu ali to onim manje tunjavim od navedenih nije uopšte smetalo da razrade neke šemice. Namigivanja i to.

Имбецили, јебем вам матер идиотску.

Peva Bora Drljača jednu pesmu o svemu tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Dveri su pocele bas lepo da peru svoju biografiju, ali su sa Radulovicem dosta toga zasrale...

Док постоје снимци Бошка како прекида трибине, они могу да оперу само доњи веш.

Бајдвеј, како напредујемо са линковима? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
govori kako su mu "kolege iz call centra" rekle da imaju info da ljudi imaju pozitivnu reakciju na njihovu koaliciju... i da... ne moze da mi kaze na kojim je to opstinama, jer se tako nije vodila anketa...

Ja sam bila u cudu... toliki eksperti i profesori fakulteta i nisu (tj. nece) da izvedju prostu statisticku analizu...

Ma...previše svileni da izguraju ozbiljnu kampanju to je cela priča. Kad prodje hajp, sledi težak terenski rad, oni na to zasad nisu spremni, a da li će biti videćemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 150
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.