Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gradjani u Srbiji osudjujui korupciju----10 najvecih zala Srbije danas  (Pročitano 12393 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
Generalizujem zato sto je to globalna boljka.
Ne kazem da smo mi nesto bolji ili da je kod nas to manje izrazeno.

Kazem da je to globalna boljka i da tako treba da se resava.

Jos jedan primer... guverner Blagojevic... pokusao je da mesetari sa mestima u Kongresu i Senatu, pa je zavrsio u bajboku... al' za malo...
Umesto u zatvoru, sad je negde u nekoj prasumi i ucestvuje u nekom rialitiju Smiley
blagojevic se opasno zamerio svom tastu koji ga je stvorio, pa ga je ovaj samo gurnuo. inace, to sto je radio blagojevic rade mnogi. veruj mi, znam pricu iz druge ruke! Smile u ostalom, taj govnar je glasao za bombardovanje srbije, tako... neka crkne!

imamo vise korupcije samo zbog ovog dela jer imamo takve zakone i procedure, koje se temelje na barijerama, birokratiji,....
da nema toga, imali bi isti nivo korupcije kao i ostali.

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Apple 15
Pa, pazi... ja nisam rekla da je on jedini primer i da to ne rade, vec sam rekla da to rade na mnogo... prikriveniji nacin... Smiley

Zato sam i napisala da sve dok ima ljudi koji su spremni da ponude mito (i onih koji su spremni da ga prime, naravno), postojace i korpucija...

Mada, ja sam sklonija da vise krivim one koje nude\daju, nego one koji primaju...

Takodje, birokratija je globalna boljka...

I opet.. ne kazem da smo mi nesto bolji po tom pitanju, vec da su to neke moja razmisljanja o korupciji kao pojavi koja nas prati od "osvita covecanstva" Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Istina je sve sto kazes Anea , ali bih dodao da je upravo kresanje birokratije vrlo efikasan lek za tu boljku .
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Kresanje birokratije će svesti na ukaidanje radnih mesta šofera, čistačica , kafe kuvarica i slično. Neće onja što prima mito, a obično je na visokoj funkciji ukinuti svoje radno mesto, niti radna mesta savetnika, kojih je na stotine samo u Vladi.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 23:42:17 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Dosli su na vlast zato sto je on morao da ode.
Od gomile obecanja ispunili su samo ona koja su njima odgovarala.
Slabo sta se promenilo u nekim oblastima a narocito u bezbednosnom sektoru
Tajkuni i dalje postoje sto znaci da su u dilu.
Od onih vecih obrusili su se jedino na Bogoljuba Karica zato sto je usao u politiku i dobio iznenadjujuce veliki broj glasova i time postao realna pretnja.
Zivimo u nekoj kvazidemokratiji gde se navodno postuju ljudska prava i dozvoljena je kritika i drugacije misljenje.
Za to vreme oni se ponasaju po onoj poslovici - psi laju karavani prolaze.
Ko je od krupnih riba za bilo sta krivicno odgovarao.
Ponekad uhapse nekog od onih iz drugog esalona vlasti nebili zamazali oci narodu.
Vladajuce stranke ne zele krupne promene u drustvu jer bi to bio njihov kraj.
Mogao bih jos dugo da pisem na ovu temu ali ne vidim svrhu a i usao bih u poslovicu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Tačno, nikad se oni neće sami promenuti. Jedino , ako ih neka metla ne očisti. Za sada nema ko da ponese tu metlu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
BlackBerry bold
e ovako.
birokratija se mora svesti na minimum minimuma, i to koriscenjem internet tehnologija.
mozda je nekom smesno ali ja vam ozbiljno kazem.
ovo podrazumeva velika otpustanja, ali sa druge strane smanjuju se troskovi, i pravi se prostor za smanjenje poreza, a neki njegovi oblici treba da se i ukinu.
zakone treba tako pisati da budu sto liberalniji i jasniji.

mnoge institucije su nepotrebne. ili one se mogu prevesti u privatni sektor.
primera radi, sta ce nama koj djavo biro za zaposljavanje? sta ce nam gradjevinske direkcije i ostale direkcije?
sta ce nam brojne agencije?.....
sa druge strane, sto moze da ima samo 5 nacionalnih frekfencija? sto eps moze samo da prodaje struju?
sto moramo da placamo ovlike doprinose na plate?
sto moramo da placamo zdravstveno osiguranje?

sada nemam vremena da vam potanko izlozim kako kaze perudji, "moju ideologiju"!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Kamaro u Evropi , za razkiku od Amerike, kojom si opčinjen, postoji tradicija da se izvesne delatnosti nalaze u rukama države. Graćevinske direkcije , kako ih ti zoveš , služe da bi se gradili putevi, parkovi, vodovodi.... Oni to ne grade već samo kontrolišu gradnju. U mnogim zemljama Eu , železnica , elektrane , gradski prevoz i druge delatnosti su u rukama države. Ti nemaš ideologiju, ti si opsednut Američkim liberalnim kapitalizmom. To je najsuroviji oblik kapitala , koji bi Srbiju definitivno razorio. Uostalom ne želim stobom više raspravljati jer nas dvojica ne pripadamo istom svetu, Ja sam  za mnogo ljudskije društvene odnose nego što su danas, sa brigom o deci, starima, bolesnima, kontrolom krupnog kapitala.... Ti si za surove odnose, po sistemu ko preživi piča će, sa ćto manje pravila.
  Ćao diskusiju smo završili, jer verujem da već gnjavimo druge. Mi smo dva nepomirljiva svete. Iako mi je čudno da kao liberal Američkog tipa , podržavaš monarhiju. Želim ti mnogo sreće, jer možda zgrneš bogatsvo ( u parama) , a izgubiš dušu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
sta ce nama koj djavo biro za zaposljavanje? sta ce nam gradjevinske direkcije
Potrebni su i biro i direkcija .Razmisli malo da sad ne obrazlazem.Odgovor je jednostavan.

Citat
sto moze da ima samo 5 nacionalnih frekfencija?
I to je mnogo s obzirom na to sta se nudi.

Citat
sto eps moze samo da prodaje struju?
O ovome moze da se otvori posebna tema.
Struja je javno dobro i ako i nju prodaju ne vidim svrhu da i dalje imamo bilo kakvu drzavnu instituciju.

Citat
sto moramo da placamo zdravstveno osiguranje?
Ne prizivaj djavola.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
sta ce nama koj djavo biro za zaposljavanje? sta ce nam gradjevinske direkcije
Potrebni su i biro i direkcija .Razmisli malo da sad ne obrazlazem.Odgovor je jednostavan.

Za sta su potrebni da naplacuju kojekakve dozvole ispod zita i da Miskovicu omogucavaju da hara pod njihovom zastitom ? Biro za zaposljavanje  Smile Ko je jos preko njih nasao posao ...

Struja je javno dobro i ako i nju prodaju ne vidim svrhu da i dalje imamo bilo kakvu drzavnu instituciju.

Ne nego je roba kao i svaka druga .
« Poslednja izmena: 29. Jun 2009, 00:36:24 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.