Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 09:16:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitanje za graficki dizajn  (Pročitano 905 puta)
19. Jun 2007, 12:21:01
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 3g
Unapred se izvinjavam ako temi nije mesto ovde! Prilikom raznih konkursa za logotipe, poslodavac trazi da se pored imena autora i e-mail adrese napise i sifra resenja, pa je to ono sto ne znam? Sta je toi sifra resenja? Kako treba da izgleda? Molim one koji se bave grafickim dizajnom  i ucestvuju na slicnim konkursima da mi odgovore.

Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Jao bre covece, da bi sve bilo posteno, da se nezna ko je sta radio, das sifru i kada izglasaju sta izglasaju, otvore koverat ili sta vec koji je pod tom sifrom i saznaju generalije posiljaoca. I onda kao nista nije namesteno, bla, bla, .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 3g
Ok, a kako izgleda ta sifra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
eefbdbertrfgnvbnbn.lljk';[/p'[]pouydytb u4567867987piu;.gjk./,hp09'opkj564414da64a6h+w6eb s  bb';bl;]d[ote;tl.q\w;g,sfb/,\lyw-7thf
h;jl7i90-ieifldklojYIfyYfySYRFiuhiopihipoy{p[oi_[-)_P{Lfgkiyoi[-p,lm,bnvgyiuyuyjkcggyi

ima i drugi tip samo na bureku nisu dozvoljena velika slova
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 23:29:31 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
eefbdbertrfgnvbnbn.lljk';[/p'[]pouydytb u4567867987piu;.gjk./,hp09'opkj564414da64a6h+w6eb s  bb';bl;]d[ote;tl.q\w;g,sfb/,\lyw-7thf
h;jl7i90-ieifldklojYIfyYfySYRFiuhiopihipoy{p[oi_[-)_P{Lfgkiyoi[-p,lm,bnvgyiuyuyjkcggyi

ima i drugi tip samo na bureku nisu dozvoljena velika slova

Ja sam mislila da samo ja ovde imam pms i hormonalne poremecaje ...  Smile

@gagxi
Pretpostavljam da ne radis projekat za nesto sto vec ima svoju sifru, jer da je tako, radili bi svi pod istom sifrom proizvoda. U knjizi grafickih standarda tada je opisano u slici i reci gde i kako se koristi sifra proizvoda i cemu ona sluzi kod datog proizvoda. Ovako je dovoljno samo da das svom projektu neku jedinstvarnu sifru, pod kojom ce biti zaveden. Da graficki tim ne bi bio zbunjivan imenima prijekata tipa "cincanglica za biboksovanje troprtljaznog kataklingera" ti das sifru MX2007 ili sta vec i tako je lakse svima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Sony xperia
Citat
Ja sam mislila da samo ja ovde imam pms i hormonalne poremecaje ...

Dobro je da nismo usamljeni, prolece, lepo vreme, mozda i cernobil, sve to utice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple 3g
To je to, hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uzgred receno- ako imas registrovan Adobe Photoshop onda imas u opciji File Info da odes na Adobe sajt i da ti tamo zavedu tvoj rad i daju sifru i sta vec. Osim toga to omogucava i pracenje i laksu zastitu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Da to sam ja...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630ME+RsMMC1Gb
 Imam jedno pitanje vezano za Adobe Creative suit3Web premium.Dobio sam ga na disku nebitno kako i od koga :Dzanima me kako da upalim da mi radi na Engleskom jeziku,ova verzija je na nemackom a ja od nemackog znam samo Rammstein ](*,)molim vas za pomoc ako neko zna da li moze da se rucno prebaci ili ako postoji neki language patch za engleski da mi napise?Mozda sam omasio kako se to pise ali dakle hocu da mi Sve bude na Engleskom :help:Hvala Unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Nema
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
postoji reshenje i ja sam imao isti problem ,a to je da na task bar u photo shopu upishesh eng ver a zatim u prefernces shtiklirash aply to profile i onda ce ti on ponuditi da izaberesh nivo znanja eng koji se koristi i ti izaberi prema sebi

nadam se da sam bio jasan i da sam ti pomogao
cao
ako ti nesto nije jasno ti pitaj
« Poslednja izmena: 30. Jun 2007, 19:26:16 od enaB »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 09:16:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.186 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.