Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS mape za TomTom Navigator v5.20  (Pročitano 63926 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
poskidao sam sve mape i istocnu evropu i ovaj veliki paket od 1.27 gb. Sve sam stavio na sd karticu i pronasao sam mape krpz tom tom, medjutim trazi mi aktivacioni kod za mape kada hocu da ih koristim, da li je neko mozda naisao na ovakav problem i kako da ga resim
Pa da si lepo čitao ovu temu naišao bi na podatak da se treba recimo instalirati Guam Map kako bi sve ostale radile ako traže aktivacioni kod! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
poskidao sam sve mape i istocnu evropu i ovaj veliki paket od 1.27 gb. Sve sam stavio na sd karticu i pronasao sam mape krpz tom tom, medjutim trazi mi aktivacioni kod za mape kada hocu da ih koristim, da li je neko mozda naisao na ovakav problem i kako da ga resim
Pa da si lepo čitao ovu temu naišao bi na podatak da se treba recimo instalirati Guam Map kako bi sve ostale radile ako traže aktivacioni kod! Smile

mape se ne treba instalirati vec samo prekopirati na mmc!

kad sam kupi karticu od 512mb formatirao sam i karticu i telefon!nije ni trazio nikakve kodove!

jasam ubacio mapu istocne evrope i radi super, nisam probao ostale mapetine!
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Procitao sam temu od pocetka, ne volim da postavljam pitanja, ali kada pokusas sve onda trazis savet. Kopirao sam Guam na root i pokusao ope, ali to nije resilo problem. kada sa Guam-a hocu da promenim mapu na Eastern Europe ili Italiju ili bilo koju drugu zemlju, trazi mi aktivacioni kod
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
MacOS X
Browser
Safari 419.3
mob
Apple iPhone 6s
Pozdrav.
Ja imam Mio A701 GPS telefon. Interesuje me dali ce ove mape radit uz njega? Imam program miomaps2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3334
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Alcatel LOL
Pozdrav.
Ja imam Mio A701 GPS telefon. Interesuje me dali ce ove mape radit uz njega? Imam program miomaps2
radi ce ti ali moras da instaliras program tomtom za PPC verziju i radice ti bez problema Smile
IP sačuvana
social share
o yeeeee
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
Procitao sam temu od pocetka, ne volim da postavljam pitanja, ali kada pokusas sve onda trazis savet. Kopirao sam Guam na root i pokusao ope, ali to nije resilo problem. kada sa Guam-a hocu da promenim mapu na Eastern Europe ili Italiju ili bilo koju drugu zemlju, trazi mi aktivacioni kod
Šta sam ja ovde pisao:
Uputstvo: Instalirati TomTom 5, zatim iskopirati folder sa mapama u root memorijske kartice(E:).
Znači, poslati na root mmc (E:\PL-CZ-SK-HU-...) i radiće. Za aktivaciju mapa(ako zatreba), poslati guam-map na(E:\Guam-Map).. TomTom će pronaći Guam, onda u meniju TomTom-a odabrati "Change map" i promeniti u PL-CZ-SK-HU...
Guam-map je najmanja mapica za TomTom koja iznosi svega 300Kb!
Ako ste skinuli neku verziju TomTom programa koji nije krekovan ko vam je onda kriv?!? Imate dve verzije ove aplikacije u S60 download sekciji - skinite ih dok još stoje tamo!
« Poslednja izmena: 07. Okt 2006, 18:15:22 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
ne rekoh ja imam hp 6515 sa originalnim softwerom, da li je neophodno da skidam crack-ovan tomtom ili ima jos neko neko resenje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC HD2
ne rekoh ja imam hp 6515 sa originalnim softwerom, da li je neophodno da skidam crack-ovan tomtom ili ima jos neko neko resenje
Imaš rešenje da kupiš legalno TomTom sa svim potrebnim mapama i ne razmišljaš o tome kako ga krekovati i zašto ne radi! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
In Russia TomTom works bad! Smile I use TomTom 5.20 and Map of Western Europe v.608. There are many mistakes in this map. Please, tell me how does it work in Europe? In my city I use SmartComGPS 1.10.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2006, 14:05:16 od Ishmail »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 57
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson 
Evo za sve koji koristite Q3.0 simbian 9.1 tu si možete skinuti TOM TOM 6.020 bez karte
********************+++++++++++++++

[Edit by Cigla tel.: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona SCG je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 16. Okt 2006, 15:40:40 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.