Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GPS mape za TomTom Navigator v5.20  (Pročitano 62951 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A koji je to link ???
« Poslednja izmena: 15. Sep 2007, 19:00:44 od cobra84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa dajte ljudi gdje su te mape,gdje mogu da ih skinem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Momci , momci (ili jedna momčina sa dva računara).... Stvarno mi je žao ali pravila su pravila. Dakle... nema linkova koje vi tražite.  Smile

Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2007, 00:32:23 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 

Uputstvo: Instalirati TomTom 5, zatim iskopirati folder sa mapama u root memorijske kartice(E:).
Znači, poslati na root mmc (E:\PL-CZ-SK-HU-...) i radiće. Za aktivaciju mapa(ako zatreba), poslati guam-map na(E:\Guam-Map).. TomTom će pronaći Guam, onda u meniju TomTom-a odabrati "Change map" i promeniti u PL-CZ-SK-HU...
Guam-map je najmanja mapica za TomTom koja iznosi svega 300Kb!

ja sam ovo uradio na tomtom6 i ne vidi mi ni eastern europien ni Guam.. sta da radim? vidi samo GB.. neku koja je i bila zapakovana sa tomtomom
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
ja sam ovo uradio na tomtom6 i ne vidi mi ni eastern europien ni Guam.. sta da radim? vidi samo GB.. neku koja je i bila zapakovana sa tomtomom
Treba da je vidi pod obavezno, ako se mapa Istočne Evrope nalazi na samoj memorijskoj kartici. Verujem da se i ta mapa GB takodje nazi isto u svom folderu na toj SD kartici ako se radi o WM uredjaju koga imaš u potpisu. Daj neki podatak više o svemu tome, uredjaju na kome si instalirao mape da ne nagadjam, gde ti stoje TomTom folderi, gde folder sa GB mapom, ...
Pored toga, mislim da je nova verzija TomTom-a kompatibilna sa starijim verzijama mapa tako da valjda nije do toga problem.
Pored ovoga, zaboravih da pitam, jesi li u meniju TomTom aplikacije na telefonu promenio mape pod opcijom "Switch map" u Preferences?!?
« Poslednja izmena: 21. Sep 2007, 21:13:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Treba da je vidi pod obavezno, ako se mapa Istočne Evrope nalazi na samoj memorijskoj kartici. Verujem da se i ta mapa GB takodje nazi isto u svom folderu na toj SD kartici ako se radi o WM uredjaju koga imaš u potpisu. Daj neki podatak više o svemu tome, uredjaju na kome si instalirao mape da ne nagadjam, gde ti stoje TomTom folderi, gde folder sa GB mapom, ...
Pored toga, mislim da je nova verzija TomTom-a kompatibilna sa starijim verzijama mapa tako da valjda nije do toga problem.
Pored ovoga, zaboravih da pitam, jesi li u meniju TomTom aplikacije na telefonu promenio mape pod opcijom "Switch map" u Preferences?!?
problem sa tomtom 6.00 sto nije kompatabilan sa mapama TT5.20, skinuo sam mapu istocne evrope, pa i srbije koja radi, i serujem je preko torenta, tako da kome treba moze da je dobije. problem sa ovom mapom je sto su ucrtani samo auto put, ibarska, i par drugih puteva, gradovi samo kao tackice, bez ulica brojeva i sl.
ako neko ima ili zna gde mogu da skinem mapu beograda, ns-a, nisa itd.. koja radi sa tomtom 6.00.. nek se javi.

ne znam kako radi kod drugih al kod mene na f-simensu, T830... uvek imam 5-6 satelita i radi perfektno.. jos kad bih nasao mapu beograda pih.. sreci nikad kraja Smile
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung omniahd
hej jeli neko probao samsung d 600 telefon s nekim bluetooth receiverom, da li samsung uopste to moze
unapred hvala na informaciji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung omniahd
 pardon d 900, nikad neznam kako se zove taj telefon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
odakle mogu da dobijem tom tom materijal za pda(hp 1940) imao sam ali mi se resetovo i sve je nestalo :help: :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.