Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Govor mržnje u Odboru za Kosovo u Skupštini Srbije!  (Pročitano 16726 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Gambi

"Vi srpski majmuni....". E, pazi, vas treba zabraniti, sa sve ovim "Firerovcima", jer ste toliko zla naneli Srbiji-radikali. Smile Kakve sad ima veze sto ste vi postavili Roma za ministra, sta tu treba da bude "nelogicno", ovo da je normalna zemlja, niko ne bi postavljao pitanje rase, vere itd...ti samo pokazujes koliko ste primitivni. Sta, ti se sad time "hvalis"...e sta ti je radikal, nema pojma o zivotu.

A ovaj Jaksic (ili kako vec) je dobro porsao, s obzirom na reci koje je izgovorio...ipak ovo je Srbija, gde zakon moze, a i ne mora da se postuje. Da je ovo ozbiljna zemlja, njegovo bavljenje politikom bi bilo zapecaceno, ali....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cigani su voleli u Srbiju, jer su Srbi bili Srbi. Sirokogrudi i tolerantni.
Pojavom radikala, dobili su ostru konkurenciju. Videli da ima i vecih jajara od njih samih, vecih lazova i preveranata, kako se kunu kad lazu i stvar postala ozbiljna. Smile Smile Smile
Cigansko radikalska konkurencija se vidi i tako sto, su radikali kupovali ciganske glasove za 5 evra a onda se cigani dosetili i osnovali stranku.
Sad imaju svoje predstavnike. Smile

ja verujem da ti imaš priznanicu na ovih pet evra Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
ako zelimo u EU, moramo uskladiti "standarde". Ili da krenemo primjerom Ceske, gdje je u toku "kontrola priplodne moci romskog stanovnista (citaj: kastracija)

ceska je u EU, moze joj se. meni je zao sto ovde niko ne vidi problem, za koji pa mislim da trenutno nema resenja.
imaju nenormalan natalitet Smiley 1
Imaju nenormalan natalitet, a drugi da izdržava, jer neće da rade, mora da im se da socijalna pomoć, dečiji dodatak, stanovi... Ako se nešto od toga a i šire što oni traže ne ispuni, onda kažu da su im ugrožena ljudska prava.

meni je dovoljno sto kad udjem u GSP uvek kupim kartu da ne bi platio kaznu. ridza meni uvek pogleda kartu a njemu ne jer jbg on nema licnu kartu  Smile, i ne pada mu na pamet da je izvadi. ja placam a on se vozi za dzabe i niko ga ne dira. . pa oni imaju veca prava nego mi !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
Cigani su voleli u Srbiju, jer su Srbi bili Srbi. Sirokogrudi i tolerantni.
Pojavom radikala, dobili su ostru konkurenciju. Videli da ima i vecih jajara od njih samih, vecih lazova i preveranata, kako se kunu kad lazu i stvar postala ozbiljna. Smile Smile Smile
Cigansko radikalska konkurencija se vidi i tako sto, su radikali kupovali ciganske glasove za 5 evra a onda se cigani dosetili i osnovali stranku.
Sad imaju svoje predstavnike. Smile

ja verujem da ti imaš priznanicu na ovih pet evra Smile
Ako mi neki ciga da 5 evra glasacu za njegovu stranku, a ako mi radikal da 5 miliona evra (ne moras mi verovati), rekao bih mu: sikter fukaro. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to samo dokazuje da se možeš kupiti za malu lovu,ali to je odlika tebe i tebi sličnih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230
to samo dokazuje da se možeš kupiti za malu lovu,ali to je odlika tebe i tebi sličnih
Nisam znao da je 5 puta deset na sestom mala lova?
A kakvi su ostali, cigani su bolji.
Za radikale su olicenje postenja.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Citat
Gambi

"Vi srpski majmuni....". E, pazi, vas treba zabraniti, sa sve ovim "Firerovcima", jer ste toliko zla naneli Srbiji-radikali. Smile Kakve sad ima veze sto ste vi postavili Roma za ministra, sta tu treba da bude "nelogicno", ovo da je normalna zemlja, niko ne bi postavljao pitanje rase, vere itd...ti samo pokazujes koliko ste primitivni. Sta, ti se sad time "hvalis"...e sta ti je radikal, nema pojma o zivotu.

Smile Kakva zamena teza!!! E svaka tebe cas!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 22:10:08 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
27.09.2007, BEOGRAD
Izvor: PRESS
Intervju, Dragan Šormaz potpredsednik Izvršnog odbora DSS-a
DSS NEĆE DA KAZNI JAKŠIĆA!
Stranka Vojislava Koštunice ne namerava da na bilo koji način sankcioniše svog narodnog poslanika Marka Jakšića, koji je u Skupštini vređao Rome i druge poslanike."Ja bih Batića častio nekim drugim epitetima... Nekim koji počinju sa "đ", "s" ili "l" - Dragan Šormaz

Znam ja da kažem i gore stvari  od onih koje je rekao Jakšić... Funkcioner DSS-a Dragan Šormaz

Poslanik Demokratske stranke Srbije Marko Jakšić, koji je pre dva dana s govornice Skupštine Srbije vređao Rome i poslanika LDP Vladana Batića, kažnjen je opomenom i platiće 3.000 dinara. S druge strane, potpredsednik Izvršnog odbora DSS-a Dragan Šormaz kaže za Press da njegova stranka nema nameru da na bilo koji način sankcioniše Jakšića.

- Da se razumemo, stranački organi, odnosno Disciplinska komisija DSS-a, donose odluku da li se neki član ogrešio o stranačku disciplinu. Lično, mislim da nema potrebe da stranka kazni Marka Jakšića i verujem da će i tako biti.

Vi smatrate da neko ko vređa Rome i druge poslanike ne treba da bude kažnjen?

- Marko Jakšić je nesrećno izabrao reči koje je izgovorio za skupštinskom govornicom. Šef Poslaničkog kluba Miloš Aligrudić jasno je rekao da to nije stav stranke, a Jakšić se posle toga izvinio Romima. I ja, evo, jasno kažem da njegova namera nije bila da izaziva rasnu ni nacionalnu mržnju.

A vređanje drugih poslanika podržavate?

Kazne u Skupštini Srbije

Prema važećem Poslaniku Parlamenta, najdrastičnija kazna za poslanike iznosi 32.000 dinara, koliko moraju da plate ukoliko budu udaljeni sa sednice. Kazna od 3.000 dinara predviđena je za poslanika kome je izrečena opomena, a 8.000 dinara platiće poslanik koji je tokom jedne sednice dobio dve opomene. Kome predsedavajući oduzme reč mora da plati 16.000 dinara. U vreme kad je Skupštinu vodila Nataša Mićić poslanici SRS-a kažnjeni su sa više od milion dinara zbog incidenata u Parlamentu.

- Ne podržavam nepristojno ponašanje u Skupštini Srbiji, niti bilo gde drugo. Međutim, činjenica je da je Marka Jakšića bio isprovocirao Vladan Batić, ali tada kamere nisu bile uključene. Slučajno ili namerno. Batić je prethodno na sednici Odbora za Kosovo i Metohiju prozivao svešteno lice (Petra Ulemeka, prim. aut.) i Jakšić nije mogao to da istoleriše. A, uz to, poznato je da je Jakšić s Kosova, kao i za kakav se status zalaže koalicija u kojoj je Batić... Ipak, ponavljam da smatram da je Jakšić nespretno i nesrećno izabrao reči i pomenuo jednu naciju. Ja bih Batića častio nekim drugim epitetima.

Kojim?

- Pa, nekim rečima koje počinju sa "đ", "s" ili "l"...

Zar su Vas građani birali da biste se vređali međusobno, i još sve to da gledaju na televiziji?

- Sve što se radi u Skupštini treba prenositi. Protiv svađa i vređanja sam, ali kada neko provocira i vređa, nekada se ne može drugačije reagovati.

Da li poslanici DSS-a imaju pravila koja im stranka nametne pre davanja mandata? Ne uzimati dnevnice i putne troškove koji vam ne pripadaju, ne prelaziti u druge stranke, ne lagati, ne vređati...

- To se podrazumeva. Pa, ne može svako da bude poslanik. Uostalom, osim stranačkih pravila i pre njih, postoji domaće vaspitanje.

Centar za prava manjina najavio je krivičnu prijavu protiv Jakšića?

- Njihovo pravo. A sud će da odluči da li je počinjeno krivično delo. Ja mislim da nije.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Boki282
Oni su do te mere privilegovani da mogu da rade šta hoće, i samo se vade na ljudska prava. Zašto se javno ne kaže da su cigani pokrali one telefonske i elektro kablov, pa pola grada ostane bez telefona ili struje. Ja vam tvrdim da policija tačno zna ko je pokrao kablove, ali nesmeju javno da kažu jer će ugroziti ljudska prava ciganima. Da je neki Srbin to uradio visio bi na banderi. Dokle sa ljudskim pravima, valjda i mi Srbi treba da imamo neka prava.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Prosle godine u sveu je pocela "Dekada roma".
nasi cigani su kada im zatreba poceli da se nazivaju romima, osnivaju romska KUD, dobijaju dobru lovu.
I sta rade kada ih neko pritisne-kada ne placaju strujua imaju dugove svi iz male po najmanje 100-tinak hiljada dinara- odmah kukaju kako ih vredjamo na rsnoj , nacionalnoj osnovi.
U dobrim sam odnosima sa njima i cesto ih pitam zasto ne placaju struju- "zasto bi placali? Na socijalnom smo, primamo pomoc i ko sme d ansa isece? Odmah idemo da e zalimo kako nas ugnjetavaju zato sto smo romi(cigani)">
zasto ja da placa sve -pitam ih a odgovor je -placaj kada si glup i nisi ciganin -rom.
Ko je onda lud a ko zbunjen u ovoj prici????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.