Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 07:22:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gothic 2  (Pročitano 22244 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozes ti i nemacku da instaliras bez problema...samo je problem sto ce ti igra biti puna majne svajne komentara Smile ali ako znas nemacki nije problem..
uputstvo za instaliranje igre je sasvim ok,ne vidim u cemu bi bio problem,idi korak po korak polako,osim ako je neki od pirata koji je sa dvd-a skidao igru nesto lose odradio,ili nije prekopirao sve fajlove...
tvoje resen je problema se nalazi u kupovini original Gothica,jeste da pucas vecu kintu,ali barem znas da ti nikada nece biti problema sa igrom...
ja recimo imam i G1 i G2 Gold edition original i ne boli glava...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
    Gothic 2 Night of Raven predjoh 3 puta, a keca jednom..u roku od mesec-mesec i po Smiley .Jednostavno, atmosfera je fantasticna, zvuk (gluma + muzika), grafika takodje..Nijedna igra me nije drzala toliko dugo vezanog za nju.
Morrowind je odlicna igra (dobra grafika, prica, zvuk), ali je nekako previse razvucena, NPC-ovi ne govore, dok u Gothicu ljudi pricaju (gluma je odlicna), rade svoj "svakodnevni posao", plus sve se odigrava u svetu koji je realisticniji od sveta Morrowinda, tako da se lakse i brze uzivim u Gothic nego u Morrowind.U Gothicu je nekako prica skoncentrisanija i drzi te sve vreme, dok zbog glomaznosti Morrowinda i mnostva kvestova, cesto sam zaboravljao i sta mi je uopste glavni kvest i kuda prica vodi...

Jedino mi je krivo, sto se G2 tice, je to sto je sesti chapter jako kratak i sto nije bio neki masovni fajt u Valley of Mines (ocekivao sam da kad odnesem Hagenu dokaz o teskoj situaciji u kojoj se nalazi Garond sa svojim vitezovima, da ce on doci u VoM i da cemo se svi boriti zajedno).

Sto se tica Gothica 3, ne mogu da ga docekam! Odgledao sam sve trailere i ostale video klipove (gde se predstavljao G3 u Nemackoj), sto su bili da se skinu sa sajta.Pa kazu sledece:
Svi glavni likovi sto bejahu na brodu bice i u trojci sa ISTIM GLASOVIMA koje su imali u dvojci (!); sistem borbe ce takodje biti unapredjen, pa ce nas junak moci da napadne vise od jednog neprijatelja odjednom, zatim, skilovi za fajt (iliti za oruzja) ce biti malo drugacije uradjeni.Svet je jedno 4-5 puta veci od Gothic 2 NOTR - a.Igra ce biti vise nelinearnija..Orkovi su ovde civilizovaniji i drze maltene sve gradove Mirtane pod opsadom/vlasti sem Vengarda (glavni grad).Sistem guildova je takodje promenjen i oni vise nece uticati na pricu.Guildovi kao takvi vise ne postoje, vec postoje "frakcije" koje nas lik moze da podrzava ili ne  (igra se moze preci i da se ne uclanis ni u jednu frakciju).Moci ce se stati i na stranu Orkova, sto ce automatski okrenuti celu ljudsku rasu protiv tebe.Bice opet unique itema kao kecu (Urizel), a dodati su i stitevi!Probali su da dodaju i prevozna sredstva iliti konje, ali to im nije bas poslo za rukom, pa oni najverovatnije nece biti ni ubaceni (meni ne smeta).
Bice promene i oko magija...

Jos kad bih nabavio Gothic 2 Gold Edition...Ima li to neko ovde (po mogucstvu da je iz Novog sada)?
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
He,he, sad sam bas probao, posto sam ubio Undead Dragona, da pobegnem sa ostrva plivajuci  Smile  Plivam, plivam, napustam pecinu, kad odjednom krene animacija, neke morske repate zivuljke me pojedu, ovo nisam ocekivao  Smile Dobra fora.
IP sačuvana
social share
"Courage is not the absense of fear, but rather the judgement that something else is more important than fear" - Ambrose Redmoon
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto mozes i iz harbora ako budes dovoljno uporan...pojede te cudoviste iz loh nesa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 828
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson k750i
igra je super veruj mi neces se pokajati ako je uzmes.ps jedva cekam gothic 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Sada sam probao gothic 1

ala je vreme ovo pregazilo
moracu da nabavim 2 deo mnogo mi se igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Nabavio G2 uziveo se odlicna je igra

Jednu stvar sam naucio

Nemoze da se poredi sa morrowindu

jedina zajednicka stvar koje imaju je ogroman svet

pitanje:

Mapu koju kupis za svet ne za grad je mnogo mala.Da li je to ceo svet ili ima jos mapi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da ne moze da se poredi,morovind je sra... Smile
pazi,imas da u harboru kupis mapu korinosa(ne bacaj pare,nece ti trebati) i mapu okoline(tj the land of khoinos)...ne znam dokle si stigao u igri,ali u 2.chapteru(ok i posle u 4.) ides u velley of mines,tj zatvorenicku koloniju u kojoj se odvija prvi deo igre(takodje veliko prostranstvo)...ako igras the night of the raven imas tu jos jedan dodatni svet,u koji ides u 3.chapteru a koji je velicine otprilike zatvorenicke kolonije...
preporuka od mene je da prvo nabavis 1. deo gotika i da ga predjes pa tek onda da igras 2.
veruj mi vise ces se uziveti i bolje skontati pricu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 828
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson k750i
gothic je stvarno sjajna igra(svaka cast nemcima).najaci deo mi je kada recharge-ujem eye of innos i idem u valley of mines da kidam zmajcice. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better safe than sound.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1180
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6630
morrowind je za nijansu bolji od gothic-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 07:22:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.