Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gorki plodovi nova serija na RTS - u  (Pročitano 46769 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Pa na akademiju se samo preko veze upada... Dokaz je i ova sto glumi ljubinku, kao da glumi po nekom pisanom uputstvu, sve isto, potpuno neuverljivo, kao da je robot sa napisanom AI skriptom po kojoj sve radi. To mozda moze nekako da prodje u pozoristu jer se iste pretstave vise puta ponavljaju, ali na tv se sve vidi i nista ne moze da promakne. Kostic je pravi glumacki noob.

Ne volim kada ljudi pricaju o necemu o cemu nemaju bas najbolju predstavu..

Na akademiju se upada preko veze.. to je tacno... ali to mozda jedna osoba godisnje.. ostalo su veoma talentovani ljudi. Poznajem celu generaciju koja je sada 3-ca godina, poznajem apsolvente i drugu godinu (sadasnju).. od trecaka je samo jedan decko preko veze upao..
Ali o tome nije sada rec..

Vuk kostic se ni meni nesto ne svidja kako glumi.. Coolrunner je dobro rekao : ima iste uloge, na kalup.. Mozda, da je imao nekoliko drugacijih uloga od tog "kalupa' , mozda bi tu pokazao svoju pravu glumacku stranu..

Sto se tice serije, roditelji moji je prate, ja sam par puta pogledao sa njima...... ok je ... nije toliki krs...  Smile

Pa sad... naravno da nisu svi preko veze i da ima genijalnih mladih talenata, ali... znam par ljudi koji su zavrsili, jednog koji je sad tamo a i rodjak mi je bio dugo profesor na FDU... i mogu ti sa sigurnoscu reci da je broj veci od 1 po klasi ali takodje da nije to apsolutna vecina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa na akademiju se samo preko veze upada... Dokaz je i ova sto glumi ljubinku, kao da glumi po nekom pisanom uputstvu, sve isto, potpuno neuverljivo, kao da je robot sa napisanom AI skriptom po kojoj sve radi. To mozda moze nekako da prodje u pozoristu jer se iste pretstave vise puta ponavljaju, ali na tv se sve vidi i nista ne moze da promakne. Kostic je pravi glumacki noob.

Ne volim kada ljudi pricaju o necemu o cemu nemaju bas najbolju predstavu..

Na akademiju se upada preko veze.. to je tacno... ali to mozda jedna osoba godisnje.. ostalo su veoma talentovani ljudi. Poznajem celu generaciju koja je sada 3-ca godina, poznajem apsolvente i drugu godinu (sadasnju).. od trecaka je samo jedan decko preko veze upao..
Ali o tome nije sada rec..

Vuk kostic se ni meni nesto ne svidja kako glumi.. Coolrunner je dobro rekao : ima iste uloge, na kalup.. Mozda, da je imao nekoliko drugacijih uloga od tog "kalupa' , mozda bi tu pokazao svoju pravu glumacku stranu..

Sto se tice serije, roditelji moji je prate, ja sam par puta pogledao sa njima...... ok je ... nije toliki krs...  Smile

Igrom slucaja imam par ortaka koji jedne godine nisu uspeli da upadnu iako su imali jaku vezu jer je neko, kako je na kraju ispalo, imao daleko cvrscu vezu od njih, pa ti prebroj koliko je ljudi sa vezom tamo bilo. Isto tako ja ne volim kad mi neko bez pokrica kaze da nemam najbolju pretstavu o necemu  Smile ... Anyways, kvalitet glume novopecenih glumaca govori sam za sebe, nije potrebno nista vise dokazivati. Drugo, imas i veliki broj monkey headova kojima neko sredi 1-2 uloge, a posle ih vise niko ne angazuje jer nemaju blage veze sa zivotom.  Kosticu bi najbolje odgovarala uloga u kojoj glumi sebe, ali ne znam kako bi neko mog'o da napise zanimljiv komad sa takvim jednim likom... Kalinu Kovacevic necu ni da komentarisem. Eto, i ona je upala na glumu  Smile .

Samo da dodam, sigurno da ima ljudi koji zasluzeno upadnu, ali... Ruzno je veliki procenat onih koji upadnu preko veze. Previse talentovanih ljudi na kraju ostane uskraceno za mesto na fakultetu, to je ruzna cinjenica.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2009, 21:04:10 od OrpheuS »
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
@ orpheus (da ne citiram sve ovo, i moj i tvoj post, pola stranice ce biti Smile ):

U pravu si , donekle.. Tacno je da broj talentovanih ljudi ostane bez mesta na FDU.. A to je delimicno zbog ljudi koje primaju preko veze a delimicno zbog toga sto primaju samo 10-oro, a delimicno jer i ti talentovani ljudi ,po njihovoj proceni nemaju ono sto treba.. Jer, ajde , ako prime dvoje preko veze (sto je previse mnogo, veruj mi), ostaje 8 ljudi.. Onda oni izaberu 8 naj najboljih.. Ostali su isto talentovani, ali nemaju ono sto ima ovo osmoro.. A mogu da te uverim, generacija 2006 (ja mislim,ako ne gresim) , je odlicna ... samo 1 osoba preko veze (i necu je imenovati, glupo je).. Ostali fantasticni... Ko ih zna, zna o cemu pricam..

E sad, da se vratim na seriju, tj na glumce iz serije.. Delim tvoje misljenje o Kosticu .. Ali, nikada ga nismo videli u ulozi koja nije klasicni bg/cg/nbg indijanac... Mozda zato sto nije mogao da dobije takve uloge.. Ne znam...  U glavnom, indijance lepo glumi.. to mu stoji... ali to nije tesko..
Kalina, opet, nikada mi se nije posebno svidjala, ali je ok odglumila Masu.. Mada , ima mnogo delova njene glume koji mi se ne svidjaju...

Eto, nadam se da nisam smorio  Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Mi smo mala zemlja, broj od 10 budzetski finansiranih studenata na tom fakultetu , na tom smeru je, bar po mojoj proceni, dovoljan, bez lobiranja, da budem precizniji. Posto ce, sto zbog lobiranja, sto zbog lose procene, biti bar 2-3 corka, cenim da bi bilo fer da se otvori bar jos 5 mesta na budzetu.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
da se iskompenzuje taj broj dud-ova (coraka Smile )
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mnogo zavisi i od teksta uloge.
Kako možeš da se iskažeš kao dobar glumac, ako je tekst nerealan, izveštačen?
Ne mislim da branim Kalinu Kovačević ali - otac joj nije baš pomogao tim preseravanjima oko njenog teksta...
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 11:38:53 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Mnogo zavisi i od teksta uloge.
Kako možeš da se iskažeš kao dobar glumac, ako je tekst nerealan, izveštačen?
Ne mislim da branim Kalinu Kovačević ali - otac joj nije baš pomogao tim preseravanjima oko njenog teksta...

Teodora, nema ni svrhe braniti je, nije joj ovo jedina uloga pa da nemamo materijala za procenjivanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1869
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Mislim da ste prestrogi prema Kosticu... ako neko moze, neka pogleda "Veliku dramu" u Narodnom pozoristu, pa neka posle toga kaze da li je dobar glumac ili ne...  Smile

"Rupe" u seriji su mi Ljubinka, Ljiljana Blagojevic (jos kad je pocela da prica engleski  Smile Smile ), a nesto ne volim ni onog Maricica...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bolje imati tri čiste nego četiri svoje biste

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
По мом мишљењу  Љиљана  је превише " вештица" , ал'можда је и сцен. такав, јер колико ја њу пратим, она је одлична глумица.
Него уби ме у појам кол'ко је зацрнио... Јесте наша стварност страшна, али нико срећан и... Можда је хтео да нас продрма из равнодушности према стварности у којој су убиства, промискуитет итд. само статистика, али,опет али, мислим да је превише зацрнио...
Још оно јадно дете што му одсекоше прсте...
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ne možeš reći ništa toliko besmisleno a da to već nije rekao neki filozof.(lat.izr.)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Mislim da ste prestrogi prema Kosticu... ako neko moze, neka pogleda "Veliku dramu" u Narodnom pozoristu, pa neka posle toga kaze da li je dobar glumac ili ne...  Smile

"Rupe" u seriji su mi Ljubinka, Ljiljana Blagojevic (jos kad je pocela da prica engleski  Smile Smile ), a nesto ne volim ni onog Maricica...

Gledao sam veliku dramu (naravno) i tu je odlican .. pricamo o filmovima i serijama...   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.