Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. * - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot. * - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. * - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve. * - Sky is the limit. * - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni. * - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.
Lično mi se za sada ne dopada, ali ja sam uvek malo skeptična prema novinama na početku, tako da nisam relevantna.
Neverni TOMO ... pa naravno da ti se ne dopada kada je novo .. mada jeste malo konfuzan ali bice bolje svi navikli na fejs pa ono... cim nesto novo (novi chat i sl) odma pljuvanje i kritikovanje hhehee
Čet ionako koristim jednom u 3 meseca i tim putem najčešće komuniciram sa jednom jedinom osobom, tako da me za opcije četa i Fejsa i ovog sranja svečano zabole.
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Linux
Chrome 12.0.742.100
HTC One
Citat
Osim sto dobijam obavestenja da me u svoje circles dodaju neki meni nepoznati ljudi, a dobila sam i prvi spam - Grupni popust...
Ne bi trebalo da mogu da te stavljaju u krugove bez tvog prihvatanja... odnosno, mogu da te stave kada upucuju poziv, ali ti jos nisi deo njihovog kruga. A ne vidim problem u ignore/delete opciju ako su nepoznati ljudi u pitanju.
Mene nervira to sto ne znam postoji li uopste opcija da vidim kome sam poslao poziv, posto za sada nisam nasao. Ovako se moze desiti da vise puta nekome posaljem poziv.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 20:06:46 od Coolrunner »
Ne koristim Fb, ne verujem da ću koristiti ni G+, osim kao posmatrač, ne volim da javno delim sebe na ovakav način. Ipak, dobra je opcija što, ako poželim, mogu nešto da podelim samo sa jednom jedinom osobom. Gtalk koristim svakodnevno tako da mi ovo nije neka posebna novina.