Ja sa time plasim ljude ovdje po njemackoj....kazem im gledaj te ovo je Seriben a oni auuuuuuuu aj aj aj was ist losssssss!!! Salim se...lijep je meni Beograd ali volio sam sve da uslikam,i ona fasada porusena mi je lijepa kao i ova zgrada mada netrebaju bas sve da da ostanu porusene...ajde jedna moze mozda da posjeti na nato agresiju!
Srpsko more..
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 00:29:43 od tiger2005 »
Srbija je jedna od retkih zemalja u Evropi gde je formalno gledano zabranjeno fotografisanje bez prethodnog odobrenja nadležnih organa. Jedan od detalja autoritarne prošlosti koji i dalje nije uklonjen.
Knez Mihajlova ulica tamo onaj prolaz pokraj radnje Escada...kada ides prema Kalemegdanu na lijevoj strani,gdje se moze i dole ici u jos jednu drugu pasazu.. Smile
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Knez Mihajlova ulica tamo onaj prolaz pokraj radnje Escada...kada ides prema Kalemegdanu na lijevoj strani,gdje se moze i dole ici u jos jednu drugu pasazu.. Smile
Чиме се ти бавиш залудни човече...
Putujem kroz svijet i pisem o gradovima i njihovom ljepotom...sljedeca destinacija je peking,shanghai...a ti sta ti radis feanore..?