Neki Cigani su pre nekoliko meseci izvukli dobitak u igri "Ogrebi i blago tebi",ne znam odakle su, uglavnom, nisu iz Beograda.
Velika familija, a mala trošna kuća. Ja se obradujem, mislim- kupiće kuću - 50 000 evra je velika para . Međutim, kupili ljudi neka dobra kola, nameštaj u stilu James Bond, i neke budalaštine... Da zasene komšiluk, bože me sačuvaj!!!
« Poslednja izmena: 03. Jul 2007, 17:55:32 od miroslav.p »
Ja ne kazem da su svi cigani losi, cak znam jednog decka iz doma koji je potpuno normalan, radi, usvojila ga je neka porodica i zivi normalnim zivotom a uz to je i vrlo pristojan. E sad postoje i zivotinjski Cigani koji svojoj deci dok imaju nekoliko meseci uvrcu zglobove, noge i ruke da bi posle mogli da prose kao hendikepirani! Za takvu stoku treba uvesti serijatski zakon, a nazalost mislim da ih je vecina takva...
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Shvati kako hoćeš, činjenica je da ih nigde nema kao u Srbiji, upravo zato jer nema mržnje.
Nije tačno. Cigana mnogo više ima u Rumuniji i Mađarskoj, nego u Srbiji.
Što se tiče cigana u bivšoj SFRJ, mislim da ih je proporcionalno broju stanovnika, najviše bilo u Vinkovcima. Čini mi se da je tamo bilo više cigana nego domorodaca Hrvata.