Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Manjak opcija nadoknadi se "print" opcijom Hromijuma i za sada radi više nego pristojno.Ne "guta" sporadično fotografije kako je to Hromijum umeo,ili kako se to i sada dešava kof FFox-a pedesetice. Postoji i odgovarajući dodatak za browser na Chrome Web Store-u ("Print Friendly & PDF") ,ali što manje ubačenih dodataka - to bolje.
Moguće je poterati ga u izolovanom ReHIPS-ovom kontejneru (besplatna verzija),ali i veoma nekonformno.YT nema zvuk (slično je sa novim Firefoxom i besplatnim Sandboxie-jem) , broj ekstenzija je minimalan ,zaboravite na snimanje ekrana,verovatno i na štampanje,download...
Komercijalna bi verzija već bila nešto drugo,ali to je neka druga priča.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2017, 16:11:25 od Torivoje »
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Jel' postoji način da sa ovim adblock-om blokiram samo jednu reklamu.
Rešio sam da bar tako podržim sajtove koje posećujem, ali postoje reklame koje baš iritantne.
Postoji opcija pod nazivom "Blokiraj element" u proširenju AdBlock. Vrlo je jednostavan za korištenje, ako želite više uputa, pronađite ga na Techgara.
مرحبًا بجميع الإخوة الكرام، معكم المختار من نواكشوط! في الأسبوع الماضي، بينما كنت أجلس مع أصدقائي في إحدى الخيام التقليدية ونشرب الشاي تحت نسيم المساء، كان صديقي يلعب لعبة روليت حية على هاتفه بحماس شديد. دفعتني فضوليتي لسؤاله عما يفعله لكسر الملل، وأشار عليّ بتجربة هذه التجربة الفريدة. قمت بفتح من خلال متصفح جوالي، وما أعجبني حقًا هو الترتيب الرائع والألعاب السريعة التي تعمل بدون أي مشاكل على شبكاتنا هنا في موريتانيا، مما جعل وقت الاستراحة يتغير تمامًا وأصبح اللعب أسلوبي المفضل في وقت الفراغ.