Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 03:39:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Google Chrome ~ Vesti - Novosti - Saveti  (Pročitano 316784 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
@Milanno Ma probao sam sve to ranije i nista. Evo sad koristim najnoviji chrome 12 i opet mi ponekad zakuca, dok na primer pdf fajl otvori normalno putem adobe-a, dakle direktno u kompu, a ne na netu. Citao sam i  internetu da imaju ljudi isti problem ali mi objasnjenje od teh. podrske google-a nije pomoglo. Za sad cu ostaviti ovako kako je, pa kad mi se pojavi ponovo, malo cu iskaliti bes i tako ... Bolje i to nego da placam neke seanse  Smile

JBG stvarno ne znam sta bi onda moglo biti. Pre neki dan sam otvarao Users Manual za Renault Clio tezak 40 MB sa ilustracijama bez ikakvih problema  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
da li kod chrome ima opcija kao kod mozille (new tab homepage) , znaci kad kliknem new tab da mi otvori recimo homepage google.rs ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
"Guglov" Internet navigator "Krom" je u junu premašio tržišni udeo od 13 odsto, objavila je istraživačka kompanija "Net aplikejšens".

"Krom" sada poseduje 13,11 odsto tržišta navigatora, što predstavlja rast od 0,59 odsto, preneli su francuski elektronski mediji.

"Majkrosoftov" navigator "Internet eksplorer" je, istovremeno, zabeležio pad tržišnog udela sa 54,27 odsto na 53,68 odsto, dok se "Mozilin" navigator "Fajerfoks" drži na istom mestu sa procentom od 21,67 odsto u junu, dok je u maju iznosio 21,71 odsto.

"Gugl" je, istovremeno, nakon manje od 48 sati od lansiranja probne verzije svoje društvene "onlajn" aplikacije "Gugl plus" ukinuo pristup na poziv toj novoj društvenoj mreži. U "Guglu" su istakli da se mora napredovati uz predostrožnost, zadržavajući kontrolu nad sistemom, ali nisu detaljno naveli razloge donošenja odluke o ukidanju pristupa, kao ni kada će on ponovo biti uspostavljen.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.322.2
mob
Apple 6
Koristim od danas google chrome ustvari u servisu su mi obrisali sve programe i instalirali operu i chrome a do sada sam koristio mozillu pa pitam da li da ponovo instaliram mozillu ili da koristim jedan od ova dva(koji)?Moram napomenuti da je moje znanje u vezi rada racunara minimalno tj.nikakvo pa eto sad prilikom koristenja chrome kad hocu da otvorim google email nemogu nego mi se preko cele stranice pojavi nesto nalik na smail i pise Aw, Snap pa jos jedna recenica a ja ne umem da to snimim i prebacim vama.Takodje me zanima kako da postavim pocetnu stranicu koju ja hocu ili da ja instaliram staru mozillu da se ne bakcem sa ovim browserom.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Koristim od danas google chrome ustvari u servisu su mi obrisali sve programe i instalirali operu i chrome a do sada sam koristio mozillu pa pitam da li da ponovo instaliram mozillu ili da koristim jedan od ova dva(koji)?Moram napomenuti da je moje znanje u vezi rada racunara minimalno tj.nikakvo pa eto sad prilikom koristenja chrome kad hocu da otvorim google email nemogu nego mi se preko cele stranice pojavi nesto nalik na smail i pise Aw, Snap pa jos jedna recenica a ja ne umem da to snimim i prebacim vama.Takodje me zanima kako da postavim pocetnu stranicu koju ja hocu ili da ja instaliram staru mozillu da se ne bakcem sa ovim browserom.Hvala

Ja sam bio veliki zagovornik Mozille, ali posle verzije 3.66 je iz mog iskustva Mozilla otisla u pm  Smile

Neces se pokajati ako uzmes Chrome, ekstremno brz, jednostavan i ima more ekstenzija kojima mozes nadograditi Chrome do besvesti  Smile

Vidim da ti je verzija Chrome-a 5.0.322.2, sto je dosta stara verzija  Smile

Prvo, poseti ovu stranicu http://www.google.com/chrome/intl/en/make/download.html?brand=CHKZ i klikni na Download Google Chrome. Instalacija je dosta jednostavna, tako da oko toga nece biti frke.

Kada to odradis, isprobaj Gmail i ostale stvari pa se javi da resimo eventualne probleme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 6
Gmail sada radi medjutim nemogu da  kad sam na jednoj stranici i kad hocu ponovo na google e to nemogu da nadjem kod mozille je bio prozor na koji kad kliknem odmah sam na googlu bez obzira sa koje stranice isao,mada mi se cini da i nije nesto brzi od mozille ili mi se samo cini bar kod mene
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 10:36:05 od memor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Gmail sada radi medjutim nemogu da  kad sam na jednoj stranici i kad hocu ponovo na google e to nemogu da nadjem kod mozille je bio prozor na koji kad kliknem odmah sam na googlu bez obzira sa koje stranice isao,mada mi se cini da i nije nesto brzi od mozille ili mi se samo cini bar kod mene

Pokusaj malo jasnije objasniti svoj problem  Smile

Na koji to "prozor" kliknes da odes na Google  Smile

Ako ti se ne svidja Chrome, instaliraj Mozillu i kraj price  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 10:47:23 od Milanno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 03:39:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.