Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:27:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pitanje vezano za deljenje interneta  (Pročitano 756 puta)
15. Avg 2010, 20:12:52
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla 2.0b
ovako neznam kako bih vas ovo pitao mozda ce malo glupo da izgleda, ali dobro sta je tu je.  Smile

Imam racunar koji koristim, a ja bi' isto zelio da koristim i lap-top ali da ga koristim preko iste IP adrese koju koristim na racunaru npr.racunar mi je u sobi gde spavam, a ja hocu lap-top da koristim u salonu dali je to moguce? Ali bi zelio da mi konekcija bude ista kao na racunaru npr.racunar ugasim, a lap-top ukljucim? Znam za onu soluciju preko (RUTERA) mislim da se tako zove to je taj koji deli konekciju , a ja nebi hteo da delim samo da koristim lap-top kada ne koristim racunar.
Eto neznam dali sam jasan bio, ali ako me je neko shvatio, neka kaze kako i sta .
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 20:13:26 od xrachels »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Eto neznam dali sam jasan bio

ko mutna morava  Smile imash samo 2 solucije : ili da koristish ruter preko koga ce da se kache i desktop i laptop , ili da "kradesh" konekciju sa desktopa a u tom sluchaju on ce morati da bude ukljuchen kad hocesh da se laptopom konektujesh na net . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla 2.0b

Eto neznam dali sam jasan bio

ko mutna morava  Smile imash samo 2 solucije : ili da koristish ruter preko koga ce da se kache i desktop i laptop , ili da "kradesh" konekciju sa desktopa a u tom sluchaju on ce morati da bude ukljuchen kad hocesh da se laptopom konektujesh na net . 

a kad bi ga prikacio preko rutera jel bi mogao da imam istu konekciju kao na racunaru ako ugasim komp?
a ako kradem konekciju jel bi mogao svu da mu klepim ili , pitam te jer mi je konekcija 1mb
« Poslednja izmena: 15. Avg 2010, 21:04:00 od xrachels »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

a kad bi ga prikacio preko rutera jel bi mogao da imam istu konekciju kao na racunaru ako ugasim komp?
a ako kradem konekciju jel bi mogao svu da mu klepim ili , pitam te jer mi je konekcija 1mb

ako bi se prikachio preko rutera oba rachunara bi imala istu IP adresu prema spoljashnjem svetu i delila bi istu konekciju , i naravno da bi mogao da ugasish bilo koji od njih .

ako bi krao konekciju , sve zavisi da li bi desktop skidao neshto u isto vrema kad i laptop . ako ne , laptop bi praktichno preuzeo celu konekciju .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla 2.0b

ako bi se prikachio preko rutera oba rachunara bi imala istu IP adresu prema spoljashnjem svetu i delila bi istu konekciju , i naravno da bi mogao da ugasish bilo koji od njih .

ako bi krao konekciju , sve zavisi da li bi desktop skidao neshto u isto vrema kad i laptop . ako ne , laptop bi praktichno preuzeo celu konekciju .
ako prikacim preko rutera konekciju moram podelit na 500kb/s ili cu imati istu 1mb i na racunaru i na laptop-u
a ovo drugo kako mogu da kradem konekciju na laptop sa pc-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 
ruter ti nece prepoloviti konekciju na pola, ako samo koristis laptop imaces 1Mbps, ako u isto vreme izlazis na net sa oba racunara u tom slucaju ces imati koliko povuce, moze ti se dogoditi da imas 20% na laptopu a 80% desktopu i obratno. Preporuka koristi ruter, u tom slucaju nece morati biti upaljen desktop da bi imao net na laptopu
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla 2.0b
ruter ti nece prepoloviti konekciju na pola, ako samo koristis laptop imaces 1Mbps, ako u isto vreme izlazis na net sa oba racunara u tom slucaju ces imati koliko povuce, moze ti se dogoditi da imas 20% na laptopu a 80% desktopu i obratno. Preporuka koristi ruter, u tom slucaju nece morati biti upaljen desktop da bi imao net na laptopu

da razumem to da ne mora pc da radi, znaci ako ugasim pc , a laptop i dalje u funkciji on ce imati 1mb posto ne radi pc i ne uzima konekciju. ok hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:27:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.143 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.