Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Хумано: Приватни извршитељ преузео на себе дуг седам п  (Pročitano 130 puta)
23. Jul 2013, 15:48:43
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ФБР: Како сазнајемо, младић који је учинио ово дивно дело милосрђа је пореклом са Косова и Метохије што чини његов подвиг још значајнијим. Марково дело, као пример братске љубави, нека буде на понос и част пре свега његовој породици и пријатељима али и свим Србима са Косова и Метохије где је одрастао, као и свим сународницима где год се налазили…

Уместо да наплати дуг од седам породица које због веома лоше финансијске ситуације нису плаћале рачуне за струју, комуналије и телефон, приватни извршитељ из Београда Марко Вукићевић (31), учинио је, за данашње прилике, нешто невероватно. Преузео је на себе обавезу да измири та дуговања у укупном износу од око 300.000 динара.

Марко

Марко Вукићевић | Фото: Оксана Тоскић

АЛТРУИСТА – Све је почело након што је по нашем позиву због доспелости дуга, у канцеларију дошла жена која је на вратима доживела блажи инфаркт, па смо морали да зовемо Хитну помоћ. Била је у веома лошем здравственом стању и успела је да нам исприча како са породицом тешко живи. Ни супруг, ни деца не раде, а тог дана је и фрижидер престао да ради. Била је очајна. Тада сам одлучио да преузмем део њеног дуга – каже Вукићевић.

Колеге из канцеларије су прионуле на посао и међу стотинама случајева, пронашли породице које су биле најугроженије, буквално на рубу егзистениције. Неки од њих се хране у народним кухињама, а међу дужницима је и самохрана мајка која је успела да ишколује двоје деце, али ниједно нема посла.

Овај хумани гест била је сламка спаса и за самохрану мајку са двоје деце из Земуна.

- Нашла сам у поштанском сандучету позив да се јавим у Маркову канцеларију због дуга за струју. Кад сам дошла била сам преплашена јер нисам знала шта ме чека. Жену која ме је дочекала на вратима, питала сам где ће моја деца да спавају ако ми заплене стан. Била сам очајна. Тада ми је Марко рекао да ће преузети део мог дуга. Почела сам да плачем јер нисам веровала да се то мени дешава. Ко данас преузима било чији дуг? – каже самохрана мајка, која није желела да јој спомињемо име због сина и ћерке.

Ова жена данас размишља како да му се захвали. Не може себи да приушти већи луксуз, али Марку ће купити чоколаду.

Аутор: Р. Булатовић
Извор: 24 сата
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Vec postoji tema. Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.