Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godisnjica referenduma o nezavisnosti Crne Gore  (Pročitano 10218 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja sam od pojedinih ljudi cuo da je u CG (Budva) strasno skupo,a da su plaze i smjestaji jako neuredni i prljavi.Pricali su mi da cak struje i vode zna nestati Smile...Jel to istina ?????

Jeste Dado,ja sam nocio u Herceg Novom pa Budvi i na kraju Ulcinju...onaj Ulcinj mi je bio sok godine kada sam vidio onoliko albanaca na jednom mjestu,mislio sam da sam u losem filmu,ali sta ces tako je tu dole,jedna djamija na jednoj strani ceste a druga na drugoj strani...

Sto se tice plaze,nemogu reci bas da su prljave i imaju veoma dobar provod navecer,samo ja sam mislio da je jefitnije to dole nego u HR pa zato kao idu Srbi dole ali kada sam ja bio dole mislio sam da je u losem filmu...lijepa zemlja samo narod je malo prgav da nekazem ljen...ali i to zavisi na koga naletis..vrijedi vidjeti..
A mozda odem i ja kad otpratimo ove nase da budem malo turist u CG pa da to vidim  Smile...A pod provod mislis cajke ili provod  Smile..?????

Ama svega imas,narodnjake,zabavne mislim sve a i dobru stranu muziku house i tako to...nije tako lose i stvarno tako mala zelja  a mnogo lijepota ima....i neznam dali znas ali kod njih ti je valuta € ...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Za Euro kao valutu sam cuo,nije problem  Smile...Otici cu sigurno da i to vidim .....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svaka njima cast,ja sam od 93 do 2005 išao kod njih ne zarad lepote mora nego što sam mislio mi braca,sad sam svatio da sam gresio,svaka njima cast al ja odo 20-25 juna lagano Zelena ili Plava Laguna Porec a i Tst mi je blizu,cuj ti mangupa pred sezonu prioritet im Srbi aman meni svrake popile mozak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Turizam je Buisness, a u tome stari nema brace i sestara  Smile...Oni gledaju da sto manje daju a sto vise zarade  Smile....Tvoje je da gledas da sto manje platis a sto vise dobijes  Smile....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Turizam je Buisness, a u tome stari nema brace i sestara  ...Oni gledaju da sto manje daju a sto vise zarade  ....Tvoje je da gledas da sto manje platis a sto vise dobijes  ....

Priznajem grešio sam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vecina onih koji mogu da idu na letovanje,to cine u Grckoj,Bugarskoj,Turskoj i Egiptu.A,Crna Gora je sa prvog spala na peto mesto.Medjutim i to peto mesto odrzavaju nasi gradjani koji imaju posede u CG.
Pored bolje ponude ovih navedenih zemalja i cene su shodno uslugama povoljnije nego u CG.
Verujem i da je nedavni razlaz imao svoj uticaj.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Vecina onih koji mogu da idu na letovanje,to cine u Grckoj,Bugarskoj,Turskoj i Egiptu.A,Crna Gora je sa prvog spala na peto mesto.Medjutim i to peto mesto odrzavaju nasi gradjani koji imaju posede u CG.
Pored bolje ponude ovih navedenih zemalja i cene su shodno uslugama povoljnije nego u CG.

Nikada u zivotu nebi isao u Egipat,jednom ok i u tursku takodje ali u te muslimanske zemlje nema sanse...samo Gupmane,nijedno more se nemoze porediti sa Jadranom...bio sam u Grckoj nema tog mirisa...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Nikada u zivotu nebi isao u Egipat,jednom ok i u tursku takodje ali u te muslimanske zemlje nema sanse...samo Gupmane,nijedno more se nemoze porediti sa Jadranom...bio sam u Grckoj nema tog mirisa...
Ma nema to veze sto tamo zive vecinom Muslimani.Ne ides tamo da gledas kako se klanjaju 5 puta dnevno.
Ides da skidas Muslimankama feredze... Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob

Ma nema to veze sto tamo zive vecinom Muslimani.Ne ides tamo da gledas kako se klanjaju 5 puta dnevno.
Ides da skidas Muslimankama feredze... Smile

Eh  Gupmane ma daj nebi ih pipao pa da su zlatne,jednostavno mi se gadi taj narod...samo se u supak hebu i vole da puse,hebiga vole da cuvaju ono naprijed...

Ne jednostavno me neinteresiraju te istocne zemlje poput, turske,egipta ili juzne kao tunis ili maroko,nevolim da idem tamo gdje kultura i stil zivota nije slican onom u Europi..a tamo gdje se ja moram plasiti kako curu da pogledam ili da nesto neodleti u zrak pa tome nisam bas sklon...
Prije cu ici u Spaniju,Portugal,italiju,Spaniju..mnogo ljepse zabave a i zivotni stil im je blizi nasoj kulturi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Ljudi da niste malo otisli u off.Tema je Godisnjica referenduma o nezavisnosti Crne Gore a vi pricate o letovanju  Smile Smile
Po meni neka su otisli i nek se druze sa njihovom bracom Albancima a mi Srbi smo se resili bede sa vrata.Ja im zelim sto vise da im dodju njihova braca Albanaci sa Kosova i po mogucnosti sa Juga Srbije  Smile Smile Sto se tice sporta nek igraju sa kim god hoce a nama je u sportu mnoogoo bolje otkako nema CG klanova.Posto sam video da Hrvati obozavaju CG
mogao bi da ih zamolim ovom prilikom da pozovu svoju bracu CG da kod njih studiraju umesto u BG i mom NS. Smile Takodje bi vam ponudio i njihove direktore.Verujte mi fantasticni su. Smile Ja sigurno nisam gubitnik jer sam osecaj da ne moram da gledam Mila svaki dan na tv za mene je super.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.