1- ova ista tema (NDH ), kada je pokrenuta na našem forumu.hr, jučer - u roku sat vremena je izbačena !
2- ove jadnike / idiote iz Zadra, ismijavaju mnogi u Hrvatskoj ! Razlog: oni nemaju šta slaviti NDH, jer Zadar je tada bio pod Italijom - i to je kreten Pavelić ratificirao i potvrdio
3- na HTV već odavno ne nazivaju srpsku vlast "Chetnickom" . To vrijedi i za ostale TV ... prošle su 1990-e godine - godine rata, kada smo se častili i granatama i "nazivima" Ujo / Čedo
Mislim da ovdje Srbi uzimaju to sebi previse za srce i kada kazu nemozete tako u Europu samo mogu da vam se slatko nasmijem jer 10 % od vas je samo vidjela EU preko slika...ili zna sta se u njoj desava...
Niko u toj demonstraciji nema nista lose,jer nije bilo incidenata nije bilo paljena zastava ili pisanje na neke zastave kao sto se to radi na ravnoj gori...ovdje u ovoj Europi u kojoj sam ja je sasvim legalno takve demonstracije praviti ali ne smije se naravno pokazivati kukasti krizevi ili neke druge nacisticke ili rasisticke simbole kao sto ih i u Zadru nije bilo... Ja sam ovdje gledao demonstraciju Nacista i sasvim je normalno ljudi imaju celave glave i tipicni eto nacisti ali ljudi normalno setaju i cuva ih jedno 500 policajaca iako je njih svega 100 a u Frankfurtu cak i manje...moze se u EU i sa time samo treba se znati sta i kako se smije demonstrirati...
Sto se tice Cetnika...evo ti njemacka gleda na njih sigurno ne kao antifasiste nego upravo Drazu ovdje vise tumace kao covijeka koji je se svugdje mjesao i sa italijanima i sa njemcima pa onda se borio i protiv fasizma...covijek je dobio ono sto je zasluzio i sigurno nije nevin u WW II...kao i sto su neki pokreti Cetnika bili izrazito fasisticki,a koliko ja znam Kralj Srbije je sam se distancirao od Draze jer je covijek imao svoje bubice...a da nepricamo u proslom ratu kada su cetnici isli na tenkovima prema HR i nosili onu crnu zastavu sa glavom mrtvackom...
Hrvatski narode! Božja providnost i volja našeg saveznika, te mukotrpna višestoljetna borba hrvatskog naroda i velika požrtvovnost našeg Poglavnika dr. Ante Pavelića, te Ustaškog pokreta u zemlji i inozemstvu, odredili su da danas pred dan uskrsnuća Božjeg sina uskrsne i naša Nezavisna Država Hrvatska.
Pozivam sve Hrvate, u kojem god mjestu oni bili, a naročito sve časnike, podčasnike i momčad cjelokupne oružane snage i javne sigurnosti, da drže najveći red i da svi smjesta prijave zapovjedništvu oružane snage u Zagrebu mjesto gdje se nalaze, te da cijela oružana snaga smjesta položi zakletvu vjernosti Nezavisnoj Državi Hrvatskoj i njenom Poglavniku. Cjelokupnu vlast i zapovjedništvo cjelokupne oružane snage preuzeo sam danas kao opunomoćenik poglavnika.
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit? Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam. Burek member since: 05. Okt 2005
Dobro ljudi,sta ako sam pokrenuo temu,i replicirao st faci...
Sto bi rekao Nele iz Nadrealista:Ne delim ja,ljudi plate,ja samo citam vest....
Ma naravno Niko...samo sam ti htio reci sve dok oni rade po zakonu i drze te deomnstracije...to je ok ali ako pocnu da se gluperisu odma debele kazne i ciao djaci...
1- ova ista tema (NDH ), kada je pokrenuta na našem forumu.hr, jučer - u roku sat vremena je izbačena !
2- ove jadnike / idiote iz Zadra, ismijavaju mnogi u Hrvatskoj ! Razlog: oni nemaju šta slaviti NDH, jer Zadar je tada bio pod Italijom - i to je kreten Pavelić ratificirao i potvrdio
3- na HTV već odavno ne nazivaju srpsku vlast "Chetnickom" . To vrijedi i za ostale TV ... prošle su 1990-e godine - godine rata, kada smo se častili i granatama i "nazivima" Ujo / Čedo
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit? Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam. Burek member since: 05. Okt 2005