Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godišnjica napada na Pofaliće  (Pročitano 3278 puta)
16. Maj 2007, 17:52:24
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Godišnjica napada na Pofaliće
Sreda, 16. maj 2007. 17:46

Danas se navršava 15 godina od napada muslimanskih jedinica na sarajevsko naselje Pofalići u kojem je, prema podacima MUP-a Republike Srpske, stradalo više stotina srpskih civila.

MUP RS je Okružnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu podneo krivične prijave protiv 49 osoba za koje se osnovano sumnja da su planirale, organizovale i izvršile napad na Pofaliće.

Član tima MUP-a RS za istraživanje ratnih zločina Radovan Pejić rekao je novinarima da postoje pouzdani podaci da je 16. maja u Pofalićima počinjen ratni zločin nad civilnim stanovništvom, navodeći da su ubijene stotine srpskih civila, a da je njihova imovina potpuno uništena.

"Krajnji cilj je bio da se unište gradjani srpske nacionalnosti na tom području ili da se prisile da to područje napuste", kazao je Pejić.

On nije želeo da navede imena osoba koje su osumnjičene za ubistva srpskih civila u Pofalićima.

U napadu na srpske civile Pofalićima učestvovali su pripadnici tadašnje Teritorijalne odbrane, Patriotske lige, Zelenih beretki i policije pod kontrolom bošnjačkog ratnog vrha.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Ericsson T28
I onda dolazimo do onog dijela kad je natovareno Srbima da su granatirali Pofaliće bez razloga, a postoje čvrsti dokazi da je TO prva napala i pobila nedužni svijet! Ali šta je otišlo u svijet , otišla je ona Čuvena rečenica : Tuci po Pofalićima tamo nema Srba!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Topaz
I onda dolazimo do onog dijela kad je natovareno Srbima da su granatirali Pofaliće bez razloga, a postoje čvrsti dokazi da je TO prva napala i pobila nedužni svijet! Ali šta je otišlo u svijet , otišla je ona Čuvena rečenica : Tuci po Pofalićima tamo nema Srba!
nije po pofalicima, nego velesicima momak  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Ericsson T28
Ma ja sam dosad 300 puta cuo po Pofalicima, sta ti sad laprdas Velesicima! Nemoj bolan me nervirati Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Topaz
kako bolan, kad covjek fino kaze, gadjaj velusice - pa ga ovaj ispravi, kaze nije velusici nego velesici, a ratko opet - ja ja, velusice, nema tamo puno srpskog zivlja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N78
Velicanstvena pobjeda jedinica Armije RBiH kada je onemoguceno presjecanje grada na dva dijela Pofakici-kasarna Marsal Tito-Grbavica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Velicanstvena pobjeda jedinica Armije RBiH kada je onemoguceno presjecanje grada na dva dijela Pofakici-kasarna Marsal Tito-Grbavica.
A sta je onda Srebrenica?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Srebrenica je savrsena vojna akcija sa koletelarnom stetom, kojom su igrom prilika svjetski neprijatelji Srba nazvali genocidom, jer je taj princip primjenjen u NATO agresiji na SRJ!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia N78
A sta je onda Srebrenica?  Smile

Svi na ovom forumu dobro znaju sta je Srebrenica i sta se tamo desilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Naravno da znaju. Srebrenica nije nista manje "velincanstvenija" od napada na Pofalice.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.