Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:37:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godišnjica likvidacije Čaušeskua  (Pročitano 16118 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3510
По анкети спроведеној у организацији ''Сорош'' фондације Чаушеску је најбољи румунски политичар у последњих 100 година са 24% гласова савремених Румуна, на другом месту садашњи председник Басеску са тек 15%, а вођа децембарске револуције Јон Илијеску са једва 7% гласова. Остале гласове покупили су монарси из предратне Румуније.  Smile Ето колико су Румуни задовољни анектирањем од стране ЕУ Smilehttp://www.politika.rs/rubrike/Svet/t51810.lt.html
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
Imali su rumuni dobar izbor. Ili da pocrkaju oni ili Causescu. Hvatali zabe po barustinama. To im je bilo jedino meso.
Seljaci stajali na red u gradu da kupe jedan kameni hleb.
Zene im se kresale za par hulahopki. Imali su stvarno visok standard. Nocu nijedna sijalica u gradu ne gori, u stanovima po dva sata tople vode.
Mi smo imali ekskluzivu za prenos dogadjanja.Mi smo i pustili u svet sve sta se dogadjalo na licu mesta.
Kakav papa, kakav Soros? To izaslo na ulice sve gladno jednostavno rekli: ubi nas tako droljave, zivot nema vise smisla. U svim gradovima Rumunije.
Naredio da se puca u nenaoruzano stanovnistvo. Sva sreca, vojska je odbila naredjenje.
General kome je naredio, je izvrsio samoubistvo. Ostavio poruku zeni i deci da znaju da on ne moze da takvo naredjenje daje, i da umire kao castan covek.
Pusti bre luzere, rumuni danas zive deset puta bolje. Isto kao kod nas, oni koji su ziveli od partijske sise, naravno da su besni. Za njih je i dan danas tor i batina.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Imali su rumuni dobar izbor. Ili da pocrkaju oni ili Causescu. Hvatali zabe po barustinama. To im je bilo jedino meso.
Zene im se kresale za par hulahopki. Imali su stvarno visok standard. Nocu nijedna sijalica u gradu ne gori, u stanovima po dva sata tople vode.
Mi smo imali ekskluzivu za prenos dogadjanja.Mi smo i pustili u svet sve sta se dogadjalo na licu mesta.
Kakav papa, kakav Soros? To izaslo na ulice sve gladno jednostavno rekli: ubi nas tako droljave, zivot nema vise smisla. U svim gradovima Rumunije.
Naredio da se puca u nenaoruzano stanovnistvo. Sva sreca, vojska je odbila naredjenje.
General kome je naredio, je izvrsio samoubistvo. Ostavio poruku zeni i deci da znaju da on ne moze da takvo naredjenje daje, i da umire kao castan covek.
Pusti bre luzere, rumuni danas zive deset puta bolje. Isto kao kod nas, oni koji su ziveli od partijske sise, naravno da su besni. Za njih je i dan danas tor i batina.

Па и на форуму можеш видјети постове са: како је живот био бајан,
уредан знало се ко шта ради.
Нису људи видјели како су пролазили они који нису за све дизали два прста
нити своју дјецу слали на слетове нити клицали до пуцања гласних жица.
Нека питају геџу којем је одузео земљу,одузимао храну за "добробит"нације
колико је њему ваљао.
Чуј узимати сељаку његов производ да нахраниш паразита.
Што није том сељаку послао двадесет комунистичких јуниора па да сељак
чеше јаја и плати храном рад?
Јок,ваља све трбушине због њихове способности натоварити (само дробили
о Марксу и Енгелсу)дуго је и трајало колико су јели не љебовци.
Ови сада краду ал брате могу Тадићу и Додику опсоват шта хоћу и мурија
ми не смије ништа а ко хоће радити може пристојно живјети.
Најглупља идеја о образовању је усмјерено.Знаш све ал немаш појма о
ничему.Површан а "паметан".
И на крају за све оптужују националисте (шта ли им то значи) а сви које
помињу завршили Брозовачу.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230

Па и на форуму можеш видјети постове са: како је живот био бајан,
уредан знало се ко шта ради.
Нису људи видјели како су пролазили они који нису за све дизали два прста
нити своју дјецу слали на слетове нити клицали до пуцања гласних жица.
Нека питају геџу којем је одузео земљу,одузимао храну за "добробит"нације
колико је њему ваљао.
Чуј узимати сељаку његов производ да нахраниш паразита.
Што није том сељаку послао двадесет комунистичких јуниора па да сељак
чеше јаја и плати храном рад?
Јок,ваља све трбушине због њихове способности натоварити (само дробили
о Марксу и Енгелсу)дуго је и трајало колико су јели не љебовци.
Ови сада краду ал брате могу Тадићу и Додику опсоват шта хоћу и мурија
ми не смије ништа а ко хоће радити може пристојно живјети.
Најглупља идеја о образовању је усмјерено.Знаш све ал немаш појма о
ничему.Површан а "паметан".
И на крају за све оптужују националисте (шта ли им то значи) а сви које
помињу завршили Брозовачу.
To su oni koji su isli u Rumuniji da kresu zenske za jedne hulahopke, da im se smeju da im prodaju vegete, kafu i kojekakve krpe. Farmerke iz Novog Pazara, one sto su bile na tone na zelenjaku.
Lepa vremena, kad je mazao dupe medom od Titovih zajmova (one koje koje smo skupo platili ratovima i danasnjim standardom). Rumunska deca nisu videla sta je narandza ili cokolada.
Redovi su bili ama bas za sve. Za hleb, za mleko, za ulje. Daj da se ne zajebavamo.
Nek ide sada u Temisvar. Nema ni za put. A da primirise rumunskoj zenski trebace mu godisnja plata.
Imali su jednu robnu kucu na dva sprata u centru. sada imaju po nekoliko traka po gradu, velike robne kuce Lidl i Mark Spenser. To samo zlonamerni i idioti mogu tako nesto da pricaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
To su oni koji su isli u Rumuniji da kresu zenske za jedne hulahopke, da im se smeju da im prodaju vegete, kafu i kojekakve krpe. Farmerke iz Novog Pazara, one sto su bile na tone na zelenjaku.
Nisu morale farmerke,za obicnu najlon kesu bi ga dobro pljugala xD
A tek za VHS uredjaj,a joj.....pruza sve usluge + daje i kucu Smile
I sad mi recite da ondasnja drzava nije valjala ?

Citat
kad je mazao dupe medom od Titovih zajmova (one koje koje smo skupo platili ratovima i danasnjim standardom).
kakve veze ima tito sa ratovima i danasnjom situacijom ? NE krivi starog za danasnje probleme,krivi smo MI !
I da,ako bi mogao da mi navedes izvor informacija,o tim titovim dugovima,kome,koliko,kad se zaduzijo?Zar kriza nije pocela 80-ih ?

Citat
Rumunska deca nisu videla sta je narandza ili cokolada
Kao i ostala iz cehoslovacke,madjarske,bugarske.....a oni svi danas ispred nas......krivi smo mi,jer nismo zemlju sacuvali,da smo je sacuvali i danas bi bili gospoda za njih...ako je juga vec morala da pukne,yasto nismo lepo kao cesi i slovaci,popili po casu sampanjca,i razisli se svako svojim putem ?Vec usijane glave titovih pionira,koji zakletvu polozise jugoslaviji,JNA,i preko noci odelo presvukose...

Citat
A da primirise rumunskoj zenski trebace mu godisnja plata.
Surovi kapitalizam  Smile Smile

Ja se secam mali sam bio,90ih....rumunhi,bogari....kopaju kanale za postu......beda bili jbt.....na sta smo se srozali......ono sto nismo mi sjebali srusili su nam ameri......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Citat
Nisu morale farmerke,za obicnu najlon kesu bi ga dobro pljugala xD
A tek za VHS uredjaj,a joj.....pruza sve usluge + daje i kucu Smile
I sad mi recite da ondasnja drzava nije valjala ?

Citat
kad je mazao dupe medom od Titovih zajmova (one koje koje smo skupo platili ratovima i danasnjim standardom).
kakve veze ima tito sa ratovima i danasnjom situacijom ? NE krivi starog za danasnje probleme,krivi smo MI !
I da,ako bi mogao da mi navedes izvor informacija,o tim titovim dugovima,kome,koliko,kad se zaduzijo?Zar kriza nije pocela 80-ih ?

Citat
Rumunska deca nisu videla sta je narandza ili cokolada
Kao i ostala iz cehoslovacke,madjarske,bugarske.....a oni svi danas ispred nas......krivi smo mi,jer nismo zemlju sacuvali,da smo je sacuvali i danas bi bili gospoda za njih...ako je juga vec morala da pukne,yasto nismo lepo kao cesi i slovaci,popili po casu sampanjca,i razisli se svako svojim putem ?Vec usijane glave titovih pionira,koji zakletvu polozise jugoslaviji,JNA,i preko noci odelo presvukose...

Citat
A da primirise rumunskoj zenski trebace mu godisnja plata.
Surovi kapitalizam  Smile Smile

Ja se secam mali sam bio,90ih....rumunhi,bogari....kopaju kanale za postu......beda bili jbt.....na sta smo se srozali......ono sto nismo mi sjebali srusili su nam ameri......

Друг стари је задужио око 20.000.000.000 $ бившу СФРЈ да би створио ситуацију у којој
"влада" мир и хармонија.
Тадашњих 20 није садашњих већ много више.
Држава се градила радним акцијама а трошак државе је био репроматеријал и храна.
Да је плаћала тим новцем изградњу ни 20% не би било изграђено као у послије ратној
Југославији.
На примјер:Мој ујак (дипломирани економиста)након факултета је позван у ОК КП и
"предложено" му је да иде на радну акцију да би након завршетка исте добио посао.
То су му "предложиле" особе које су по степену образовања мале бебе за њега али су
били "функционери".Међутим,да неби неко рекао па студирао је џаба морам напоменути
да је његов отац продао 5.000 м2 да би могао сина финансирати (у Добоју га није било).
Синови (част ријетким изузецима)од тих "функционера" никада нису видили шта је РА али
су имали посао.
Сада ће неко рећи па свијет је хтјео да обнавља државу.Тачно је да је хтјео али и онај који
није хтјео да бесплатно (док други масно зарађују)ради је уцјенама за запослење био
принуђен да иде на РА.
Бесплатно здравство (без обзира колико то нама требало) није било бесплатно.
Сваки ЛД је био "умањен" за бесплатно здравство,школство,жељезницу,судство и др.
Зато имамо у БиХ Хан Пијесак,Јахорински поток у Словенији Кочевски Рог и још пар
подземних склоништа (боље рећи градова којима се не могу сјетити имена) који су
служила за у случају 3 св.рата врховна команда буде безбједна а народ ће се ваљда
снаћи.
У бившој Југославији има најмање 10-так таквих склоништа са генераторима за струју и
вашдушним филтерима те храном и водом за 6 мјесеци.
Највише новца је отишло на то.
Људи јо не могу да схвате да се 35 година јело "туђом кашиком" и да је морало доћи
вријеме када то мораш платити.
Друг стари је држао "јединство" репресалијама Лепоглаве,С.Митровице и Г.Отока,а
сваку помисао да КПЈ не ваља је проглашавао национализмом и "склањао"људе са улице.
Она као таква је одговарала бирократском апарату док онима који су живјели од свога
производа је ускраћено све,па чак да исте задрже за себе.
Није џаба:нема љеба без мотике (и то се показало као тачно).
Титови другови су и Туђман и Милошевић и Јанша уствари сви осим Изетбеговића који
је робијао у том систему.
И у праву си када кажеш криви смо ми.Криви су срби што су мислили како ће се развијати
комшијина умјесто наша кућа.Војводина је могла хранити Србију и бар 1/3 европе.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
I posle Tita, Tito. Drug Sloba je maznuo sa Tudjmanom zajedno 20 milijardi stare stednje, svih koji su radili napolje a verovali u Jugu, pa jeli kerece koznerve na zapad, da bi se vratili kuci pod stare dane.Posle se pridruzio i Kucan. To ti je danasnjih 100 milijardi $.Onda su stvorili danasnje tajkune (prvo Karic, pa Beko pa ko zna ko jos evo Saric iz Krajine pa ne znam po Hrvatskoj i C Gori.
Svi se oni drze zajedno samo mi to ne vidimo.

Kod rumuna, je napredak toliko evidentan, da je to stvarno za svaku pohvalu.
Ja sam bar odlazio tamo i pre i sada ponekad.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 12:39:34 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
I posle Tita, Tito. Drug Sloba je maznuo sa Tudjmanom zajedno 20 milijardi stare stednje, svih koji su radili napolje a verovali u Jugu, pa jeli kerece koznerve na zapad, da bi se vratili kuci pod stare dane.Posle se pridruzio i Kucan. To ti je danasnjih 100 milijardi $.Onda su stvorili danasnje tajkune (prvo Karic, pa Beko pa ko zna ko jos evo Saric iz Krajine pa ne znam po Hrvatskoj i C Gori.

Kod rumuna, je napredak toliko evidentan, da je to stvarno za svaku pohvalu.
Ja sam bar odlazio tamo i pre i sada ponekad.

Да.Они су свој проблем ефикасно ријешили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Друг стари је задужио око 20.000.000.000 $ бившу СФРЈ да би створио ситуацију у којој
"влада" мир и хармонија.

Kome ? Kad? nemoj lupati,da se toliko zaduzio znas koliki bi dug bio sad ?
Da li si nekada cuo za donacije ? Koliko je para pokupio sto je rekao staljinu "NE" ?Koliko je para uzeo za Trst ?
A ima tu jos mnogo stvari......ja sam skoro citao,samo je gadafi poklonio jugoslovenskom narodu milijardu $ .
Koliko je para dobijeno sto su priznali bivse kolonijalne zemlje ? KO je izgradio afriku ?Primer alzir o kome se i danas pokrenula nova prica.

Citat
Држава се градила радним акцијама а трошак државе је био репроматеријал и храна.
Да је плаћала тим новцем изградњу ни 20% не би било изграђено као у послије ратној
Југославији.
Pa normalno,to je i dobro....ljudi su gradili svoju zemlju....tad je zemlja bila narodna,vlast je bila narodna,milicija je bila narodna....

Citat
Бесплатно здравство (без обзира колико то нама требало) није било бесплатно.
Сваки ЛД је био "умањен" за бесплатно здравство,школство,жељезницу,судство и др.
Situacija je bila bolja nego sad,kad ljudi platom jedva pokrivaju racune.....a tek kolko skola prica da i ne pricamo....koliko kosta upisnina,koja je obavezna....
Koliko kostaju razni izleti.....kurci palci.....

Citat
Зато имамо у БиХ Хан Пијесак,Јахорински поток у Словенији Кочевски Рог и још пар
подземних склоништа (боље рећи градова којима се не могу сјетити имена) који су
служила за у случају 3 св.рата врховна команда буде безбједна а народ ће се ваљда
снаћи.
Pametno,sta sad imamo ?
Dozvolili smo to da strahujemo od siptara,da sipci krenu prva linija odbrane bi bila oko nista,jel to prava Srbija ?
Sto nespomenu zeljavu medju te podzemne objekte ?
Sve ygrade imaju spremljene podrume ya rat,ja znam minimum 100 podzemnih baza,sklonista...itd....
Citat
У бившој Југославији има најмање 10-так таквих склоништа са генераторима за струју и
вашдушним филтерима те храном и водом за 6 мјесеци.
Takvih sklonista je mnogo...samo nisu bas javna......makar u mojoj okolini ih ima dosta....samo je problem sto su sad zapusteni....jbg...sad je i vojska prestala da bude narodna...

Citat
Друг стари је држао "јединство" репресалијама Лепоглаве,С.Митровице и Г.Отока,
Hoces da kazes da je tito upravljao logorima ?

Citat
сваку помисао да КПЈ не ваља је проглашавао национализмом и "склањао"људе са улице.
Glupost.....imas li ti dokaz za to?
To se nikada nije desavalo...ljudi su se sklanjali ybog drugih situacija......vidim ja da si ti pod utiskom staljinov filmova xD
Naravno da su kaznjavani svi vidovi nacionalizna,sto je donekle i bilo normalno,zar ne ?Sta se desilo kad su pustili
 nacionalizam ?

Citat
Она као таква је одговарала бирократском апарату док онима који су живјели од свога
производа је ускраћено све,па чак да исте задрже за себе.

Glupost takodje......moji su uvek bili prviatnici,i niko nas nije dirao za vreme komunista.....kad pogledas knjige videces da je tad radjen mnogo veci posao nego danas....mnogo vise zarade je bilo.Tad se zivelo.Da napomenem niko nije bio u partiji,deda nije hteo i nije nikome dao,dok je moj pradeda bio kraljev gardista,i mnogo puta isao u tvorzu kad se opije,pevao covek pesme o kralju peri po kavanama Smile

Citat
Титови другови су и Туђман и Милошевић и Јанша уствари сви осим Изетбеговића који
је робијао у том систему.
da,pogledaj sahranu tita,i videces ko su mu sve bili drugovi.....pogotvo van juge.I videces koliko je covek vredeo.

Citat
И у праву си када кажеш криви смо ми.Криви су срби што су мислили како ће се развијати
комшијина умјесто наша кућа.Војводина је могла хранити Србију и бар 1/3 европе

A jel vojvoina nije hranila ? Koliko je izvezeno poljoprivrednih dobara za vreme mraka komunista ?To nam je bio jedan od glanvih aduta.

Citat
Drug Sloba je maznuo sa Tudjmanom zajedno 20 milijardi stare stednje

Ako ne i vise,mnogo vise....

Znas ono,Sloba Milosevic je nama Srbima svima kao tata.......jebao nam kevu dokle smo god zivi Smile

Citat

Vide ljudi sve,samo im tesko da priznaju......ja sam 100x ovde rekao,od 90-ih pa na vamo..sve ima rezisera.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6230
@kmilos992
Za NE Staljinu, dobio je 340 milijardi tadasnjih dolara. To nije moj podatak, to je podatak koji je dao javno Svetozar Vukmanovic Tempo koji je bio pored vatre.
Tada su pocela kapitalna ulaganja u vojsku.Sve sto se opismenjavalo kako valja je islo tamo.
Najjaci instituti, najjaca istrazivanja, najjaci inzenjering se tamo stustio.
Sve kapitalne ugovore u inostranstvu je cinila vojska.
Nemoj gledati borbeni deo, nego civilno inzenjerski deo. To je sve bilo po uzoru na NASA. Prvojska pa posle civilima kad se racuna da je korisno. Tako vojska ugovori velike brane, luke, energetske objekte pa deli Radu, Trudbeniku, Energoporjektu, Energoinvestu, Hidromonazi itd.Svi rade po nesto, a glavni projekat drzi vojska.
Sa rumunima smo imali zajednicki projekat yurom letilica, pa se to prosirilo na Orao i ostale letelice.
Centri za projektovanje i izradu su bili u Bukurestu, Brasovu, Beogradu, Pancevu (Utva).
Pa svo oni objekti (Bihac, Han Pijesak, Beograd, Rijeka) su kostali milijarde i milijarde.

Problem je sasvim drugi. Da bi tako nesto odrzavao, moras imati efikasnu privredu, jer nece ti neko davati uvek.
Daje ti kada ima interes. A interes Amerike je bila nezavisna vojna sila od Varsavskog pakta.
Cak su pospesivali i Causeskovo oblizivanje da i on ucestvuje u toj prici.

Dakle ti nisi imao privredu o tome se radi, pa kada su ti poslovi propali, propao si ti ti.
Uz to da ne pricamo da se raspala cela koncepcija. Kome sluze sada ti objekti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 06:37:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.