Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Godine  (Pročitano 7053 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Slusajte vi "cika pilota"... pravila tipa broj godina, rasa, religija i sl. malte ne ne postoje. Najbitniji je obostran odnos i postovanje izmedju partnera. Nista unapred dobro ne znaci ako ste slicnih godina. Kineski zakon preporucuje da razlika izmedju devojke i muskarca bude deset godina, sto se njima u praksi pokazalo dobro. Pravoslavna crkva dopusta razliku od petnaest godina. Spanski zakon dopusta da devojka od 12 godina moze da se venca. Znaci postoje neka drustveno istorjska iskustva koja odobravaju razliku u godinama.
Za mnogo zadnjih godina sam primetio da su veoma stabilni brakovi gde je muskarac dosta stariji a da pri tom nije brak iz koristi ( lova, nekretnine i sl). Jedna riba '69 godiste se pretprosle godine udala za tipa '36 godiste i strava im je.
Ali nije mi trenutno jasna situacija iz mog bliskog komsiluka- covek ima 62 godine a tuca devojcicu od 14!!!!!!! Da je odabrala nekog starijeg ali dobro izgledajuceg... ali ovo je bas neshvatkjivo. Ne znam gde lezi zec ali zavodjenje maloletnice od 14 i manje godina je strogo kaznjivo. Da ima 16 godina bila bi dovoljna izjava njena da je dobrovoljno sa vama ali ovo je ipak malo bolesno.
Ja sam zimus imao devojku od 17 godina a sadasnja ima 29. Ova mladja je puno zdravija i normalnija od ove starije sto samo potvrdjuje da godine ne vuku i neke vise kvalitete i sl.
U svakom slucaju svako mora da odabere srecu kakva njemu lezi. Zar cete zbog predrasuda odbaciti puno mladju ili stariju osobu a toje recimo osoba vaseg zivota... razmislite, ovo je zanimljiva tema...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Ne bi' se slozio sa tvojim misljenjem Pilot. Kod mene je prosto i jednostavno pravilo: Nista starije. A mladje ... samo do tri godine razlike !!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sa tim pravilom ja nikad ne bih imao devojku...
Samo jednom sa devojkom moje godiste, i ta jedna je bila posebna, divna devojka, pametna lepa postena, ziva retkost... sve ostalo 4-10 god u plusu
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Ma ljudi godine su nebitne,vazno je sta taj/ta ima u glavi - dusi!!!Moze da ima i sto godina a da bude namcor,nezreo.....Vazna je osoba!!!Pa neces ti pricati sa njenim/njegovim godinama ili ljubiti se....
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1138
Zastava VAljevo
mob
Nokia 5100
Citat: SerbianFighter
Sa tim pravilom ja nikad ne bih imao devojku...
Samo jednom sa devojkom moje godiste, i ta jedna je bila posebna, divna devojka, pametna lepa postena, ziva retkost... sve ostalo 4-10 god u plusu

Neznam kako ti ali meni bar ovako uspeva Smile

@alf pa nije bas svejdno ako ima 100 god
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Svejedno je... uvek je tako... kad se zaljubis iskren i duboko sve ti je nebitno od takvih stvari...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
Godine nisu bitne..., ali neka granica tolerancije je mozda 12 godina, tek da po godinama on ne moze da joj bude otac ili da ne moze ona da mu bude mama, ako je veca razlika od 12 godina to mi malo ipak deluje bolesno, idealna razlika je 5 godina, svejedno je ko je od koga stariji... Smiley
IP sačuvana
social share
AKO SANJAM PROBUDICU SE!!!
AKO SE PROBUDIM-UMRECU!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
idealna razlika je 5 godina, svejedno je ko je od koga stariji...  

Ivane mi smo idealni Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1827
Zastava Čas vamo,čas tamo, sve u svemu mnogo vozikanja
mob
Nokia E52
Ne vidim zasto bi granica bila 12 godina.Ako se ljudi vole .....
Jedino sto ne odobravam (mada je to moj licni stav) je kada su matorci da decom!!Nesto slicno je rekao pilot!!
IP sačuvana
social share
Ipak mozda niste tako dobri vozaci: Youtube link
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Sustina da je tebi i njoj lepo i da niko nikog ne povredi... a sad godine i sl. kako se uzme. Na kraju krajeva svako neka sebi odredi partnera kakvog voli i kakav najvise odgovara.
Inace draga "Sanjalice" ima jedna nasa koja glasi " ne kudi konja koga nisi jahao"- nikad ne znas sta te ceka u zivotu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.