Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:24:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248653 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
Samsung S500
Šibenčanci i pičke purgeri su stari prijatelji. Jedino mjesto (jer Šibenik nije grad, nego mjesto) u Dalmaciji koje navija za Dinamo...

Šta god Dinamu treba, Šibenik daje. Bodove, igrače... bilo šta... Tako d ane brini... Ako Dinamu sada treba pobjeda - u Šibeniku je ima. Sigurno.

Pičke šibenske, sramota ljudska. Fuj.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 02:44:33 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Jel imaju oni ozbiljnog utemeljenja da promene to ime i da im se to priznaje kao istorija?

Po toj logici bi Zvezda mogla sebi da doda ime, SKVS(Sportski Klub Velika Srbija) 1913 Crvena Zvezda...  Smile

A mogao bi i Partizan da im se pobuni posto su i oni odveli igrace iz Gradjanskog...  Smile Smile 

« Poslednja izmena: 30. Apr 2011, 03:22:07 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Verovatno je zbog toga, lepo si rekao koliko treba da se srozas da bi menjao istoriju kluba, da je neki manji klub u Hrvatskoj pa da razumem treba im da bi opstali, ali ovi zive, i to lepo zive od ogromnih transfera tako da ovo nije za njih neka specijalna cifra.

Људи, мени се чини да Шумадија 1903 није добила ту милкицу, али ево иде Београду стоџа па ћемо видети да ли ће добити ту цифру.
Ja znam da Javor sledece godine dobija sigurno, rece mi jedan drugar inace prvotimac Javora, obecali im i neke premije od toga.

Kako se zove drugar ?  Smile

Da vidim da li sam ga sredio za patch ili je omladinac  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Jel imaju oni ozbiljnog utemeljenja da promene to ime i da im se to priznaje kao istorija?

Po toj logici bi Zvezda mogla sebi da doda ime, SKVS(Sportski Klub Velika Srbija) 1913 Crvena Zvezda...  Smile

A mogao bi i Partizan da im se pobuni posto su i oni odveli igrace iz Gradjanskog...  Smile Smile 

Ako se stvarno formira ona regionalna liga o kojoj Jaksa sere redovno, onda moramo da menjamo ime! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Dinamo kreće silovito ka Ligi šampiona

Kontraverzni, ali i izuzetno sposobni Zdravko Mamić neće štedeti novac ovoga leta kada su pojačanja Dinama u pitanju. Džo Šimunić je jednom nogom na Maksimiru, a uskoro bi u u redove „purgera" trebalo da stignu i pojačanja iz Glazgov Rendžersa Saša Papac i kapiten Bosne i Hercegovine Emir Spahić.

I dok defanzivcu iz Škotske ugovor ističe za dva meseca, situacija sa Spahićem je drugačija. Predsednik Monpeljea je nedavno tražio Aston Vili 25 miliona evra za njega, međutim, nikoga ne bi trebalo da iznenadi, ako Maminjo na kraju odvede Bosanca u redove šampiona Hrvatske.

http://sportal.rs/news.php?id=50111

Ispušiće ga kao i svake godine... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Dace Bog  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ваха збрисо.

http://zdravkomamic.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Vaha: Mamić mi spominjao majku

"Mamić me ponizio pred igračima. Poznajem njegov karakter i brutalan način komunikacije, ali ovaj put nisam mogao da pređem preko takvih stvari. Spominjao mi je i majku, a to ne opraštam", izjavio Halilhodžić.

Foto: Guliver/Getty images
Vahid Halilhodžić napustio je u petak klupu Dinama odmah posle prvenstvene utakmice sa Interom, tokom kojeg je došlo do svađe trenera sa izvršnim predsednikom kluba Zdravkom Mamićem.

Prvi čovek Dinama na poluvremenu utakmice ušao je nezadovoljan u svlačionicu, usledile su teške reči i svađa sa popularnim Vahom, a rezultat svega je odlazak legende jugoslovenskog fudbala sa Maksimira.

Halilhodžić je u izjavi za francuski portal sport24.com otkrio šta se dešavalo u svlačionici Dinama i rekao da je kap koja je prelila čašu bilo spominjanje njegove porodice, tačnije majke.

"Zdravko Mamić, izvršni predsednik kluba došao je u svlačionicu u poluvremenu utakmice protiv Intera da mi prigovori što odmaram neke igrače uoči Kupa koji se igra sledeće nedelje. Rekao mi je da ekipa ne igra dobro i ponizio me pred igračima. Poznajem njegov karakter i brutalan način komunikacije, ali ovaj put nisam mogao da pređem preko takvih stvari. Spominjao mi je i majku, a to ne opraštam", objasnio je Vaha razlog svog odlaska iz Dinama.

Halilhodžić je preuzeo hrvatskog šampiona sredinom avgusta prošle godine, kada je nasledio Velimira Zajeca, koji je otišao iz kluba posle eliminacije Dinama iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Modri" su sa Halilhodžićem na klupi izborili ulazak u grupnu fazu takmičenja Lige Evrope, iz kojeg su ispali u prvoj fazi, i osigurali šestu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske, četiri kola pre kraja prvenstva.

http://www.mondo.rs/s205383/Sport/Sport/Fudbal/Vaha-_Mamic_mi_spominjao_majku.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

251310_188588674523124_123941867654472_436348_1601963_n.jpg
(55.24 KB, 540x720)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 11:24:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.