Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 18:35:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 267217 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC One M8
Tek sad sam ukapirao da je ovo Dinamova tema... Smile

Ali dobro,oni su nasi,nece zameriti... Smile Smile

Inace,nijedan klub iz bivse juge nece skoro moci ni da prismrdi nekom od zavrsnih kola,bilo to LS ili LE.Mora mnogo toga da se uradi,pocev od infastrukture,a narocito struke,jer bez dobre,skolovane struke nema nista.Znaci,tu mislim na sve klubove,ne samo na ove nase iz Srbije.Tako da,ovo danasnje prepucavanje izmedju grobara i cigana,srba i hrvata moze slobodno da se nazove prepucavanje u tome ko je manje los.Trenutno se Dinamo i Partizan malo vise izdvajaju,ali bez nekog dugogodisnjeg plana sve ce to biti kratkog daha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
partizan igra u ligi sampiona
Verujem da bi svi bili sretniji da nije igrao,ostace upamcen kao najgori predstavnik u istoriji Lige Šampiona! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E72
Боље најгори неко никакав
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
Zastava Kroejša
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Sagem jeftini
Kad smo kod regionalne lige u hr. novinama se je dotako jedan kolumnist(politički) koji je dosta ozbiljan tak da ne vjerujem da izmišlja ili ima razloga lagat.

Uglavnom da sažmem iz glave kaj je napiso:

- Već su se neš klubovi - čelnici saveza počeli okvirno dogovarat
- početkom ove godine je trebao bit organiziran prijateljski turnir na kojem bi igrala "velika četvorka" ali je propalo jer je Zvezda otkazala
- izgleda da ništa od protočnosti iz te lige u Ligu prvaka i Euroligu
- igralo bi se za financijsku nagradu mislim (nemrem se točno sjetit) da je ciljaju da ukupni fond lige iznosi 15-20 miliona eura, 7 milja osvajaču 5 milja drugom itd.  Treba nać velikog sponzora ....

Moje osobno mišljenje je da ako ta liga ne bi imala protočnost prema LP ili EL da je netreba niti stvarat onda.
Bez toga ta liga nebi imala sportski kredibilitet tj. bila bi jalovo natjecanje koje bi možda bilo zanimljivo  godinu dvje i onda bi propalo.

Recimo igraju Đoković i Federer finale Wimbeldona i pobjedi Đoković.  Da pobjedio je velikog tenisača (Federera) i osvojio je novčanu nagradu ali glavna stvar je da je osvojio Wimbledon. To se pamti, šta je osvojio
a ne koga je pobjedio i kolko je para zaradio.
Liga koja nema "blagoslov" UEFE nije liga. To može bit prijateljski turnir sa novčanom nagradom koji bi usprkos svemu bio smatran sekundarnim natjecanjem.   

Isto tako ne vidim razloga da tu ligu igraju svi iz Ex-Yu. Kaj nama znači Vardar, Budućnost, Velež i Olimpija Ljubljana?

Cilj je okupit "veliku četvorku" (CZ, PART, DIN, HAJD) + "malu dvojku" (Vojvodina, Rijeka) i nekaj ostalih iz Hr i Srb.

Recimo sredi se da Srbija i Hr od 2014  smanje svoje nacionalne lige na 8 ili 10 klubova. Vi ste imali ligu 12 ak se ne varam pa zar je onda recimo liga 10 neka velika promjena?

Onda se te 2 lige spoje u jednu veliku tj. ligu 16 ili ligu 20 i kraj priče. Dat Slovencima da sude, nažicat Platinija da nam da protočnost prema LP i neka raj zemaljski počne.
Slovenci, Bih, Cg i Makedonci nam stvarno ne trebaju.

To je recimo idealistički scenarij, nogometni raj za naše prilike jer niti ćete vi ikad bit primljeni u Grčku ligu niti mi u Austrijsku.

Ali onda se sjetim da sa Crvenom Zvezdom dolazi navijačka grupa koja je poznata po paravojnim formacijama iz 90-tih, da lik koji je jedan od vođa te grupe divlja po Genoi sa majcom četnici sjever i da su grobari nedavno na košarkaškoj tekmi sa Izraelcima objesili veliki transparent "Dogodine u Kninu" i splasne mi želja za regionalnom ligom.  Smile

Kod nas su klubovi prestali bit sportka društva koja su bila do kraja 80-tih da bi sa početkom 90-tih  postali političke platforme.  Ja bi sport, a ne politiku i 90 min slušanja ubi, zakolji, nož žica,  ...
Nisam siguran da se to dvoje više može razdvojit "kod nas".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Bolje nikakav nego najgori!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia N95

Ko te je slagao.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Cilj je okupit "veliku četvorku" (CZ, PART, DIN, HAJD) + "malu dvojku" (Vojvodina, Rijeka) i nekaj ostalih iz Hr i Srb.

Ali onda se sjetim da sa Crvenom Zvezdom dolazi navijačka grupa koja je poznata po paravojnim formacijama iz 90-tih, da lik koji je jedan od vođa te grupe divlja po Genoi sa majcom četnici sjever i da su grobari nedavno na košarkaškoj tekmi sa Izraelcima objesili veliki transparent "Dogodine u Kninu" i splasne mi želja za regionalnom ligom.  Smile

Kod nas su klubovi prestali bit sportka društva koja su bila do kraja 80-tih da bi sa početkom 90-tih  postali političke platforme.  Ja bi sport, a ne politiku i 90 min slušanja ubi, zakolji, nož žica,  ...
Nisam siguran da se to dvoje više može razdvojit "kod nas".

Ja bih voleo kad bi postojala neka jaka zajednicka liga na prostoru ex-yu, ali sta vredi kad uvek zbog nekih budala bez mozga koji bi dolazili na stadion samo da pricaju ubij srbina/hrvata/ostale i prave probleme, mi ostali normalni moramo da ispastamo. Ja npr. kad igraju Hajduk ili Dinamo na tv-u uvek navijam za njih, ja prosto mrzim nacionaliste, treba biti rodoljub, a ne dokazivati ljubav prema svojoj zemlji time koliko mrzis drugu, proslost je proslost, tu treba uzeti ono sto je lose i prikazati kao los primer i kako ne treba da se radi, a ne te lose stvari kopirati u sadasnjost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ako sam dobro skontao taj protok ka Evropi znaci da ta liga ima 2 mesta za Ligu Sampiona?
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Nogometni klub Dinamo, koji je 9. juna 1945. godine oformljen ujedinjenjem tri zagrebačka fudbalska kluba HAŠK, Građanski i Konkordija, mogao bi četvrti put u svojoj istoriji da promeni ime.

Jedan klub, a grbova koliko hoćeš...
Već u sredu...

Klubu, kojeg je nekadašnji predsednik Hrvatske Franjo Tuđman posle raspada SFRJ prvo preimenovao u HAŠK Građanski (1992), a posle samo godinu dana u Kroacija Zagreb, vraćen je 2000. godine prvobitan naziv NK Dinamo, jer navijači "modrih" nikada nisu prihvatili imena HAŠK Građanski, a potom i Kroacija.

Hrvatski Tportal najavljuje da će na predstojećoj Skupštini kluba biti doneta odluka o promeni imena, odnosno da će ispred Nogometni klub biti upisan prefiks "Građanski".

Tako će skraćeno ime četvorostrukog prvaka SFR Jugoslavije i sedmostrukog osvajača Kupa Maršala Tita, od sredine naredne nedelje biti GNK Dinamo.

"Kako je Dinamo čvrsto naumio da svoje početke vežei za 1911. i HŠK Građanski, u klubu su odlučili da daju dodatnu težinu tom stavu i službeno se proglasiti Građanskim nogometnim klubom Dinamo. Tako će NK postati GNK", piše hrvatski Tportal.

Zanimljivo, u zavisnosti od toga ko je bio u upravi kluba, na "Maksimiru" su se slavile različite godišnjice. Dok se zvao Kroacija Zagreb, klub je 1998. godine tvrdio da slavi 95. godišnjicu postojanja, a onda je 2005. godine neka druga uprava kluba koji se zove Dinamo Zagreb tvrdila da se proslavlja 60 godina postojanja.

Izgleda da će u Zagrebu, od 2005. do 2011. godine proći čitavih 40 godina, pa će tako GNK Dinamo slaviti "stogodišnjicu" postojanja.

Od raspada SFRJ, HAŠK Građanski, Kroacija Zagreb i Dinamo Zagreb uspeli su zajedno da osvoje 12 titula prvaka i deset Kupova Hrvatske.

(MONDO)

Da se zna menjaju ime da bi dobili odredjene svote novca koje nisu male zbog 100 godina postojanja to valjda svaki profesionalni klub koji je clan Uefe i tih organizacija dobija od istih ne mogu tacno da se setim ali siguran sam miliona eura i vise, tako ce na primer 2012. godina isto to dobiti Javor za 100 godina postojanja...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 

Purgeri,најјачи су,најјачи...!
« Poslednja izmena: 23. Dec 2010, 16:58:17 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Maj 2026, 18:35:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.