Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 19:21:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 269319 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Transfermarkt kaze 2,25 miliona evra. Medjutim, Partizan ovog leta dobija 4 miliona od Jovetica, tako da ne bi trebalo da bude prodaje, ni Juce, ni nekog drugog kljucnog igraca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Transfermarkt kaze 2,25 miliona evra. Medjutim, Partizan ovog leta dobija 4 miliona od Jovetica, tako da ne bi trebalo da bude prodaje, ni Juce, ni nekog drugog kljucnog igraca.

gdje ide jovetić? jel to gotova stvar? kako samo za 4? a jel valja šta onaj moreirra ili kako već?
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
Jovetic bi trebalo da ode u Fiorentinu za 8 miliona evra, a zbog nekih ugovora kluba i neke agencije, kao i njegovog menadzera, Partizanu ide samo 50% od njegovog transfera. Nije to jos 100% sigurno, ali ce verovatno biti tako.

Moreira je izuzetan igrac, ofanzivni vezni fudbaler sjajnih tehnickih sposobnost. Ima 29 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700
Citat
ili npr. da probamo uzet od partizana jucu ili castilla iz zvezde. oni su dokazani kao solidni igrači.

Uz duzno postovanje...seliti se u slabiju ligu meni za takvog igraca izgleda neprihvatljivo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Jovetic bi trebalo da ode u Fiorentinu za 8 miliona evra, a zbog nekih ugovora kluba i neke agencije, kao i njegovog menadzera, Partizanu ide samo 50% od njegovog transfera. Nije to jos 100% sigurno, ali ce verovatno biti tako.

Moreira je izuzetan igrac, ofanzivni vezni fudbaler sjajnih tehnickih sposobnost. Ima 29 godina.

tako je nekad i kod nas bilo. pola od transfera klubu, pola igraču i menadžeru. nigdje veze. da vidio sam, imaju 28 i 29 godina, znači sad su na vrhuncu.

Citat
ili npr. da probamo uzet od partizana jucu ili castilla iz zvezde. oni su dokazani kao solidni igrači.

Uz duzno postovanje...seliti se u slabiju ligu meni za takvog igraca izgleda neprihvatljivo...

a sad igraju kao u jakoj ligi. daš im pare i sutra dolaze. ali samo pričam, nije da je netko iz dinama rekao da je zainteresiran. čak bih rekao da je transfer te vrste nemoguć jer ne bi ga vaši dali ni da i nudimo duplo iznad cijene.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson w700

E jebem li ga da je to sve tako...hiljadu ljudi je tu umesano,sto razlicitih misljenja...sve je to mnogo komplikovanije.

Citat
a sad igraju kao u jakoj ligi. daš im pare i sutra dolaze. ali samo pričam, nije da je netko iz dinama rekao da je zainteresiran. čak bih rekao da je transfer te vrste nemoguć jer ne bi ga vaši dali ni da i nudimo duplo iznad cijene.

Ne igraju u jakoj ali igraju u jacoj.HNL  Smile Smile...Dinamo uzima titulu sa 20 bodova razlike...

Sto se tice Dinama vi ste do sada dovodili uglavnom ove solidne crnce (jeftine) i neke vec istrosene igrace..to je sudbina klubova sa ovih prostora jer ma koliko ti para imao tesko da ce neko od igraca prihvatiti igranje u Lucanima ili Zapresicu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
murinhoo ne budi glup nema sanse da i jedan igrac koji je igreao u zvezdi partizanu dodje u dinamo Smile
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Jeste, i ja sam se nadao da cemo kupiti Kranjcara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
striker nista nije nemoguce.kad je figo mogo da okrene ledja barsi zasto neki igrac nebi mogao da dodje iz dinama u partizan ili zvezdu i obrnuto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mogao bi on sto se njega tice sad vi recite kako bi grobari prohvatili da npr mikic dodje u partizan  ja znam da netko dodje iz partizana u dinamo da bi nekome glava pala jbg nije to moje misljene nego cinjenice
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 168 169 171 172 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 19:21:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.