Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 02:34:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 269453 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Hrvoje Čale u turskom Trabzonsporu!

Hrvoje Čale potpisao je ugovor s turskim Trabzonsporom, javlja službena internetska stranica Nogometnog kluba Dinamo.

U srijedu je u maksimirskim prostorijama boravila najjača delegacija Trabzonspora, poznatog kluba koji pripada velikoj četvorci turskog nogometa. Već neko vrijeme pratili su nastupe Dinamovog lijevog bočnog, Hrvoja Čale. Iznimno zadovoljni viđenim, došli su u Zagreb s ponudom.

Doputovali su predvođeni predsjednikom Sadrijem Senerom, u pratnji dopredsjednika te financijskog direktora. Nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor, Hrvoje je izrazio zadovoljstvo i zahvalio se matičnom klubu.

- Zahvaljujem se Dinamu koji me stvorio i afirmirao kao igrača. Veliko hvala publici na podršci, a sada je vrijeme da krenem prema novim izazovima. Nadam se da će nam se putovi ponovno sresti jer Maksimir je moj nogometni dom - rekao je Čale.
 www.nk-dinamo.hr

hvala bogu, pa smo se i njega riješili. čudo je koliko taj igrač nije u stanju iskoristiti svoj potencijal i u sve ove godine nije naučio jedino što je mora znati, centrirati.
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 15:58:17 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E moj Čale sad kada te nema meni fali,meni fali da mi netko kaže stani,stani mali,stani mali  Smile

Zbogom kriplu i ne vraćaj se više u Dinamo !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

a pazi mu nove šefove, ko iz kusturičinog filma  Smile Smile

za 2.2 milijuna €. hvala turcima što su se pretplatili na naš šljam  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2008, 16:32:57 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

a pazi mu nove šefove, ko iz kusturičinog filma Smile Smile

za 2.2 milijuna €. hvala turcima što su se pretplatili na naš šljam Smile

Smile  Smile  Samo me zanima koji je idući kandidat za odlazak u Tursku, nadam se Carlos.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
Pa ovo nema nigdje 2 najveca propaliteta prodamo u tursku za 5 miliona eura  hahaHAHA  Smile
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Butina raskinuo ugovor s Olympiacosom

Nakon burne razmirice na relaciji Zdravko Mamić-Georg Koch, gdje je izvršni dopredsjednik Dinama čak otišao toliko daleko nazvavši Kocha nekorektnim i lažovom, a zaprijetio mu je da će, ukoliko toliko želi odraditi svoj ugovor do kraja, biti poslan na posudbu u Lokomotivu, pojavila se nova kombinacija koja bi nam mogla riješiti pitanje budućeg vratara Dinama.

"Georg Koch sigurno više neće braniti u Dinamu! Ima još jednogodišnji ugovor, ali u najgorem će ga slučaju odraditi u Lokomotivi, gdje će biti "skoči, lezi i diži se" po kaljužama", slikovito je Mamić zaprijetio Nijemcu.

Kao zamjena za Kocha najviše spominjao se Tomislav Butina, čovjek koji je već dvije godine grijač klupe u grčkom Olympiakosu, ali zbog važećeg ugovora nije imao dopuštenje za odlazak. Međutim, hrvatski vratar je raskinuo ugovor s grčkim klubom i postao slobodan igrač, a već je i poznato kako dolazi u Hrvatsku na odmor. Obzirom na Mamićevu želju da upravo Butina bude čuvar mreže novog, kako je najavljeno, nikad jačeg Dinama, ne bi trebalo iznenaditi ako bivši vratar modrih spoji ugodno s korisnim i malo popriča s Maminjom oko eventualnog angažmana.

Podsjetimo samo da je Butina već imao dvije avanture s Dinamom, prvo u sezoni 1994/95, a nakon toga i nešto duže, i još važnije, puno uspješnije razdoblje, koje je trajalo tri godine, točnije od sezone 2003/04 do sezone 2006/07 kada je potpisao za belgijski Club Brugge.

I na strani i kod kuće Tomo brani nemoguće - Tomo Butina, Tomo Butina !!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
tovar se uglavnom odnosi na skupinu ljudi, a ne na pojedinca.

Je li? A na koju to skupinu ljudi?

tovar je sinonim jer se njegovim osobinama pridaju ljudske i uspoređuje se sa životom starih dalmatinaca (personifikacija). pa nije to palo s neba, nego ima neke veze s tradicijom.

Tovar nije sinonim za ništa. Niti tovar ima bilo kakve veze sa životom starih Dalmatinaca. Iskreno, veću kretenariju odavno nisam pročitao.

Da, to nije palo s neba... to se prvi put pojavilo kad su BBB psovali majku "tovarima". Želiš li možda reć da su pod tim pojmom BBB namjeravali izrazit kompliment navijačima Hajduka, personificirajući život starih Dalmatinaca?

a purger je pogrdni, iskirvljeni izraz od njemačkog bürger i znam da npr. u dalmaciji me tim nazivom pogrdno zovu. to što se ne ljutim je drugi par rukava.

E još kad bi mogao objasnit što je to "pogrdno" u izrazu "purger"?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

E još kad bi mogao objasnit što je to "pogrdno" u izrazu "purger"?

uopće mi se ne da više ova rasprava voditi, ali moram te nešto pitati. jesi ikad čuo za izraz šiptar? ako jesi, je li znaš možda odkud dolazi? i na kraju, zašto ga albanci smatraju uvredljivim?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung Galaxy
Citat
i na kraju, zašto ga albanci smatraju uvredljivim?

siptari se uopste ne uvrede kad im kazes da su siptari  Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
jesi ikad čuo za izraz šiptar?

Jesam.

ako jesi, je li znaš možda odkud dolazi?

Iz albanskog jezika.

i na kraju, zašto ga albanci smatraju uvredljivim?

Nemam pojma. Istini za volju, ne znam da li ga uopće smatraju uvredljivim, jer službeni naziv Republike Albanije na albanskom jeziku glasi:

Republika e Shqipërisë

a čisto sumnjam da bi u službenom nazivu države Albanci sami stavljali uvredljive izraze   Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 02:34:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.