Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:26:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 246956 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Sada je relativno splasnula potražnja za njim, naročito posle onog buma na Vembliju. Ali ako bude odigra dobro na EP biće svega...
Možda i ode za nekih 10-ak do 12 miliona evra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
on moze vec sada za 15 miliona najmanje ic a moze se cekati lljeto da ako hrvatska prodje  u cetvrtfinalie i polufinale ili daj boze nesto vise modric ce sigurno biti glavni igrac repke i najbolji tako da mu transfer ovisi o euro minimalna cijena i ako euro ne odigra kako zna ce bit 15 milja a ako odigra kako zna moze ic puno vise
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
da ako hrvatska prodje  u cetvrtfinalie i polufinale ili daj boze nesto vise

Zar nije dovoljno 1/2  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Luka će bez problema ostvarit transfer od 15 mil. eura bez obzira na plasman repke na Euru s obzirom da je malo kvalitetnih igrača na tržištu koji igraju na njegovoj poziciji,problemi bi jedino mogli postojati u slučaju transfera u Španjolsku(Barcelona) s obzirom da su klubovi tamo limitirani na samo 3 igrača izvan EU.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Ne verujem da će otići u Barsu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne verujem da će otići u Barsu. Smile

Barcelona se najčešće spominjala do sada,a i Lukina prva želja je Barca.Vidjet ćemo ali mislim da postoji realna mogućnost da ode tamo s obzirom da Ronaldinho i Deco gotovo sigurno odlaze na kraju sezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Samsung D900
Ronaldinjo 99% u Milan, Deko ne znam gde će, ali teško da će Barsa da popuni prazninu ove dvojice sa Lukom.
Meni je to nerealno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
je nerealno jos dodaj da je lampard vjerovatno dolazi u barcu realno je
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Mozel Srbin navija za Dinamo Zagreb?

E pa situvacija nije tako prosta. Moj kumasin od svekrve ima malog Gojka. Zivedu u Zagreb. Taj mali Gojko kaze navija za Dinamo iz Zagreb, i kaze on je BeBeBe. Kaze dinamo je ionako napravijo nas veliki Tesla, Zagreb je ionako vekovni srpski grad, a ovo BeBeBe mu ne dodje bed blu bojs, nego Bog-Bauk-Bukovica (tko je "na ti" sa novija srpska istorija, narocito vojna, znace o cemu se radi, nemo da moram objasnjavam). Kaze on na taj nacin promovise i Teslu i srpski Zagreb i majora Bauka i srpstvo te pravoSavlje.

Pito me kumasin sta misle mudri i uceni srpski umovi, a ja rekoh postavicu na ovi nas bord, gde sastance sve sami novi Tesle, Cvijici i Kocici (izvinte ako sam nekog zaboravio pomenuti).

Sta vi kazete da mu kazem?

- Po moje mišljenje, a koje se iskristalisalo na radni sastanak Kanadska ćelija Garde cara Lazara gde je ovo pitanje preuzelo preimućstvo nad pitanje obrana Kosovo od belosvecki hohštapleri, mali Gojko za Dinamo Zagreb mož da navija samo katapult ili budilica od časovnik priključena na dinamit.

Tanko mu opravdanje bre. Zar će ustaše da nas ovako lako asimilišu i pokatoliče? Zar ćemo ovako lako da zaboravimo veru pradedova i njihove koske koje trunu u Jasenovac?

Pa dokle braćo, dokle će to ovako ja to ne znam.

- Onomad sam gledao na televizoru da pod stadionu u Maksimiru ima mramorna tabla (ukradena sa pravoslavnog groblja negde pored Žitnića) sa popisima ustaških zlikovaca koji su drogirani pali u neku jamu na Velebitu pa ih se piše da su ih ubili krajišnici. Da moj mali Vilotije samo pomene takve krvoloke i satrape dobio bi Jelen pivo po ustima, al neotvoreno. Sunce vam jebem, kako to decu gojite?! Gde će vam duša?!

- Nisam ga ja odgajo, mislim nisu ni oni. Mali je tek pre koju nedelju dopuzo iz sume.Znaju da je njiov jerbo isto ima trece oko na zatiljak, kao svi iz moja familija. Jos je celav pa svi mogu da vide. Al naraso ko Dinara, jak i cojstven.

Prenecu im vasa misljenja, iako se licno ne slazem. Taka politika ce nas na kraju i dovesti sve pod jednu sljivu! I to napol trulu napol crvljivu!

Mi moramo i Zagrepcane da osvestimo da su oni Srbi. Da je to stari Sarbgrad, centar centralnosrpske pokrajine, tzv. Centralnosrpska pokrajina. Verujte mi, to dete ce bidne heroj, kao i sva srpska deca, uzdrum. Tezak on krst nosi za srpstvo i Srbiju: kao i svaki pravi Srbin, i on ima teske proljeve kad vidi sahovnicu il crven-beli-plavi, samo primera radi, ali trpi jerbo zna da se mora infiltrise jos od najkracih nogu. Junak, i mucenik, ja vam kazem! Novi Obilic!

- Deco moja, mnogo vas je ovde mladih i mnogi zaborave osnovnu stvar koju
treba svi da pamte UVEK i prenose s kolena na koleno a to je:
Ustaše su najlukaviji i najpokvareniji stvorovi pod kapu nebesku!!!
Mogu svakog da nadmudre i prevare, sam đavo je uz njih i da nema Svetog Save, mi Srbi nebismo mogli da se merimo sa tim genocidnim koljačkim ubicama i izrodima kakvih nema u celom svetu, ako ne računamo Bugare i Švabe i ti zlotvori nas Srbe u crno zaviše!!!
I to nas Bugari 9 puta kroz historiju! Mislim, u crno zaviše, dabome.
Zato deco ne verujte ustašama i kad nas uzimaju u koalicije i kad nam 12 poena dadnu na Evroviziju!!!
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N95
Citat
Ronaldinjo 99% u Milan

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:26:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.241 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.