Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gluposti nikad kraja ~ Nema više dvojnih BiH\SR državljanstava?  (Pročitano 6435 puta)
27. Feb 2007, 21:58:58
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Odlukom Ministarstva inostranih poslova BiH
Nema više dvojnih državljanstava?

Ministarstvo inostranih poslova BiH obavestilo je Ministarstvo inostranih poslova Srbije da sporazum o dvojnom državljanstvu, potpisan 2002. između BiH i Savezne Republike Jugoslavije, kasnije državne zajednice Srbije i Crne Gore, nije ostao na snazi nakon razdruživanja SCG.

U saopštenju se navodi da se BiH nije izričito sporazumela sa Srbijom o zadržavanju na snazi bilateralnog sporazuma o dvojnom državljanstvu koji je bio na snazi između BiH i državne zajednice SCG.

U Ministarstvu inostranih poslova BiH juče nisu želeli da komentarišu ništa izvan saopštenja.

U Republici Srpskoj burno su reagovali na ovakvu odluku, smatrajući je protivzakonitom, a tražena je i ostavka Svena Alkalaja, ministra inostranih poslova BiH.

U Ministarstvu inostranih poslova Srbije kažu da objašnjenja, oko ukidanja dvojnog državljanstva, Ministarstva spoljnih poslova BiH nisu pravno utemeljena jer je Republika Srbija sledbenica državne zajednice SCG i njenih međunarodnih ugovora, uključujući i sporazum o dvojnom državljanstvu sa BiH.

- Sama nota Ministarstva spoljnih poslova BiH ne znači otkazivanje sporazuma o dvojnom državljanstvu - kaže se u saopštenju.

Šta to znači konkretno za građane, niko nije bio spreman da preciznije komentariše.

M. C.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Ericsson T28
Ma sa jedne strane kada vidm štam i treba za dvojno državljanstvo i koji su uslovi za nas Srbe preko Drine, što se mene tiče ne treba ni postojati, traže od nas 500 EVRa za taj komad papirai sto kao da mene tamo sad čeka med i mlijeko!
Ja kao patriota otišao da tražim drđavljansto Srbije, kad ono momčino trebaš nekoliko stvari, a jedna od njih su pare, a tu svotu ja nemam niti ću je ikad imati! I tako došao kao patriota otišao kao budala!
Sačekaću da vidim hoće li biti povoljnije kod Crnogoraca, oni bar ne kriju svoj pohlepu za parama! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ma sa jedne strane kada vidm štam i treba za dvojno državljanstvo i koji su uslovi za nas Srbe preko Drine, što se mene tiče ne treba ni postojati, traže od nas 500 EVRa za taj komad papirai sto kao da mene tamo sad čeka med i mlijeko!
Ja kao patriota otišao da tražim drđavljansto Srbije, kad ono momčino trebaš nekoliko stvari, a jedna od njih su pare, a tu svotu ja nemam niti ću je ikad imati! I tako došao kao patriota otišao kao budala!
Sačekaću da vidim hoće li biti povoljnije kod Crnogoraca, oni bar ne kriju svoj pohlepu za parama! Smile Smile Smile

Ne ochajavaj promenice se vlast pa ces dobiti drzavljanstvo. U svakom sluchaju drzavljani RS koliko je meni poznato jos uvek se skoluju po istim standardima kao domaci drzavljani, shto crnogorcima treba ukinuti pod hitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
mob
Ericsson T28
Tu si u pravu, ali isto tako važi ua studente iz Srbije, ako nekim slučajem se zalete pa hoće da sutdiraju u Srpskoj!
A ovo što kažeš za vlast iz tvojih usta u  Božje uši, ja nisam parazit već patriota! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Tu si u pravu, ali isto tako važi ua studente iz Srbije, ako nekim slučajem se zalete pa hoće da sutdiraju u Srpskoj!
A ovo što kažeš za vlast iz tvojih usta u  Božje uši, ja nisam parazit već patriota! Smile

Pa ruku na srce ako gledash realno stanje stvari, Srbija je druga drzava, i znaju se zakonski osnovi za sticanje drzavljanstva. Nigde u zakonu ne pishe "ko se oseca patriotom sleduje mu drzavljanstvo".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
e pa dragi moji vidite da RS odlazi. Ovo je samo još jedan pokazatelj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
e pa dragi moji vidite da RS odlazi. Ovo je samo još jedan pokazatelj.

A kaj tebe zabole pimpek za RS i dvojno drzavljanstvo sa Srbijom? E Hitleru Hitleru bio si u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
mob
Ericsson T28
Ma ja ovo pišem zato što oko 100 000 Hrvata iz Bosne ima dvojno državljanstvo i glasaju na izborima u RH, a kod nas taj procenat je mnogo manji, a bio bi veći kada bi vlasti malo samnjile taj retrogradni zakon, jer nemoguće da toliki Hrvati iz BiH
imaju para za taj komad papira! Ne bi se ja mogao najesti od njega, opet bi morao da radim izaradim svoj dio kruh!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
U moz' misliti...Sto su nas za*ebali turcici... Smile
Gradjani Republike Srpske ce imati prava i tretman kao i do sad,bez obzira sta Muslimani pokusavali. Smile

Ma,mogu samo da pojedu svoja ja*a(ako nisu i njih obrezali Smile).
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.