Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:11:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glupa djeca i igraci.  (Pročitano 1103 puta)
23. Feb 2013, 19:45:59
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Dobar dan.   Zelim da ovim postom skrenem paznju na veliki broj veoma glupih igraca, sto mnogo iritira jer je stvar opste kulture znati recimo kad je bio Drugi svjetski rat, ko je Dragan Dzajic, koja je najniza tacka Zambije, ili tako neke stvari.  Takodje, mnogo djecurlije dolazi da se igra odmah nakon sto im mama ili tata promijene Pampers ili Molfix pelene, zavise koje koriste, i pocnu da smaraju.   Realno, glupo je.   Trebalo bi nesto da se uradi jer ne moze covjek ni da igra normalno od njih, vecinu sam vec blokirao, al koja je svrha, kad mogu da slobodno ulaze zajedno sa mnom u igre? Molim vas, omogucite da se ili zabrani odredjenim korisnicima da vide napravljene sobe (recimo da blokirani korisnici ne vide sobe za prijatelje koje ja napravim) ili napravite neki mali kviz znanja pri registraciji.   Ako vam treba pomoc oko pitanja, kontaktirajte Barbela Smiley E da, i preimenujte nauku u matematiku Smiley Hvala.  
« Poslednja izmena: 23. Feb 2013, 19:53:08 od мњадж »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Citat
Zelim da ovim postom skrenem paznju na veliki broj veoma glupih igraca

Ovo je relativna stvar. Dok su za tebe oni glupi tako si i tako za nekog drugog, sto opet ne znaci da treba da se otvara tema povodom toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ne kazem da sam super pametan, nisam, al bar imam neko poznavanje opste kulture sto ljudi o kojima ja pisem nemaju. Isto tako i ona sponzorusa Ava Karabatic ili kako vec je za vecinu ljudi glupa, ali ona smatra da nije, dok je cinjenica da se prikazuje glupom. Ko zna, mozda to radi i namjerno, ali je vecina smatra za glupu osobu. Mozda isto tako i ljudi sa kviza zele da ispadnu glupi pa  tako odgovaraju, al to iritira i smara, ne samo mene, nego svakog s kim sam pricao o ovome. Ne razumijem zasto da se ne otvara tema povodom toga, kad se otvara tema da se igra kaladont? :O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Za mene, glupi igrači zvuči apsurdno. Kviz igraju i djeca koja još nisu učila ratove, nadmorske vidine u Zambiji i slično. Ni ti u njihovim godinama sigurno nisi znao ko je Gavrlio Princip, Dragan Džajić ili nešto slično. Prema tome, tebi ukoliko ne odgovara, onda igraj sa prijateljima za koje smatraš da nisu ''glupi'', a sve ostale igrače pusti da igraju kako žele i šta žele, jer nikom nije zabranjeno da pristupi igri.

E da, i preimenujte nauku u matematiku Smiley Hvala.  

Tebi ako nova oblast ne odgovara, nije pod moranje da je igraš.  Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Nisam znao, istina, al nisam ni smarao ostale po raznoraznim kvizovima i sta ja znam po cemu, nego sam naucio, a da nisam nikog smorio (osim nastavnicu biologije, nije mi bilo jasno ono sa prasnicima i tuckom)

I nisam rekao da mi ne odgovara tema, nego da je neodgovarajuci naziv. I odgovara mi, znam da racunam Smiley   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
Ne vidim cilj ove teme tako da i nema potrebe da ostane otvorena. Lock.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 15:11:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: djeca Glupa igraci
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.