Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glumac Goran Jevtić optužen za obljubu maloletnika!  (Pročitano 5988 puta)
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 
pa njemu bi godilo da ode u zatvor.sta se buni koji kurac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
Nokia 33-10
Pravo kažeš Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Citat
Homoseksualni odnos i zakon
Mnogi su u zabludi jer misle da se Jevtiću sudi zato što je obljubio dečaka, osobu istog pola. Advokat krivičar Marko Milović objašnjava za „Blic” da delo nedozvoljene polne radnje - obljuba nemoćnog lica, nema veze s tim što se radi o osobama istog pola.
- U našem zakonodavstvu nekada je postojalo krivično delo protivprirodni blud, pod kojim se podrazumevao nasilni seksualni odnos s osobama istog pola. Ali od 2005. to krivično delo ne postoji. Kada je u pitanju kvalifikacija dela, ne postoji razlika po tome da li je žrtva istog ili različitog pola - kaže Milović.

Po ovom što sam pročitao mogu da zaključim da se ove boleštine kad se dogode i statistički obrade ne pripisuju i homoseksualcima koji su ih između ostalih počinili već se ukupan zbir pripisuje heteroseksualcima. Dakle sjajno, uz ovu gej okej propagandu i paradu, po ovom što pokušavaju da deci nature u školi pod firmom seksualno vaspitanje i zdravlje po kazni od 14 meseci zatvora u slučaju da oštećeni ne uzme 100,000 dinara, može se samo očekivati još više ovakvih slučajeva. Možda neko misli da ih ozakoni uvođenjem istopolnih brakova i usvajanjem dece od strane tate i tate i mame i mame....

I onda mi se pojave raznorazni lbgt aktivisti, nvo i borci za ljudska prava koji iživljavanje nad decom pripisuju samo heteroseksualcima dok je druga strana normalna, fina, ugrožena i obespravljena.

Mislim da onaj zakon treba menjati i da su kazne preblage za počinjeno nedelo.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Citat
Mnogi su u zabludi jer misle da se Jevtiću sudi zato što je obljubio dečaka, osobu istog pola. Advokat krivičar Marko Milović objašnjava za „Blic” da delo nedozvoljene polne radnje - obljuba nemoćnog lica, nema veze s tim što se radi o osobama istog pola.

Ако је ово цитирано потребно да се објашњава... изгледа је довољно људи помислило да није проблем што лик од 37 година сексуално раби дете од 14 година... него да је проблем што је то дете дечак?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Знаје...ајјде нађи онај текст што си коментарисао на Фејсу у вези овог и постави га овде Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
јесам већ... додуше мрзело ме да копирам, ал линковах...

искаче ми ово по фејзбуку, лајкују шерују људи... па сам на крају и отворио да прочитам...

http://www.razumno.rs/index.php/srbija/drustvo/obljuba-gospode-ministarke/

значи ... ладно је Вучић крив и за ово... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.134
Е тај Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Bitna je steta u pravu. Peder jedan drugog ne steti (nego razvaljuje  Smile ). E sad mosda je neukusno, al nema ostecenja.

A nad djetetom je sve ostecenje, psihicka trauma.

Nedozvoljena polna radnja je grupa zlocina..

Tu spada svasta .. prostitucija, silovanje, obljuba .. nad djetetom ima posebnu tezinu.

Obljuba je malo laksa od silovanja, nema penentracije.

I to se drukcije tretira na osnovu dozivljaja zrtve.. Kad te neko uzme ljubit je odvratno, a kad ti ubaci kitu je vec teska bolest.

Et..
« Poslednja izmena: 28. Jul 2015, 14:00:16 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
 POZNATI BEOGRADSKI GLUMAC PRE DVA MESECA NAPUSTIO SRBIJU

Jevtića prošvercovali kriminalci sa Kosova!

http://www.alo.rs/vesti/hronika/jevtica-prosvercovali-kriminalci-sa-kosova/107690

Ne znam da li je ova informacija tačna, novine svašta pišu.

Citat

Ако је ово цитирано потребно да се објашњава... изгледа је довољно људи помислило да није проблем што лик од 37 година сексуално раби дете од 14 година... него да је проблем што је то дете дечак?

Problem je ako bolesnikk ima ne 37, 18 ili 14 a najveći problem je ovaj zakon star 10 godina. Problem su i ovi što ne objavljuju koliko je dečaka ili devojčica bilo žrtvom ovih bolesnika. Ovde se neki ubiše da objasne kako su istopolni brakovi potrebni ovom druđtvu koje izumire kao da neko brani lbgt parovima da žive zajedno. Njima je taj zakon potreban i zbog usvajanja dece između ostalog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Goran Jevtić poriče da je obljubio maloletnika

Glumac Goran Jevtić negirao je krivicu na današnjem saslušanju u sudu u Somboru, gde je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika

SOMBOR - Glumac Goran Jevtić negirao je krivicu na današnjem saslušanju u sudu u Somboru, gde je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnika, javlja Kurir.

Kako se navodi, tinejdžer koji ga je tužio je ostao pri ranijem iskazu, a suđenje se nastavlja u decembru.

Glumac je optužen da je u julu prošle godine, tokom festivala Pozorišni maraton, u toaletu somborskog Narodnog pozorišta obljubio maloletnika. Tužilac je u optužnici zatražio da bude osuđen na 14 meseci zatvora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.