Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Feb 2025, 22:36:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glavna jela  (Pročitano 197758 puta)
11. Jan 2010, 15:57:44
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Ciganski gulaš

potrebno je :

1.    50 dag luka,
2.    po 2 zelene i crvene paprike,
3.    10 dag mesnate dimljene slanine,
4.    2 dag masti,
5.    35 dag govedine za gulaš,
6.    2 režnja češnjaka,
7.    2-3 žlice slatke mljevene crvene paprike,
8.    2-3 žlice juhe,
9.    35 dag svinjetine,
10.  5 lijepih malih rajčica, sol,
11.  1 žličica brašna.

Oljuštite luk i narežite na kriškice. Paprike operite, prorežite, očistite i narežite na rezance. Slaninu narežite na kockice i propržite na masti. Umiješajte meso narezano na kocke i popržite. Dodajte luk i papriku te usitnjeni češnjak. Pirjajte.

Mljevenu papriku otopite u juhi kojom ćete podlijevati gulaš dok se pirja. Posolite. Stavite rajčice u kipuću vodu, ogulite i narežite na kriškice. Umiješajte u gulaš i pirjajte još 15 minuta. Otopite škrobno brašno u malo vode pa primiješajte gulašu. Prokuhajte. Ako je još prerijedak, dodajte još škrobnog brašna. Dotjerajte ukus.

turbo-kuvar.com
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Kelj sa krmenadlama

Potrebno je :

1.   1 kg kelja,
2.   4 glavice crnog luka,
3.   1 kašika svinjske ili
      biljne masti,
4.   malo soli i bibera,
5.   1 kašikica šećera,
6.   500 g suvih svinjskih
      krmenadli,
7.   6 karanfilića, 1/2 L vode,
8.   1 kašika preliva u prahu,
9.   1/2 kašike senfa.

Skinuti požutele listiće kelja. Oprati ga i sa pola šolje slane vode kuvati 5 minuta u poklopljenom sudu. Odliti vodu i krupno iseći kelj. Oljuštiti crni luk, iseći ga na kockice i propržiti na maslacu. Dodati kelj, malo soli, bibera i šećera.

Dodati meso sa utisnutim karanfilićem. Preliti sa malo vode. Poklopiti jelo i kuvati ga 1 sat, zatim iseći krmenadle, razmutiti preliv u prahu sa malo vode i mešajući dodati kelju. Začiniti senfom i servirati uz pečeni krompir.

Za 4 porcije.

turbo-kuvar.com
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Složenac s kupusom

Potrebno je za 4 osobe :

1.   1 kg kupusa,
2.   1 kg janjetine
      (ili svinjetine, ili junetine),
3.   1 kg krumpira,
4.   1 glavica luka,
5.   60 g maslaca, kumin,
6.   mažuran, sol.

Meso narežemo na kocke i popržimo ga na maslacu da bude smećkasto. Možemo od cijeloga komada mesa skuhati i juhu, pa kuhano meso narezati na veće komade. Od glavice kupusa odvojimo listove, odstranimo im tvrde, debele peteljke i žile i narežemo ih na rezance.

Na maslacu pržimo sitno nasjeckani luk dok ne postane staklast. Dodamo narezani kupus, promiješamo, propržimo i prelijemo juhom. Ako smo meso popržili, tada upotrijebimo juhu pripravljenu od kocke, a ako smo ga skuhali, onda mesnu juhu. Ulijemo toliko juhe da bude pokriveno dno posude, a dodajemo je u toku kuhanja ako bude potrebno.

Jelo začinimo mažuranom, kuminom i solju, te ga na blagoj vatri kuhamo 1 sat. Tada dodamo krumpir, narezan na kocke, i složenac kuhamo dok krumpir ne omekša.

Vrijeme pripremanja: 40 minuta. Vrijeme kuhanja: 1 1/2 sat.

turbo-kuvar.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Teletina na grašku

Potrebno je:

600 g telećih krmenadli
200 g graška
2 čena belog luka
2,5 dl bistre supe
2 jajeta
1 struk vlašca
ulje
biber
so

Priprema:

Teleće krmenadle iseći na deblje komade, malo istući tučkom za meso, zatim posoliti i pobiberiti pa ostaviti u frižideru oko 30 minuta.

Na zagrejanom ulju, sa obe strane propržiti odstajale šnicle, preliti ih bistrom supom i dinstati da napola omekšaju. U šnicle dodati pripremljen grašak pa nastaviti sa kuvanjem dok zrna ne budu mekana.

Ovako pripremljenu teletinu sa graškom poslužiti na toplom tanjiru, odozgo staviti jaja pečena ,,na oko" i dekorisati na štapiće isečenim vlašcem.

nadlanu.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Pohovane teleće šnicle

Potrebno je:

4 teleće šnicle
1 jaje
4 kašike maslaca
6 kašika prezli
1/2 limuna
2 kašike brašna
biber
so

Priprema:

Pripremljene šnicle sa obe strane izlupati tučkom za meso, posoliti i pobiberiti, uvaljati u brašno zatim umočiti u razmućeno jaje i na kraju uvaljati u prezle.

Ovako pripremljene šnicle pržiti na dobro zagrejanom maslacu sa svake strane po 3 minuta.

Pržene pohovane šnicle staviti na topao tanjir za posluživanje, dekorisati tankim kolutovima limuna i poslužiti toplo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Лајкам тему :mrgreen:

едит: ево мој допринос..

Сарма    :mrgreen:

Sastojci:
700 g jednom mlevenog mešanog mesa
700 g crnog luka
150 g pirinča (približno)
300 g suve slanine
500 g suvih rebara
1 glavica belog luka
so, biber, Vegeta
aleva paprika
2-3 lorberova lista
paradajz sok
malo brašna
2-3 glavice kiselog kupusa (u zavisnosti od veličine)

Fil:

Izdinstati sitno seckan crni luk dok ne postane staklast i skloniti sa vatre. Kad se malo prohladi dodati meso, prebran i opran pirinač i slaninu samlevenu u blenderu ili mašini sa glavicom belog luka (da ih ne seckate jer to je dosadno, a možete i da seckate, ako baš insistirate). Dodatje so, Vegetu, dosta bibera i aleve paprike, pa dobro promešajte dok ne dobijete ujednačenu masu. Vodite računa o tome da je kiseli kupus slan, pa gledajte da vam so ne upadne u fil za sarmu. Ja meso ne pržim, jer je sarma tako kompaktnija i nema grudvice mesa, tako da ga nemojte vraćati na vatru.

Priprema:

2-3 glavice kiselog kupusa malo properite, pa pažljivo odvojte list po list i oštrim nožem mu odstranite čvrsti deo (da bi se sarma lepše uvijala). Na donju trećinu lista stavite kašiku fila, preklopite levu i desnu stranu, pa onda odozdo na gore umotavajte pridržavajući, da se sve ne raspe Ovo pišem zbog toga što pouzdano znam da mnoge žene ne znaju kako se to radi. One koje znaju, neka ponove Dno lonca obložite listovima kupusa i kožicama od slanine, pa ređajte sarme u krug, pa u sredinu, čvrsto jednu do druge. Posle svakog reda sarmi stavite nekoliko komada isečenih suvih rebara i jedan list lorbera. Sarmu dobro pokrijte listovima kupusa. Nalijte hladnom vodom, ali samo da dođe u nivo sa sarmom, nikako da plivaju u vodi.

Kuvanje počnite sa nekom srednjom vatrom, ali samo dok ne provri, a zatim smanjite i kuvajte 3-4 sata na tihoj vatri, poklopljeno. Pola sata pred kraj dodajte laku zapršku od 2 kašike brašna. Alevu papriku ne stavljajte u zapršku, jer je ima u filu i izađe u sok. Zatim dodajte 3-4 dl paradajz soka, malo vegete i kuvajte još oko pola sata.

Napomene:

Paradajz se dodaje na kraju, jer kupus bude žilav ako se sipa ranije. Prava sarma je uvek bolja na masti, ko može da je podnese. Može i bez zaprške i bez paradajza, to zavisi od vašeg ukusa. Preostali fil (ako preostane) možete zamrznuti, pa kasnije puniti paprike ili praviti musaku i sl.

Сарма у листу винове лозе

Sastojci:
50 mladih listova vinove loze
600 g mljevenog mesa
130 g rize
2 kašike limunovog soka
2 kašike paradajz pire
1 glavica crnog luka
8 kašika supe (kokošje)
200 g paradajza (crvenog)
9 kašika ulja
so, biber (po ukusu)
1 kašika peršuna (isjeckanog)

Priprema:

Listove vinove loze potopiti s proključalom vodom i kratko vrijeme ostaviti da odstoje. Izvaditi ih iz vode, iscijediti i kuhinjskom krpom prosušiti.
Mljeveno meso, rizu, biber, so, peršun, luka (isjeckan), limunov sok, paradajz pire, kao i oljušten i sitno isjeckan paradajz, staviti u činiju i dobro promiješati.

Raširiti list vinove loze, glatku površinu staviti s donje strane, pa po dvije kašičice fila nanositi na isti.
Puniti tako, što fil stavimo na početak lista, a obe strane (lista) savijamo prema unutrašnjem dijelu (prema filu) pri čemu ujedno zbijamo tj. pričvršćujemo fil i list. Uvijene sarme položimo u šerpu, zalijemo ih sa 4-5 kašika ulja i vodom. Poklopimo tanjirem čiji je prečnik manji od prečnika šerpe u kojoj se kuvaju, pa poklopcem.

Sarme kuvamo na srednjoj temperaturi oko 40 minuta.

:flower:
« Poslednja izmena: 08. Feb 2010, 15:36:59 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ретко ко залази вамо, а и модулаторка забушава дебело :mrgreen: ал ја ћу бесим клопу за моју душу 8) :mrgreen:

Пилећи паприкаш!

Luk sitno iseckati. Ugrejati ulje i proprziti luk. Na luk dodati piletinu malo prodinstati pa dodati beli luk i sacekati da se malo proprzi. Onda dodati ajvar, so, biber, vegetu, crvenu papriku i vode toliko da predje preko mesa oko 2-3 cm. Kad provri poklopiti i ostaviti da se krcka na tihoj vatri. U medjuvremenu krompir oguliti i izrezati na cetvrtine. Dodati mesu nakon sto ste kuvali meso pola sata i onda kuvati jos oko pola sata. Sos treba da bude malo gusci.

Моје искуство (које се заснива на једењу највише :mrgreen:) каже да не мора да се стави ајвар, а да уз кромпир може да се дода и пиринча..

Фијакер гулаш!

Za 4 porcije:
750 g govedeg mesa od buta  - свињског!!
500 g luka
2 cena belog luka
75 g masti
1 veza majorana ili 2 kasicice suvog
malo naribane kore od limuna
biber,so
4 jaja
350 g malih kobasica za pecenje ili suvih domacih iseckanih na kocke  - ко не стави домаће не успео му ручак!!
200 g slatke pavlake

Meso iseci na kockice,luk takodje iseci na kockice,Beli luk ocistiti i iseci na listice.
Oko 60 g masti jako zagrejati,dodati meso i sa svih strana ga na kratko propeci.Dodati crni i beli luk i proprziti.
Majoran(mali deo ostaviti sa strane) naribanu koru limuna ,so i biber dodati mesu.Postepeno dodavati 1/4 l vode.Poklopljen gulas 1 1/2 -2 sata pirjaniti.
Jaja skuvati da budu polu tvrda.U ostatku masnoce ispeci kobasice.Gulas sjediniti sa slatkom pavlakom i zaciniti sa ostatkom amjorana ,soli bibera.Kobasice pomesati sa gulasem.Uz gulas servirati barena jaja.

Гулаш!

Potrebno je:

5-6 vecih glavica crnog luka
2 kasike masti
1kg svinjskog mesa-od buta
1 kasikica aleve paprike
so,biber

Zagrejati mast u serpi ,i u nju dodati sitno iseckan crni luk,prziti kratko.
Meso iseci na krupnije kocke,dodati u serpu sa lukom.
Zatim dodati alevu papriku,so i biber.
Meso i zacine prziti,uz stalno mesanje.Dodati oko pola litre tople vode i i kuvati na nizoj temperaturi oko 2h.
Znacete da je gulas gotov,kada voda znatno ispari,a meso postane meko. Ova verzija je “najprostija”, moze se posluziti sama, a moze i sa kupusom ribancem, paradajzom, krompirom.

И ево један класика војвођански ручак, онај недељни

Za supu je potrebno:
1 domaca kokoska ili junetina
2 pastrnaka
1 koren persuna
6 sargarepa
1 glavica crnog luka
4 krompira
so,biber u zrnu

Pastrnak,sargarepu,persun i krompir ocistite i isecite na vece komade. Povrce,celu glavicu luka i meso stavite u veci lonac i nalijte vodom. Posolite ubacite nekoliko zrna bibera i stavite na vatru. Kada supa pocne da vri-ne sme da prokljuca,smanjite vatru i poklopite ali ne skroz. Treba polako da se kuva  na tihoj vatri oko 2-3h.Povremeno skidajte penu koja se formira na povrsini. Gotovu supu ostavite da se stalozi pa tek onda pazljivo procedite. Meso i povrce odvojte sa strane a procedjenu supu vratite na vatru. U nju ce te zakuvati tanke zute rezance ili napraviti knedle.

Za knedle je potrebno:
1 jaje
2 pilece dzigerice
persunov list
mala glavica luka
ulje,so i biber
brasno i prezle
Priprema:
Iseckani luk proprzite da porumeni i ostavite da se prohladi.U to umesajte jaja,so i biber,iseckan persun i nastruganu-samlevenu dzigericu. Dodajte brasna i prezle koliko da se formira meko testo pa kasikicom vadite knedlice i ubacujte u kljucalu supu.

Rinflajs ili sosa,mesa i krompira.
Obavezno sledi posle supe.Neizostavni deo nedeljnog rucka u svakom delu Vojvodine.
Sluzi se kao "medju" jelo izmedju supe i pecenog mesa,radnim danom moze uz supu biti i glavno jelo.
Najcesce je to kuvano pilece meso,moze i govedje,bareni krompiri,sargarepa i pastrnak uz sos najcesce od paradajza ili mirodjije.

Za sos od mirodjije potrebno je:
3 kasike brasna
mast
veza sveze mirodjije
kasikica sirceta
hladna supa ilii voda
so,secer
U serpi rastopite punu veliku kasiku masti,dodajte brasno i przite dok ne porumeni.
Posolite i ubacite sveze iseckanu mirodjiju.
Neprestano mesajte i nalijte hladnu supu ili vodu,dok ne debojete zeljenu gustinu sosa.
Dodajte sirce i kasikicu secera te skinite sa vatre.

Za sos od paradajza potrebno je:
3 kasike brasna
ulje ili mast
1/2l gustok soka od paradajza
so,secer
U serpu sipajte ulja da prekrije dno,sipajte brasno i mesajte i przite brasno dok ne porumeni.
Zatim posolite,sipajte malo hladne vode i mesajte dok se sve grudvice ne rastvore,pa potom nalijte sokom od paradajza.
Dodajte malo secera i ostavite da provri.

Nedeljom se posle rinflajsa najcesce sluzi pohovano meso ili becke snicle, a moze i pecenje. Za pohovanje se koristi govedje meso ili belo pilece meso. Snicle maljem dobro "izlupati" posoliti,a zatim prvo uvaljati u prezle,pa jaja i opet u prezle. Peci na zagrejanoj masti dok ne porumene.

:flower:
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 09:12:48 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
eh sad... zabusavam...  :-k ja dok obidjem parohiju... jedva da stignem ovamo... ali potrudicu se da to ispravim :flower:

jaoj sarma :mrgreen: a gde je ajmokac? :-k

...

Razbojnička pečenka

Potrebno je :

1.   Svinjski, teleći ili goveđi bubrežnjak,
      od svakog oko 15 dkg,
2.   15 dkg teleće ili svinjske jetre,
3.   15 dkg suhe slanine,
4.   2 luka, 2 krumpira,
5.   sol, crvena paprika,
6.   papar, 2 rajčice,
7.   mast ili ulje.

Meso, jetra i slaninu izrežemo na jednake komade, isto tako luk i krumpir. Sve sastojke razdijelimo na 4 jednaka dijela i naizmjence nataknemo na štapiće. Posolimo, popaprimo, malo pospemo s brašnom i na vrućem ulju popečemo sa svih strana.

Meso ne smijemo nizati na gusto da se može ispeći iznutra. Kad je meso gotovo pečeno, na vrh štapića nataknemo 1/2 rajčice. Možemo peći i na ražnju. U tom slučaju već nabodeno meso umočimo u ugrijano ulje pa položimo na ugrijanu rešetku. Prelijemo masnoćom i stavimo na stol.

Kalorije 2326, bjelančevine 71 g, masti 144 g, ugljikohidrati 42 g.

turbo-kuvar.com
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 09:21:59 od Oblachak »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Хехе кад је реч о јелу не сумњам ја у тебе чим кажеш да си Војвођанка у души :mrgreen:

Остадох дужен..

Ајмокац!

Sastojci za 4 porcije
skuvana belina od 1 pileta
malo ulja
2 kašike brašna
2 čena belog luka
so, biber
3/4 šolje pileće supe
1/2 šolje mleka
1 kašika belog sirćeta ili soka od limuna

Priprema
Na malo ulja propržiti 2 čena belog luka na srednjoj temperaturi, par minuta. Dodati 2 kašike brašna i promešati, pa naliti sa supom i mlekom. Mešati dok se ne zgusne. Dodati sirće ili sok od limuna i po potrebi još mleka ili supe. Začiniti sa malo soli i bibera. U gotov sos dodati pileću belinu skuvanu za supu i iskidanu na veće komade. Po želji naseckati kuvane zeleni iz supe. Služiti sa pireom ili kuvanim rezancima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
jaoooj tastatura ti se pozlatila :flower:

Flekice sa kupusom

Sastojci

1 glavica kupusa (1-1,5 kg)
ulje za prženje
so i biber po ukusu
250 grama flekica (testenina kvadratnog oblika 2x2 cm) ili druge kratke posne testenine

Način pripreme

Na ulju dinstati kupus iseckan na rezance u poklopljenoj posudi. Kupus dok se dinsta pušta sopstveni sok i nije potrebno dodavati vodu. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Kad kupus omekša, a to je otprilike posle dvadesetak minuta, dodati i flekice, tj. testeninu, koja je prethodno skuvana i oceđena od vode. Sve zajedno lepo promešati i servirati.

Uz salatu u dane posta ovo je kompletan obrok. Ovo je staro srpsko jelo koje je ranije bilo često na trpezama, a kad nije post, mogu se dodati kobasice, posebno pržene ili neki komad piletine ili drugog mesa.

Vreme pripreme: 30 minuta
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Feb 2025, 22:36:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.