Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:08:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glavaš na poternici  (Pročitano 15568 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
o evo i velikosrpskog teologa,Napadali ste i Carigrad,Zagreb,Split,Dubrovnik,Karlovc...
sve vekovni srpski gradovi.
Рећи ћу ти још само једно,пошто прозиваш и вређаш и не умеш никада нормално да разговараш,и немам намеру да се упуштам у дужи разговор са неким као што си ти јер си бесмислен до сржи и твоја несрећа је у томе што немаш истинску спознају сопствене глупости и злобе! За тебе сам сав у суперлативу,полуписмени,једва ономатопејни усташо! Smile
Не липтоматиши више,живота ти твога смешнога! Колико сте ви Срба убили по хрватској у току овог рата? Колико прогнали и на сваки начин унесрећили? Што се Србима не врати имовина коју сте украли и отели?
700 000 хиљада људи сте убили пре само 68 година бивајући на страни нациста који су се и сами гнушали од вас нељуди због злочина који је могао само ваш извитоперени и болесни ум да смисли...еј,пре само 68 година! Препуне и безбројне јаме србских костију на сваком месту по хрватској и оној несрећној босни,изазвали сте и овај рат из разлога чудовишне мржње према свему што је српско и још се усуђујеш да лупеташ...бежи бре,немаш савести ни за ђон,морални рудиментарко! Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2009, 18:48:00 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Namjerno sam te isprovocira da pokažeš svoju pravu narav.Ja se i Teodora malo zezamo a ti kao velikosrpski teolog upadaš sa tvrdnjom o najkrvožednijem narodu na balkanu.U svojoj kršćanskoj mržnji pišeš laži koje su stotinu puta demantirane ali tebi nem potrebe govoriti.
Govoriš o normalnom govoru,jesam li ja tebi rekao o najkrvoločnijem narodu na balkanu ili ti meni.
Imaš i predrasude prema ustašama,može biti i pismeni ustaša.Ne znam koliko j eSrba ubijeno u ovom ratu ali znam da je manje nego Hrvata.provjeri i vidjećeš da je Hrvata poginulo oko 12 000 .Samo ste iz RS protjerali oko 120 000 ljudi.Neću dalje nabrajati ali nigdje ne vidim kršćansku ljubav,praštanje.milosrđe,duševni mir.
Prestani se izdavati za ono što nisi jer je pisano"po djelima će te ih prepoznati"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Namjerno sam te isprovocira da pokažeš svoju pravu narav.Ja se i Teodora malo zezamo a ti kao velikosrpski teolog upadaš sa tvrdnjom o najkrvožednijem narodu na balkanu.U svojoj kršćanskoj mržnji pišeš laži koje su stotinu puta demantirane ali tebi nem potrebe govoriti.
Govoriš o normalnom govoru,jesam li ja tebi rekao o najkrvoločnijem narodu na balkanu ili ti meni.
Imaš i predrasude prema ustašama,može biti i pismeni ustaša.Ne znam koliko j eSrba ubijeno u ovom ratu ali znam da je manje nego Hrvata.provjeri i vidjećeš da je Hrvata poginulo oko 12 000 .Samo ste iz RS protjerali oko 120 000 ljudi.Neću dalje nabrajati ali nigdje ne vidim kršćansku ljubav,praštanje.milosrđe,duševni mir.
Prestani se izdavati za ono što nisi jer je pisano"po djelima će te ih prepoznati"
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 

Imaš i predrasude prema ustašama,može biti i pismeni ustaša.

Pismen ili ne pismen , zločinac je. Još gore ako je pismen, nema opravdanje za svoje zločinačko ponašanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
šalim se u svezi toga,pa ima li ijedan srbin da nije ozbiljan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0
mob
Alcatel 
Volim da se zezam , ali ako su u pitanju Ustaće ne mogu, jer njhova rabota nije bila za zezanje. Njihova ideja je milion ljudi koštala života.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Imate bre svoju neovisnu, clanica ste nato-a, sta vas briga. To ni jedna nacija evrope se tako nije snasla. Tri puta izgubiti rat, tri puta nalizati se bulje, pa kad dodje vreme udri. Ako. Rekao sam ti da je to nasa glupost.
Vise alavost nego glupost.
A sto se Mladica tice, pa znas mi ne placamo ucesce o jeuropu (G)gotovinom.
Covek vezao unprofor za bandere i bosanske bukve, pa hoce da mu se svete.
Priznaj da je i tebi bilo simpaticno. Priznaj da si zeleo da izbushi koju UN tintaru. Smile Smile Smile

Ne brini ujko, zajedno cemo u jeuropu. Ne zavaravaj se. Sve ste ucinili, ali da vratite ono sto ste 45-e oteli necete vidim ja dobro. Slatko vam je oteto a mora se.  Smile Smile Smile
Nemoj verovati Sanaderu ono sutra cemo. Veruj Slobi: malo morgen.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Perudj,
zbog ideje komunizma otišlo je oko 100 milijuna glava pa sam vidija da ti nisu previše mrski
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Perudj,
zbog ideje komunizma otišlo je oko 100 milijuna glava pa sam vidija da ti nisu previše mrski
Rusi se sa time dice, sto su pobili 40 miliona svojih sunarodnika.
Vredelo je. Danas imaju desetak komsomolskih milijardera i neke musave kgb naucnike da ih vode.
Prodaju nacionalno bogatstvo i uzivaju u demokraciji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Veliki heroj Glavas je pucao u potiljak zarobljenicima i krao dok su ostali ratovali... za ovaj ili onaj cilj...
To kazu Hrvati, ne kazem ja... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 12:08:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.