Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:45:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36513 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
sigurna ali krajnje nelikvidna investicija. za te pare kupi 7,8 stanova od 50 kvadrata. ovaj investicioni savet je besplatan, a svaki naredni se placa sa kilo parmezana Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2010, 14:41:41 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
Onda ti govoris o mnogo vecem problemu nego sto sam ja mislio. Ti ljudi kojima ti zameras nikada nisu ni trebali da imaju ni delic toga sto imaju. Problem je to sto su to mali ljudi koji ne znaju da se nose sa bogadstvom, takvih ima na sve strane. Kao na primer ovi americki reperi koji do juce nisu imali sta da jedu, a sad odjednom imaju milione, takvi mali ljudi jednostavno ne znaju da se nose sa tim. I zato tebi idu na zivce. A na tv-u nas bombarduju sa tim stvarima jer ljudi vole da gledaju slicne sebima kako su uspeli i da se tese i nadaju da ce mozda i njih jednom usrati u zivotu i da ce imati sve to. Ljudi zele da veruju da imaju mogucnost da postanu bogati.
Postoje bogati ljudi koji znaju da se nose sa bogadstvom i koji znaju da nije sreca u tome ko ce imati vecu kucu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Upravo to.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sigurna ali krajnje nelikvidna investicija. za te pare kupi 7,8 stanova od 50 kvadrata. ovaj investicioni savet je besplatan, a svaki naredni se placa sa kilo parmezana Smile

radije bih kupovala garsonjere  Smile
ili bih ulozila u manji stambeni objekat sa stanovima raznih kvadratura i zivela od rente  Smile
i tebi jedan besplatan savet  Smile

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
nego prve 3 ili 4 stranice teme govore ljudi sve u stilu sta ce mi ovo, ili sta ce mi ono...
malo sam gadljiva na to licemerje.

To je sasvim razumljivo jer se vecina ljudi plasi da ce biti okarakterisana kao alava ili snob ili da ce im neko prisiti da su pogresno vaspitani. Ljudi se najvise plase osude i zbog toga se izjasnjavaju kao jako skromni i da im nista ne treba, ali zato kada vide bogatog komsiju ,muka ili mrznja im pokuca na vrata. Mislim da je problem sto vecina ljudi nije svesna da luxuz,glamur i komfor nisu nuzno lose stavri i da svi koji to imaju nisu neljudi i necoveci. Istina je da novac menja ljude ali isto tako poznajem par ljudi koji ne znaju koliko imaju, a skroz su ok ..naravno ne prema svakome.
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Luksuz, glamur i komfor nisu lose stvari ali u granicama ukusa. Cim neko krene preko tih granica to vec ne ide na dobro. Gledao sam "MTV cribs" pre nekog vremena i neki potpuno nepoznati(makar meni) crnac ima 7-8 automobila(svaki nije pa recimo ispod 50000 dolara). Pokazuje jedan od tih automobila i kaze, e ovaj automobil mi je Puff Daddy poklonio za rodjendan. Ne zna se sta je gore, ovaj sto ih ima 7 automobila ili ovaj sto kupuje drugaru za rodjendan kola od 50000 dolara. E cim se krene u takvo neko da izvinete "proseravanje" onda dzaba i pare i sve
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

To je proseravanje za tebe i mene, ali njemu je tih 50 hiljada kao nama recimo poklon od 5000din ..reciprocitet  :[115  On nema svest da su te pare i auto san vecine ljudi bas zato sto ih ima ...isto kao sto mi imamo da jedemo svakli dan 3 obroka i mislimo da je to normalno, a deci iz Afrike to je misaona imenica ..
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
To je proseravanje za svakog normalnog choveka. Za te pare je mogao da uvede struju u jednu zgradu i da pokrije rachune za narednih 2 godine. Zar to nije lepshe ? Svakako da je njegovo pravo i da obrishe guzu sa tim parama, ali opet pitam, shta je lepshe ?

Meni zaista nikad nije bilo krivo shto neko ima vishe. Ja sam srecan shto moj komshija ima mechku, shto moj najbolji drug ima nekoliko puta vecu platu od mene. Dobri su ljudi i zasluzhili su. Takodje sam mogao da putujem gde hocu, pa nisam, jer sam ishao sa ljudima koji su meni dragi.

Ja definitvno jesam filozof, ali ja svoju filozofiju zhivim. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Da, ali realno mu ne treba 7 automobila vec 1 ili 2 koja su odlicna i to je to. A ovaj je za te pare mogao da bude inventivniji i da mu kupi nesto sto ovaj vec nema  Smile

Nije problem u tome sto oni imaju para, kako god da su ih zaradili njihove su i svaka im cast na tome. Problem je u onome sto je Fahrenheit i rekao a to je nepotrebno razbacivanje istih bez ikakve svrhe. Glamur i luksuz nisu lose stvari ali vecina "bogatuna" odlazi u krajnost sa njima
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma jeste sad, svi koji su u fazonu ''koji ce mi k vila na 5 spratova sa grckim skulpturama iz Arhajskog perioda i bacacima diskovai  decacima koji vade trn iz noge'' ispadose licemerni  Smile

Niko nije ovde rekao da bi se zgrozio da mu sad padnu sa neba neka basnoslovna suma novca, i koliko vidim niko nije izjavio da je gadljiv na pare ali ljudi su davali svoje neko misljenje o stvarima koje su za njih bespotrebno kurcenje i bacanje para i ne vidim zasto su licemerni zbog toga. Ja prva sigurno od velikih para ne bih kupila AviJon ili jahtu, nego bih uredila sebi Atelje, na primer...I sigurno bih imala kucu sa dvoristem jer mi je zelja da imam psa...I jos gomilu nekih gluposti, ali za neke stvari ne bih dala pare cak ni da se valjam u njima. Ne kontam, jer sam sad ja licemer sto kazem da ne bih imala teniski teren koliko god da sam bogata, jer me bas zabole za tenis i ne znam da ga igram i nikad ga ne bih ni trenirala   Smile   Ili sam licemer jer kazem da ne bih volela da imam viletinu i  visece vrtove i Bacace diska i Kurose u basti/vrtu jer realno...Koji ce mi k to?

Eto, priznajem, priustila bih sebi jedan Audi u kog sam zaljubljena  Smile

Ali da...icemerje na sve straneeeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:45:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.