Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:52:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glamur  (Pročitano 36607 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Е свашта..

Добро ајде овако - што си ти онда оном несрећнку Цвији рекла све и свашта? Причаш да еј болестан и поремећен а њему човеку лепо и осећасе супер. Можда си ти онда та која има проблем а не он. Па што га онда не решаваш него њега смараш?
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 19:36:06 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Pa ti rece da imas veliki problem kad vidis da je neko bahat i kad se ne odnosi prema novcu kao sto se ti odnosis...ako sam dobro shvatila?!  Ja te sada pitam zasto mislis da svi moramo imati jednak odnos prema novcu, luksuzu, glamuru i svim tim stavrima ? Ne kontam i dalje kako ne kapiras da Janka i Marka ne mogu zadovoljiti iste stvari u zivotu ali da to sto Marko voli udobnost. komfor i da sebi olaksa zivot cime god moze nije razlog da ga Janko diskriminise i oznacava kao losu osobu ?

Jel kontas Sremac hebemu misa ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja te sada pitam zasto mislis da svi moramo imati jednak odnos prema novcu, luksuzu, glamuru i svim tim stavrima ?

А где сам ја написао да то мислим?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Добро ајде овако - што си ти онда оном несрећнку Цвији рекла све и свашта? Причаш да еј болестан и поремећен а њему човеку лепо и осећасе супер. Можда си ти онда та која има проблем а не он. Па што га онда не решаваш него њега смараш?

Kakve veze Cvijan ima sa ovom temom ? Smile

Aman covece nisi napisao tim recima doslovno ali to je tvoja poenta ? Ili sam ja glupa pa ne kontam ? Smile

Ti bre nisi prazni klip - ti s zadrti klip ! Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 19:58:24 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
ee aj iznajmite sobu ...ako je frka izacicu iz stana zbog vas...samo stanite  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Pitanje je zashto bi neko radije otishao na Maldive nego u Meksiko ? Maldivi su izvikani, a Meksiko nije. Taj princip je pastirski, a slobodno nek ide di god ko hoce.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Jeee... što ste vi nervozni na ovim vrućinama.  Smile
Moram pitati SFa da vas opremi nekim klimama u korist foruma... ne može se ovako diskutovati.  Smile

EC... napisao si da imaš problem kad vidiš da se neko bahato i bezobzirno ponaša prema novcu.
Što je lolana protumačila kao nametanje... Smile komunizma. Smile Ebem li ga...
da svi moramo imati jednak odnos prema novcu, luksuzu, glamuru i svim tim stavrima
...barem mi to ovako zvuči.  Smile
Ako se vratimo još jedan korak nazad... EC smatra da ga Lolana osuđuje na netolerantnost time što mu diskretno predlaže da izleči svoj "problem" i EC se brani time da je Cvija super u vezi svojih stavova koji su Lolani problem, pa bi možda ona trebala da se leči...
(poistovećujem lečenje i "rešavanje problema")

Nakon EPPa vraćamo se na dalji tok priče.

EPP

*Pristupačna a jeftina, po zadnjim merilima opremnjena psihopatološka ordincacija "BambYna!". Novo-otvorena ordinacija za sve vas koji se ložite na sopstvene mame, imate posttraumatski impotentni Vijetnam sindrom, fobije od lokalnih i uvoznih diktatora... i vas koje komšinica neće više da sluša.*

/EPP

... dakle, gde smo stali... da... ono što lolana mora shvatiti da svako ima svoje mišljenje i živimo u svetu "po mom mišljenju".

Po mom mišljenju Lolana je jedan jebeni površni kreten spreman da svaku paru da na svaku glupost koju vidi.
Po mom mišljenju Lolana je jedan delikatan nežni cvetić koji pažljivo bira između ukusa i kvaliteta kako bi postigla vrhunski komfor i glamuroznost.
Po mom mišljenju Lolana je jedan perspektivni um koji pametno investira u svoju sadašnjost kako bi zagarnovala svoju budućnost.

Vidiš.
Svako ima svoje mišljenje.
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
I niko od ovo troje ne laže... svi smatraju da govore istinu... samo svoju verziju istine.
I svako može da komentariše druge.
Neko od ovo troje sigurno ne želi da bude u tvojoj blizini... ne mora da znači da mora da se leči. To je njegovo mišnjenje. Možeš pokušati da prodiskutuješ o tome kako bi ga bolje razumela, ili kako bi on shvatio da je u pitanju nesporazum... ali ne mora da znači da neko mora da se leči.  Smile
Razgovor sa Bambinom je za vaše dobro... al' ne mora nužno da znači da ste bolesni... ma koliko vas Bambi ubeđivala.  Smile

Ako EC kaže da mu se ne dopadaju ljudi koji nemaju obzira prema novcu, ne mora ni Muhamed bregu, ni breg Muhamedu... niti Muhamed mora da se leči...  Smile (u stvari mora, s obizirom da je bio pedofil... al' ajde verska tolerancija i ti fazoni) ... samo jednostavno ne želi takve ljude u svojoj blizini i da bude s njima u kontaktu.

Aj sad se lepo izmirite... i ti EC nemoj da skačeš ko petlić već lepo objasni... razumem da je i vruće i sve...
... i lepo razgovarajte. Smile
Tema: Glamur.
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 21:43:30 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 
Citat
Možeš pokušati da prodiskutuješ o tome kako bi ga bolje razumela, ili kako bi on shvatio da je u pitanju nesporazum... ali ne mora da znači da neko mora da se leči.

Ajde molim te gde sam rekla Kliponji da se leci ,citiraj to ?

I samo da se zna da ne potrosim sve svoje pare na gluposti , jako sam prakticna sa novcem i vecina drugarica mi zavidi kako znam da rasporedim lepo, a da sve izgleda vrhunski . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat

Kakve veze Cvijan ima sa ovom temom ? Smile
Послужио сам се твојом логиком Лоли. Ваљда видиш.

Aman covece nisi napisao tim recima doslovno ali to je tvoja poenta ? Ili sam ja glupa pa ne kontam ? Smile

Ниси скапирала како треба. (ал ниси глупа, иако се сад после твог коментара и мог одговора то намеће само Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Wildfire S
Citat
Možeš pokušati da prodiskutuješ o tome kako bi ga bolje razumela, ili kako bi on shvatio da je u pitanju nesporazum... ali ne mora da znači da neko mora da se leči.

Ajde molim te gde sam rekla Kliponji da se leci ,citiraj to ?

(poistovećujem lečenje i "rešavanje problema")
A verovatno je i on to shvatio nekako... prekoravajuće... šta znam.
Morate više diskutovati.   Smile

I samo da se zna da ne potrosim sve svoje pare na gluposti , jako sam prakticna sa novcem i vecina drugarica mi zavidi kako znam da rasporedim lepo, a da sve izgleda vrhunski . Smile

Ma dobro... verujem ja tebi.  Smile (mada to nije ni bitno)
Ali isto tako sigurno postoje ljudi koji ne veruju u to. Smile (ni to ne bi trebalo da ti bude bitno)
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:52:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.