Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:26:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 160940 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ако ниси погледао препоручујем ти Дигитални Анђео - Жиг Звери да погледаш....

Личне карте су само почетак...

Koliko se secam, Rsum je izdao "Bukvar decijih prava"... razapnimo ga... to je atak na roditelje...  Smile

Деца имају право и на батине... а не да прете родитељима судом и затвором... када им нешто није по вољи само кажу ја имам права, учили смо на грађанском...

Да ли знаш да сада наставници не могу ни глас да подигну на дете... деца више и не питају могу ли до клоње, него сама излазе враћају се када хоће итд... Нешто се не сећам да када сам је ишао у основну да смо могли да се овако понашамо...
E,ovde si u pravu 100%...imao sam priliku da se ovih dana druzim sa maturantima srednje skole,i mogu ti reci da su to buduci,manje vise,debili ( cast izuzetcima Smile ).To ponasanje,bahatost,osionost,ja ne znam dokle ce to da dovede ovu zemlju,pa,oni nemaju elementarnu kulturu,a kamo li nesto vise! Licno sam ziveo u ubedjenju da se nesto menja u nasem drustvu,da ide na bolje....medjutim zestoko sam demantovan,sve je gora situacija.Mozda sam ja rodjen u drugom vremenu,ali batina je uvek bila lek za usijane glave,i to ni zakoni ne mogu da promene.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
То и јесте циљ... Заглупи па владај...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
То и јесте циљ... Заглупи па владај...  Smile
samo prava bez obaveza i odgovornosti.Svako se poziva na prava ali niko nece da ispuni svoje obaveze.Ja nisam za batine i izivljavanje nad decom ali jesam da oni imaju neke obaveze i odgovornosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Иживљавање и злостављање никако, али деца морају да знају шта семју а шта не... није им све дозвољено само зато што су деца... Данас све може да се протумачи као злостављање...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Citat
Деца имају право и на батине... а не да прете родитељима судом и затвором... када им нешто није по вољи само кажу ја имам права, учили смо на грађанском...

Pa, ne bas... nemaju... Smiley
Uostalom... oni nikako nemaju pravo na batine... to znaci da oni sami zahtevaju, a nemaju ni obavezu da trpe batine... Smiley

Konvencija o pravima deteta... ciji je i Srbija (tj. SFRJ) potpisnik... u clanovima 19. i 20. istice da je drzava duzna da obezbedi zastitu dece od bilo koje vrste nasilja... Smiley

Stvar je u tome sto se kod nas batine i batine ne razlikuju... kod nas su to najcesce one druge batine... nasilnicke...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Насилне не, а васпитне по гузи да... зарад бољитка нације...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Иживљавање и злостављање никако, али деца морају да знају шта семју а шта не... није им све дозвољено само зато што су деца... Данас све може да се протумачи као злостављање...
Kao zlostavljanje ali i kao sloboda.Sve nam je slobodno ali nije sve i na korist.Danas deca upravo zele sve i ne shvatajuici da ce zbog toga imati posledice.Sloboda se danas pogresno tumaci.Nemoj detetu uskratiti ovo,nemoj ono.Sve mu das i ono misli da sve moze da radi.I radi i nikakve posledice ne snosi.Ja sam za sva sranja u nasoj zemlji i skolama krivio zapad.Mnogi su se pitali zasto.Mozda im je sad jasnije.Zato sto je njihov sistem neobrazovanja  u skoli.Zato sto nam oni ucer decu.NIje samo Kosovo okoupirano.Okupiran je i Beograd i ovaj deo Srbije.Meni nisu cipovi toliko opasni koliko mi je opasno usadjivanje nacina razmisljnja.Danas putem raznih srestava ljudima odredjuju sta da misle i kako da zive.Meni je to mnogo opasnije.A cip ce sluziti samo da vide koliko su u tome uspeli i da negde ne pogresis.Nesto poput roboda.STrasno ali je tako....

Citat
u clanovima 19. i 20. istice da je drzava duzna da obezbedi zastitu dece od bilo koje vrste nasilja...
da ali ne i od kazni.meni jedino smeta sto je batina jedini vid kazne.I misli se da se sa njima moze nesto postici.Ja sam protiv batina ali sam svakako za kazne
Citat
Stvar je u tome sto se kod nas batine i batine ne razlikuju... kod nas su to najcesce one druge batine... nasilnicke...
Nije to samo kod nas.To je svuda.Kao da u nekim drugim zemljama ne biju decu.Kao da tamo nema nasilja.Pa ono odnade i dolazi.Sa njihovih medija.Pogledaj kakve se emisije prikazuju deci.To je strasno.
Насилне не, а васпитне по гузи да... зарад бољитка нације...
po meni je boje zabrani mu da gleda pink ili fudbal pa da vidis.To je po meni bolje nego batina.Ali ne treba i dete kriviti.Ako dete radi nesto sto netreba obicno to radi jer je od nekoga video.Nista ne radi samo od sebe.Ako ste primetili u svim ovim stvarima koje su deca ucesniti povod je bio TV.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
i od kazni... mislim da je to 2. ili 3. clan... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Онда да васпитавамо децу као сајентолози, они им све дозвољавају...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Batine tu i tamo da... ali to nije jedini nacin vaspitanja... Smiley
Kao sto rekoh... u Srbiji se cesto prelazi granica izmedju vaspitavanja i zlostavljanja... i zasto onda dete da ne bude nauceno da prijavi svog staratelja ako dozivi fizicko, psihicko ili seksualno zlostavljanje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 11:26:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.