Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:23:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 160494 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
  To je samo mali deo...
 -Gledaj ovo-Bush neposredno pre obraćanja javnosti jednom prilikom:

Ovo može da radi samo osoba koju potpuno zabole patka i za narod kome se posle obratio i za svet za čiji se "mir" bori.
  -Bush,Klinton,Keri, i slični su mind control likovi odavno isplanirani i izabrani za ove položaje na kojima su samo figure...
 A sada,pogledajte jezivi deo iz Illuminati 2 dokumentarca:

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Imam oba dela, ima u drugom delu još jedan izvanredan primer mind control-a, kada neki predstavnik state departmenta priča o američkom stavu prema Tibetu, ako uspem da nađem na youtube-u, postaviću ovde.

Edit: našao sam, pogledaj pažljivo, naročito deo oko 1:40 minute klipa:

« Poslednja izmena: 10. Apr 2008, 00:39:30 od Knjavalo »
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Evo ga ceo(pošto je ovaj gore nepotpun)
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Postavicu ovde jedan prilicno zabrinjavajuci tekst,cekao sam da ga prevedu pa da ga postavim ovde,na ovo je jedna devojka slucajno natrcala a tekst je izvorno bio poslat na neko Americko sveuciliste,sa neke lazne adrese,i nemojte uopste da sumnjate da se ovo vec desava,nego razmislite dobro sta mozemo svi zajedno da uradimo protiv njih,stvar je ozbiljna
Iluzija ce biti, tako velika, tako ogromna, da ce izmaci njihovoj percepciji.

O onima koji ce je videti ce se misliti da su ludi.

Me cemo kreirati odvojene frontove da ih sprecimo da vide povezanost izmedju nas.

Mi cemo se ponasati kao da nismo povezani kako bismo odrzali iluziju.

Nas cilj ce se ostvarivati kap po kap, kako se nikad ne bi posumnjalo na nas.

Ovo ce ih spreciti da vide promene kako se budu desavale.

Mi cemo uvek biti iznad relativnog polja njihovih iskustava, jer mi znamo tajne apsolutnog.

Mi cemo raditi zajedno i uvek cemo biti povezani krvnom vezom i cuvanjem tajne. Smrt ce stici onoga ko progovori.

Mi cemo odrzavati njihov zivotni vek kratkim i njihove umove slabim, dok cemo da se pretvaramo da radimo suprotno.

Mi cemo koristiti nase znanje nauke i tehnologije na subtilne nacine tako da oni nikad ne vide sta se desava.

Mi cemo stavljati meke metale, akceleratore starenja i sedative u hranu i vodu, takodje i u vazduh

Oni ce biti prekriveni otrovima gde god da se okrenu.

Meki metali ce uciniti da izgube njihove umove.

Mi cemo obecati pronalazenje lekova sa mnogih nasih frontova, a ustvari cemo ih nahraniti sa jos vise otrova.

Otrovi ce biti apsorbovani kroz njihovu kozu i njihova usta, i razorice im umove i reproduktivne sisteme.

Zbog svega ovoga, mrtva deca ce se radjati, i mi cemo tu informaciju sakriti.

Otrovi ce biti skriveni u sve sto ih okruzuje, u sve sto piju, jedu, udisu i oblace.

Mi moramo biti lukavi u ubacivanju otrova jer oni ce to primetiti. ?????
(We must be ingenious in dispensing the poisons for they can see far.)

Mi cemo ih nauciti da su otrovi dobri, koristeci zabavne slike i muzicke tonove.

(Those they look up to will help. We will enlist them to push our
poisons.)

Oni ce videti na filmu da se nasi proizvodi koriste i naviknuce se na njih i nece nikada znati njihov pravi efekat.

Kada budu radjali, mi cemo ubrizgati otrove u krv njihove dece ubedjujuci ih da je to za njihovo dobro.

Mi cemo poceti rano, kada su njihovi umovi mladi, mi cemo napasti njihovu decu sa onim sto deca najvise vole, slatkisima.

Kada im zubi budu osteceni, mi cemo ih ispuniti sa metalima koji ce ubiti njihove umove i ukrast njihovu buducnost.

Kada njihova sposobnost da uce bude pod uticajem, mi cemo kreirati lekove koji ce ih uciniti bolesnijima i ucinice da imaju druge bolesti, jer mi cemo kreirati jos lekova.

Mi cemo ih uciniti pokornim i slabim pred nama sa nasom moci.

Oni ce postati depresivni, spori i preterano gojazni, i doci ce nama trazeci pomoc, a mi cemo im dati jos otrova.

Mi cemo usmeriti njihovu pasnju na novac i materijalna dobra kako se oni nikada ne povezu sa njihovim unutrasnjim bicem.

Mi cemo ih zavarati sa bludnicenjem, vanjskim uzivanjima i igrama, kako oni nikada ne bi bili jedno sa jedinstvom Svega.

Njihovi umovi ce pripadati nama i oni ce raditi onako kako mi kazemo.

Ako odbiju, mi cemo naci nacine da ubacimo tehnolgiju promene uma u njihove zivote. Mi cemo upotrebiti strah kao nase oruzje.

Mi cemo sastavljati njihove vlade i ubaciti protivnike unutar njih. Mi cemo posedovati obe strane.

Mi cemo uvek sakrivati nasu nameru ali cemo ostvariti nas plan.

Oni ce biti radna snaga za nas i mi cemo prosperiratu od njihovih muka.

Nase porodice se nikada nece mesati sa njihovima.

Nasa krv mora uvek biti cista, jer to je tako.

Mi cemo uciniti da se oni medjusobno ubijaju onda kada nam to odgovara.

Mi cemo ih drzati odvojene od svega sto jeste kroz dogmu i religiju.

Mi cemo kontrolisati sve aspekte njihovih zivota i reci cemo ima sta da misle i kako da misle.

Mi cemo ih voditi ljubazno i nezno, pustajuci ih da misle da oni sami sebe vode.

Mi cemo podsticati mrznju medju njima kroz nase frakcije.

Kada svetlost zasija medju njima, mi cemo je ugasiti izmejavanjem, ili smrcu, sta god nama najvise odgovara.

Mi cemo uciniti da iscupaju jedni drugima srca i da ubiju njihovu sopstvenu decu.

Mi cemo ovo ostvariti upotrebom mrznje kao naseg saveznika, ljutnjom kao naseg prijatelja.

Mrznja ce ih potpuno zaslepeti, i nikada nece videti da iz njihovih konflikta mi cemo isplivati kao njihovi vladari.

Oni ce biti zaokupljeni medjusobnim ubijanjem.

Oni ce se kupati u sopstvenoj krvi i ubijace svoje susede onoliko dugo koliko to nama bude odgovaralo.

Mi cemo iz ovoga prosperirati mnogo, jer oni nas nece videti, jer oni ne mogu da nas vide.

Mi cemo nastaviti da prosperiramo od njihovih ratova i njihovih smrti.

Mi cemo ovo ponavljati nanovo i nanovo sve dok se ne postigne nas konacni cilj.

Mi cemo nastaviti da ih teramo da zive u strahu i mrznji kroz slike i zvukove.

Mi cemo koristiti sva moguca sredstva da ovo ucinimo.

Sredstva cemo dobiti od njihovog rada.

Mi cemo uciniti da se mrze medjusobno i da mrze svoje susede.

Mi cemo uvek sakriti uzvisenu istinu od njih, da smo svi Jedan.

Ovo nikada ne smeju znati!

Oni nikada ne smeju znati da je boja iluzija, oni moraju uvek misliti da nisu medjusobno jednaki.

Kap po kap, kap po kap, mi cemo ostvarivati nas cilj.

Mi cemo preuzeti njihovu zemlju, resurse i bogatstvo da bi uspostavili potpunu kontrolu nad njima.

Mi cemo ih zavarati da prihvate zakone koji ce im ukrasti i ono malo slobode koju ce imati.

Mi cemo uspostaviti monetarni sisteme koji ce ih zauvek zarobiti, drzeci njih u njihovu decu u dugovima.

Kada se budu udruzili, mi cemo ih optuziti za kriminal i predstaviti svetu drugaciju svetu, jer mi cemo posedovati sve medije.

Mi cemo koristiti nase medije da kontrolisemo protok informacija i njihove emocije, sve to u nasu korist.

Kada oni ustanu i pobune se protiv nas, mi cemo ih zgaziti kao insekte, jer oni su i manje od toga.

Oni ce biti bespomocni da urade bilo sta, jer nece imati oruzje.

Mi cemo regurtovati neke od njih da za nas iznesu nase planove, mi cemo im obecati vecan zivot, ali vecan zivot nikada nece imati jer oni nisu mi.

Regurti ce biti znavi "inicijatori" i bice uvedeni u lazne procese kretanja ka visim realitetima.

Clanovi ovih grupa [Pisceva primedba: Iluminati] ce misliti da su jedno zajedno sa nama, a nikada nece znati istinu.

Oni nikada ne smeju znati ovu istinu jer ce se okrenuti protiv nas.

Jer njihov rad ce biti nagradjen sa zemaljskim stvarima i velikim titulama, ali oni nikada nece postati besmrtni, niti ce nam se pridruziti, nikada nece dobiti svetlost, niti ce putovati zvezdama.

Oni nikada nece stici do visljih realiteta, jer ce ubijanje drugih od njihove vrste spreciti put do realiteta prosvetljenja.

Ovo oni nikada nece znati.

Istina ce im biti skrivena ispred nosa, tako blizu, da nece biti sposobni da se fokusiraju na nju sve dok ne bude prekasno.

O da, tako ogromna je iluzija slobode biti, da oni nece znati da su nasi robovi.

Kada sve bude na svom mestu, realnost koju smo kreirali za njih ce ih posedovati.

Realnost ce biti njihov zatvor.

Oni ce ziveti u samo-zavaravanju.

Kada nas cilj bude postignut, novo doba dominacije ce poceti. [Pisceva Primedba: Novi Svetski Poredak].

Njihovi umovi ce biti vezani njihovim verovanjima, verovanjima koja smo mi uspostavili od davnih zaboravljenih vremena.

Ali ako oni ikada saznaju da su nam jednaki, mi cemo ih zbrisati.
OVO ONI NIKADA NE SMEJU ZNATI.

Ako oni ikada saznaju da svi zajedno mogu da nas pobede, oni ce krenuti da urade.

Oni nikada, nikada ne smeju saznati sta smo uradili, jer ako saznaju, mi necemo imate gde da bezimo, jer ce biti lako videti ko smo zapravo, jednom kada veo padne.

Nase akcije ce nas razotkriti i oni ce nas loviti i niko nam nece dati skloniste.

Ovo je Tajni Sporazum po kojem cemo ziveti u ostatku nasih sadasnjih u buducih zivota, jer ova realnost ce izdici mnoge generacije i zivote.

Ovaj sporazume je zapecacen krvlju, nasom krvlju. Mi, koji smo sa neba na zemlju dosli.

Za ovaj sporazum se NIKADA IKADA ne sme znati da postoji.

On se NIKADA IKADA ne sme napisati ili izgovoriti jer ako se to dogodi, svest koja ce se izleci ce osloboditi bes PRIMARNOG KREATORA na nas i mi cemo biti poslati u dubine iz kojih smo i dosli i ostacemo tamo do kraja vremena same beskonacnosti. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 09:03:54 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Skinuo sam ovo procitacu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ma, jos jedno lancano pismo... Ako ne posaljes 20 u roku od 4 dana, desice ti se nesto lose...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ako je lancano da batalim to odmah  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Ma, jos jedno lancano pismo... Ako ne posaljes 20 u roku od 4 dana, desice ti se nesto lose...  Smile
Anea,ja znam kakva su tvoja misljenja...ali ostavi ljude na miru neka procitaju ovo nije zajebancija,kakvo crno lancano pismo pa nemam ja deset godina Smile.I da ,necu da ti otkrijem odakle mi ovo....samo cu ti reci da je ovo Illuminatska prepiska,a ti se smej koliko hoces...a kad bi ti ja rekao da postoji Terminator,jel bi mi verovala????
« Poslednja izmena: 15. Apr 2008, 14:33:33 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Meni je to zajebancija...
Pazi.. neka tamo devojka je slucajno isceprakala nesto sto nije bilo za njene oci... I to jos nije sifrovano... Ma, daj...  Smile
Ako postoje tajne organizacije, smatram da je njihov sistem zastite mnogo napredniji od onoga koji nudi OE... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Meni je to zajebancija...
Pazi.. neka tamo devojka je slucajno isceprakala nesto sto nije bilo za njene oci... I to jos nije sifrovano... Ma, daj...  Smile
Ako postoje tajne organizacije, smatram da je njihov sistem zastite mnogo napredniji od onoga koji nudi OE... Smile
A sta ako njima vise i nije u cilju da ljudi ne znaju,mozda su zavrsili ili upravo zavrsavaju svoj posao pa im je sada vec nevazno da li ce i sta sve ljudi da saznaju o njima.... Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:23:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.