Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:03:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: George Orvel "1984"  (Pročitano 160211 puta)
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
Ma sad sam uzeo da čitam neku knjigu koju sam kupio par godina ranije, taj Dr Džon Kolman je bivši saradnik MI6, evo pa sam čitaj, da ne bude da se ja pravim pametan, mada je izdanje koje ja čitam iz 1991. godine,
http://educate-yourself.org/cn/johncolemancommof300order14mar05.shtml
http://www.whale.to/b/coleman_h.html

i pominju se neki raniji događaji, poput ubistva italijanskog premijera Alda Mora, i pretnji koje je Henri Kisindžer uputio njemu, pre nego što će ovog kidnapovati i ubiti Crvene Brigade, a sve u smislu politike tog Komiteta 300, koja se sastoji u stvaranju jedne svetske vlade, koja bi upravljala celim svetom, i u kontekstu toga ograničavanje populacije ljudi kroz zaustavljanje privrednog rasta. Upravo ono što je hteo da uradi italijanski premijer Aldo Moro, da početkom 80-ih godina izvuče Italiju iz recesije, kroz industrijalizaciju itd.itd.
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Pročitao sam tu knjigu, super je. Kada pročitaš imaš utisak da sve konce u životu država vuče grupa ljudi, sa namerom da utiču na celokupan ljudski život. Malo je jezivo. Misliš da si samostalan i da možeš u nekim protestima da promeniš svet, kad ono drugi te gurnuli u proteste.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Vezano za one cipove o kojima sam pricao, pronasao sam nacin napajanja. Koristi bio-struju tela. Imam mali deo koji sam nasao na internetu o tome.

Radio-frequency identification (RFID) tags, an electronic alternative to bar codes, are becoming increasingly common. They mark shipping pallets and library books, for example, and are key to remote toll-paying systems.
Hitachi, which already produces a tiny chip for use in such tags, has announced a prototype for an almost invisible chip.
The company intends for the new chip to be incorporated into high-value voucherssuch as gift certificates, tickets and securitiesto thwart counterfeiters.

More than 22 million visitors attended the Expo 2005 World's Fair in Aichi, Japan. Not one got in with a bogus ticket. The passes were practically impossible to forge because each harbored a tiny RFID (radio-frequency identification) chip - just 0.4 millimeter (mm) on a side and 0.06 mm thick - that transmitted a unique identification number via radio waves to a scanner at the gates.

Now Hitachi, the maker of that chip, is aiming even smaller. Last year it announced a working version of a chip only 0.05 mm on a side and 0.005 mm thick. Almost invisible, this prototype has one sixty-fourth the area yet incorporates the same functions as the one in the Expo tickets. Its minuteness, which will allow it to be embedded in ordinary sheets of paper, heralds an era in which almost anything can be discreetly tagged and read by a scanner that it need not touch.

The Tech’s website also provides links to Hitachi Websites so that visitors can easily learn more about the µ-chip RFID technology in the wristbands. The µ-chip is completely passive; it obtains its power from the interrogation reader’s own radio signal. There are no batteries involved and so the µ-chip’s lifespan is expected to match the typical IC lifespan.

Pokusacu da nadjem ceo.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 03:24:56 od RavenDark »
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Овде нигде не пише да добија напајање од био-струје тела.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisam uspeo ceo clanak da nadjem, ali pri kraju bas o tome pricaju.
ovde navode jedan od tri nacina napajanja

The µ-chip is completely passive; it obtains its power from the interrogation reader’s own radio signal. There are no batteries involved and so the µ-chip’s lifespan is expected to match the typical IC lifespan.

Miniature RFID chips may also have advanced military applications such as smartdust. Smartdust is the concept of wireless MEMS (Micro-Electro-Mechanical Systems) sensors that can detect anything from light and temperature to vibrations. Using a large amount of sensors is not a new concept - the U.S. military experimented with this idea already during the Vietnam War (Operation Igloo White). While the older sensors were relatively large and only somewhat effective, Professor Christopher Pister from UC Berkeley suggested in 2001 to create a new type of micro sensor that could theoretically be as small as a grain of sand. Research into this idea is ongoing and is being funded by DARPA (the Defense Advanced Research Projects Agency). What was only a theoretical concept in 2001 has now become a reality with the latest development by Hitachi, and could find its way to intelligence agencies across the world.

RFID chips are also a source for increasing controversy surrounding issues of privacy. An RFID chip can be used to track the location of unsuspecting individuals who have bought products that include RFID tags in their package. Having miniature cheap RFID chips, such as those developed by Hitachi, implanted inside anything we buy might make many people feel very uncomfortable. However, big businesses believe that consumers' fears are dwarfed by the benefits of RFID chips, which include reduced theft, digital real time inventory, and better information on consumer shopping habits.

RFID tags are microchips half the size of a grain of sand. They listen for a radio query and respond by transmitting their unique ID code. Most RFID tags have no batteries but use the power from the initial radio signal to transmit their response.
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 10:33:28 od RavenDark »
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Staljin je da te podsetim odgovoran za smrt oko 45 miliona Rusa.
 -Džordž Orvel je "fukara".

Jesu tebi sve ovce na broju brate?

Meni jesu,ali ne znam da li su tebi kada se gadjas sa tolikim ciframa koje su zasnovane na nacistickim lazima.Staljin je u cistakama zasluzeno likvidirao 600 000 Rusa,Ukrajinaca,Gruzijaca...
Ali da ne bi mnogo tupio evo ti link na srpskom da se informises i sve to lepo proveris.

http://komunisti.50webs.com/skoj6.html

2+2=4,nikako ne moze da bude 5...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2008, 12:59:12 od Chelik_45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Па невидим шта је ту чудно, тако сам и рекао да ради, пређеш скенером и он ради. Добија напајање из скенера.

Пошто видим да влада забринутост око тога да вас могу пратити помоћу дотичне ствари сада ће вам један електроничар одати тајну како онемогућити да RFID емитује и прима сигнале:

Узмеш фолију и обмоташ око личне карте/пасоша/шта год, алтернативно узмеш чекић и рокнеш га (мада мислим да би у случају личне или пасоша изазвало мало "непријатне" последице).
Не зезам се.

Толико је једноставно изоловати дотичан уређај.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Па невидим шта је ту чудно, тако сам и рекао да ради, пређеш скенером и он ради. Добија напајање из скенера.

Пошто видим да влада забринутост око тога да вас могу пратити помоћу дотичне ствари сада ће вам један електроничар одати тајну како онемогућити да RFID емитује и прима сигнале:

Узмеш фолију и обмоташ око личне карте/пасоша/шта год, алтернативно узмеш чекић и рокнеш га (мада мислим да би у случају личне или пасоша изазвало мало "непријатне" последице).
Не зезам се.

Толико је једноставно изоловати дотичан уређај.
To je ako znas gde je. Ovo cudo je sitno u majcinu. I nije vazno kako se napaja, vazno je da radi i postoji.
To je ono sto su pricali pre nekoliko godina. O ogromnom kompu u kome ce da se sakupljaju sve informacije. Sotonino svevidece oko. Moze se videti na novcanici od 1-og dolara. To je buducnost.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Od istinitosti stvari koje su rečene u ovom videu-jeza me je uhvatila.Pogledajte...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@taxtex
Da ovo se stvarno dogadja i u USA. Ja sam se odmah prepoznao kad je spomenuo decu koja ne padaju pod uticaj toga i tih gluposti. U USA ja sam bio jedan od tih ucenika koji su videli istinu dok su drugi bili slepi. Propast.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 05:03:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.