Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Generalštab znao da će RTS biti bombardovan  (Pročitano 9693 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
taki smo mi svi emotivci Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
"Generalštab znao da će RTS biti bombardovan"

sta je tu cudno? Pa ja sam javila mojima iz Pariza, noc uoci bombardovanja da ce RTS biti gadjan te noci, jer je to objavio CNN. Ako treba da svedocim o ovome, neka me bilo ko kontaktira...ziva istina. Namerno zrtvovani ljudi u RTS-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
"Generalštab znao da će RTS biti bombardovan"

sta je tu cudno? Pa ja sam javila mojima iz Pariza, noc uoci bombardovanja da ce RTS biti gadjan te noci, jer je to objavio CNN. Ako treba da svedocim o ovome, neka me bilo ko kontaktira...ziva istina. Namerno zrtvovani ljudi u RTS-u.
pa normalno da treba da svedocis....svi ti verujemo Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Crowz,

Čak i da nije niko najavljivao vlasti u Srbiji su znale da će TV stanice biti mete.

1. Danilo, zar je NATO-u TV stanica vojna meta???

2. Vlasti su verovatno znale i to da ce NATO gadjati onim vlaknima (ne secam se kako se strucno zovu) termoelektrane po Srbiji? I to je vojna meta?

3. Da li je i Kineska ambasada bila vojna meta? Gadjana cak 2 puta....Jel i za to treba optuziti vlasti u Srbiji?

Ali ok, ajmo ovako, ne zelim da bacam nikakav hate. Idemo logicki. Pretpostavimo da smo mi sa foruma glavne kravate u NATO-u...Smile

Prilikom napada na recimo xxxx zemlju, sta bi gadjali?

1. Stratesku industriju (vojnu pretezno), naravno uz kolateralnu stetu...;
2. Vazne saobracajne cvorove (puteve, pruge, itd), naravno uz kolateralnu stetu;
3. Repetitore, radare, vojne rezerve nafte, rafinerije...itd (naravno uz kolateralnu stetu);
4. Svim snagama bi se trudio da otkrijem polozaje vojske rasporedjene po terenu, (naravno uz kolateralnu stetu);
5. Meni iskreno, ne bi palo na pamet da gadjam bolnice, skole, TV stanice...itd;
6. Ne znam bas da su ameri gadjalli al jazzeru za vreme rata u Iraku.

Moze se reci da su vlasti u srbiji znali otprilike sta ce se gadjati ali cisto sumnjam da su tacno znali vreme, mesto i nacin na koji ce neki objekat biti gadjan. A ne verujem bas da su trebali jednostavno da sve TV stanice evakuisu i da uopste TV stanice ne rade.

OK,

Ali ako su evakuisali Košavu, zašto nisu RTS? To je ključno pitanje. Zašto su vodili računa o životima ljudi koji su radili na TV stanici Marije Milošević, a nisu isto uradili i sa RTSom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
"Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju". Smile

PS
Sramota je vrsiti zamenu teza i sada pokusavati naci krivca u redovima zrtve i tako na neki nacin skrenuti paznju sa pravih krvoloka.
Kriva je beba sto je majka tukla...
« Poslednja izmena: 10. Sep 2007, 17:07:38 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
gupmane nije baš sasvim tako. Naravno a je kriv NATO za napad na našu državu. Ali povucimo paralelu. Zamisli da je zemljotres, poplava, ili požar, nepogoda koja ugrožava živote ljudi. Da li bi se raspravljao ima li pravo nepogoda da ubije nekog ili bi evakuisao ugrožene? Naravno da je kriv i Solana i Klark. Krivi ko đavo ali nedostupni zakonodavstvu Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
gupmane nije baš sasvim tako. Naravno a je kriv NATO za napad na našu državu. Ali povucimo paralelu. Zamisli da je zemljotres, poplava, ili požar, nepogoda koja ugrožava živote ljudi. Da li bi se raspravljao ima li pravo nepogoda da ubije nekog ili bi evakuisao ugrožene? Naravno da je kriv i Solana i Klark. Krivi ko đavo ali nedostupni zakonodavstvu Srbije.
Ma to su price.Znali za napad?Pa,gde su dokazi za tako nesto?
Verovatno su znali da ce se on jednom dogoditi,ali tacno vreme?Ne verujem.
Svi smo znali da ce gadjati mostove i rafinerije,ali ne i tacno vreme napada.

Pretpostavke i nagadjanja sluze upravo da bi se skrenula krivica sa odgovornih i pronasao nacin da se medijskim putem kompletan dogadjaj prikaze u pravcu nove krivice iz nasih redova.To je idiotizam svoje vrste.Veoma je podmuklo i opasno,kao i sve sto rade tzv. nevladine organizacije za ljudska prava.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ovo je klasicna patka koju plasiraju odredjeni mediji i organizacije, zacinjeno komentarima nekih kvazianaliticara tipa Stojadinovic.
Cilj je satanizacija tadasnjeg drzavnog rukovodstva i opravdavanje agresora.

Pa dajte ljudi nemojte biti naivni. Obicna izmisljotina iz uobicajene kuhinje. Providno do bola.

Cak i da postoji presretnuta komunikacija, sto je samo prica, neko bi morao biti Flash da bi stigao da izmesti te radnike.
Radnike RTSa je ubio NATO pocinivsi tezak ratni zlocin!!! Da se ne zaboravi!

Danas je ovde Solana malte ne namesnik i uvazena licnost, a Milanovic robija!! Pa gde je tu logika??
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
NATO ipak nije lud da ugrozava svoje pilote javljanjem tachnog vremena i mesta gde ce napasti. jeste da je nasha PVO bila slaba ,ali nije bila bash potpuno bespomocna ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile Smile

Odlicno si to primetio. Bilo bi suludo javljati pilotima radio vezom sta da gadjaju, ali Stojadinovic i slicni strucnjaci ne primecuju takve sitnice  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.