Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:51:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: General Zdravko Tolimir uhapšen na granici  (Pročitano 25095 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Кавран:Не очекујемо компликације у пребацивању Толимира

Потпарол Хашког трибунала Олга Кавран изјавила је касно вечерас Тањугу да не очекује компликација приликом пребацивања бившег генерала Војске Републике Српске и хашког оптуженика Здравка Толимира у Хаг и да ће тек сутра моћи да потврди да је стигао у Схевенинген.

"Не очекујемо никакве посебне компликације. У сваком случају тек сутра ћемо бити у прилици да потврдимо да је стигао у Хаг", рекла је Кавран у телефонској изјави националној агенцији.

Она није желе да коментарише изјаву потпарола Хашког трибунала Александре Миленов према којој, због "неких здравствених проблема које има оптуженик, чекају се детаљи око његово пребацивања у Хаг", нити информацију да је, са аеродрома у Бањалуци, полетео хеликоптер пут Тузле и даље ка Хагу.

"О томе немам детаља у овом тренутку", рекла је Кавран.

Портпарол МУП-а Републике Српске Тамара Дестранић саопштила је новинарима око 20.30 часова да је "у току пребацивање Здравка Толимира у Хаг", кога је полиција Републике Српске у сарадњи са полицијом Републике Србије данас ухапсила.

Заједничка акција полиције Србије и Републике Српске почела је данас око 14.45, а оптужени је ухапшен на територији РС, како се засад незванично сазнаје - код Љубовије, пренели су београдски медији.

Нешто раније Кавран је потврдила Тањугу да је премијер Републике Српске Милорад Додик обавестио то тужилаштво да је ухапшен Толимир, додајући да је у току припрема за његово пребацивање у Хаг.

Она је рекла да Хашко тужилаштво оптужило Толимира за геноцид, као и Ратка Младића и Радована Караџића.

"Он је оптужен за геноцид и саучешништво у геноциду, убиства, депортације, истребљење ....", рекла је Кавран.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
ДС задовољна хапшењем

Портпарол Демократске странке (ДС) Јелена Марковић изјавила је вечерас да је та странка задовољна што је један од хашких бегунаца Здравко Толимир ухапшен и што се процес сарадње са Хашким трибуналом полако приводи крају.

"С обзиром на то да је Толимир близак сарадник Ратка Младића, главног хашког оптуженика, надамо се да ће и његово хапшење, као највећа обавеза према Трибуналу коју Србија у овом тренутку има, бити испуњена", казала је Марковићева агенцији Бета.

Према њеним речима, "ово хапшење такође доказује да постоји спремност у БиХ и Србији да се сарађује међусобно и да се бегунци хапсе".

Марковићева је рекла да треба са "више обазривости посматрати случај Младић и сложеност његовог хапшења, с озбиром да ниједна земља у региону не може да тврди да је он на њеној територији".

Она сматра да је хапшење Србију још више приближило обнављању преговора са ЕУ, без обзира што полиција Србије није извела акцију.

Марковићева је међутим подсетила да су током прошле недеље "вођени разговори на ту тему и да је сарадња са РС на том пољу уродила плодом".

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Хапшења припрема за долазак Карле дел Понте

Посланик Либерално демократске партије (ЛДП) Иван Андрић изјавио је вечерас да се хапшење Здравка Толимира подудара са доласком хашке тужитељке Карле дел Понте у Београд и да то значи да власти у Србији знају где се хашки оптуженици налазе.

"Хапшење само потврђује нашу тезу да власти у Србији знају где се налазе оптуженици, али да манипулишу њиховим хапшењем, односно да бирају тренутак који њима одговара", казао је Андрић агенцији Бета.

Он сматра да је "тезу" ЛДП-а индиректно потврдио и премијер Војислав Коштуница за скупштинском говорницом када се формирала Влада Србије, а када се у исто време и одигравала акција потраге за хашким оптуженицима у војном објекту у Делиградској улици.

Коштуница је тада, како наводи Андрић, рекао да они никада не би одабрали тај тренутак за хапшење.

"Значи да они бирају и ово је припрема за долазак Карле дел Понте", истиче Андрић.

Он је рекао да је став ЛДП да сви оптужени пред Хаским трибуналом морају отићи пред тај суд, а да се земља мора обрачунати са политиком која је до тих злочина довела.

Izvor: Beta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nacionalni interes je da ti ljudi odu u Hag.
Niko nije iznad drzavi i naroda.
SPC preklinje te ljude da se predaju.

Mucno je kad se razne annacionalne, antinacionalne,mondjalisticke,komunisticke,sektaske stranke, bave laznim patrotizmom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Rekao sam ja dobro nedavno da se kolo sreće u Srbiji najbrže okreće , neki dan Toma se ufitiljio u najvišoj klupici ,za par dana se vratio gdje mu je i mjesto  Smile ,  a već za 20 dana ode jedan đenero , sad će i ovi ostali da popadaju samo tako .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Пешић: Сад се може очекивати и хапшење Младића

Председница Политичког савета Либерално-ремократске партије (ЛДП) Весна Пешић изразила је вечерас очекивање да ће хапшење бившег генерала Војске Републике Српске Здравка Толимира довести и до хапшења његовог некадашњег претпостављеног Ратка Младића.

Весна Пешић је агенцији Тањуг изјавила да је "добро то што је ухапшена десна рука Ратка Младића", и да охрабрује то што су хапшења хашких оптуженика после дужег времена поново отпочела.

"Може се претпоставити да ће хапшење десне руке генерала Младића довести до његовог бржег хапшења, и лично мислим да ће се то и догодити", рекла је Весна Пешић.

Izvor: Tanjug
Може баба само да се нада Младиђевом хапшењу. Између две флаше Младић јој је главна преокупација.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Bolje da se ti nadaš da ne bude uhapšen  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
Bolje da se ti nadaš da ne bude uhapšen Smile Smile
Могу да га ухвате за... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
To je ok , lijepo je da si optimista , ali to nema veze sa realnošću , rekla je Mira ( iz Moskve ) neki dan da će Srbija tek da plače   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5610
To je ok , lijepo je da si optimista , ali to nema veze sa realnošću , rekla je Mira ( iz Moskve ) neki dan da će Srbija tek da plače Smile Smile Smile
Сад си ме подсетио да си Мирин обожавалац. Никола сине па зар ниси могао да нађеш неку лепшу за идола?!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:51:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.