Pa ne vidim kakve mi zakljucke mozemo izvuci iz ovog , s obzirom da obuhvata veliku grupu ljudi ?
jel znas shta znaci rec eon ? jel znash recimo mit o eonu vodolije ? Eon ti je u occultno-ezoterichnom smislu period gde se covecanstvo ponasha po jednom "principu" promena Eona znaci promenu principa. Mnoge paganske religije su imale Eone Bogova.. t.j smenu vladavine sto bi oznacavalo promenu neceg na zelmlji. Recimo u rimu si imao Eon Jupitera sto je bil oznatno vreme jer je tamo jupiter bog koji je gledao na narod cak i kad ga nisu zvali (perimer) imam ih josh gomilu.
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Aiwass, ti si na početku nabrojao neke godine...pa sam ja proverila moju kartu i još jednu kartu...dakle za 79 i 80 godište Uopšte ja nisam imala pojma za ovaj aspekt 8-[
Zar baš nijedan tekst o ovome ne postoji, sad sam se baš zainteresovala :D
Nemam pojma, ja sam otvorio da bi mi pokushali na osnovu nasheg iskustva da pokushamo da razumemo ili bar damo neke ideje sta bi to moglo da znaci... Tekstove je uvek lako naci, ako postoje, ali nije sve u iscitavanju tekstova i gledanju u knjige i ono sto su drugi napisali.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.