Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:04:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36397 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
A ti bi neki komunizam, socijalizam... pa da drzava zbrine tudje dupe... sam se snalazi, to je zivot.

А што сви морамо да волимо капитализам? Где пише да је то боље од социјализма и капитализма? Што се држава не би дубље бринула о свом народу? Није то туђе дупе, не треба она да збрине Чеха, већ Србина који у њој живи. Бзвз ти је то искључивање других система уређења тотално!

Елем, стоји то да шљам има право да се окупи, ал то што је усрана држава 'онормалила' тај део популације не значи да смо ми пристали на то да се педерлук популарише у нашој земљи. Мотке и ломи говна!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
I molim te, mani me tih navijackih patetisanja. Bezveze je i nepotrebno.
Zasto,jer mi nemamo pravo da kazemo svoj stav?

Parola gde se homoseksualci izjednacavaju sa pedofilima po novom zakonu jeste diskriminacija svidjalo se to tebi ili ne. I sta god mi mislili o tome, sutra da napises to na forumu (javna rec) bilo koja od njihovih organizacija za zastitu prava (sta god ja mislio o njima a bogami i mnogi gayevi) moze da te tuzi i da dobije na sudu. Zato sto iako imas pravo na svoje misljenje ono nije iznad zakona i medicine. A kada se zakon i medicina sloze da homoseksualizam nije bolest a ti ga svrstas u to, kriv si pa makar svaki gradjanin ove zemlje stao u tvoju odbranu i rekao da si u pravu.

Citat
Policija treba za zastiti i jedne i drue a ne smao jedne.Koliko ja vidim ovde se prica samo u jednom licu i samo za jednu stranu.Zakon protiv diskriminacije treba da vazi za sve a ne samo za jednu stranu...

Policija stiti one koji su ili ce biti napadnuti. Kako policija mislis da brani obe strane u slucaju gde neka grupa ljudi ima prijavljen skup a drugi dolaze da ometaju ili sprece taj skup?

Citat
Nemogu kao mi,jer su nama stizale privae za te uredno prijavljene skupove sto sa njima ne bi bio slucaj.I te kako se ja pitam jer je ovo moja zemlja koliko i njihova...

Ovo je tvoja i moja zemlja koliko je nemacka zemlja nemackog naroda i amerika americkog... pusti snovi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 
Mislim da je član zakona o jebiguzima i njihovom pravu na javno iživljavanje potpuno pogrešno protumačen. Ja ću sa svoje 43 rizikovati prekršajnu kaznu ali neće mi gologuzi berlinski sidaši paradirati gradom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
I molim te, mani me tih navijackih patetisanja. Bezveze je i nepotrebno.
Zasto,jer mi nemamo pravo da kazemo svoj stav?

Naravno da imate. Stav je kao dupe, svako ga ima. Samo meni bar vase misljenje i nije narocito relevantno, obzirom na vase akcije, koliko na proslom derbiju. Da sada ne pricamo previse o tome, nije poenta to. Poenta je da to misljenje apsolutno nikakve veze sa temom nema. Ti ovde ne predstavljas organizovane navijace (koji se sigurno ne slazu svi sa tim transparentima), vec sebe. I imate pravo da kazete svoj stav. Ali ovo je najobicnije patetisanje, glupe navijacke fore. Nezanimljivo i nebitno za ozbiljnu pricu o ozbiljnoj temi.

Citat
Posao policije je da zastiti ljude na prijavljenom okupljanju i intervenise kod svakog pokusaja nasilja nad istim.
Policija treba za zastiti i jedne i drue a ne smao jedne.Koliko ja vidim ovde se prica samo u jednom licu i samo za jednu stranu.Zakon protiv diskriminacije treba da vazi za sve a ne samo za jednu stranu...

Mislis da ce homoseksualci da napadnu vas? Ok, prilicno sam siguran da ce vas braniti policija u tom slucaju, nemoj da brines. Mada ne znam zasto biste se uopste pojavljivali na skupu protiv koga ste, ali dobro..

Citat
I tako mogu da paradiraju 2 meseca ako zele, kao sto ste i vi, to je njihovo pravo, a tu se ne pitas ni ti, ni ja, ni bilo ko odavde.
Nemogu kao mi,jer su nama stizale privae za te uredno prijavljene skupove sto sa njima ne bi bio slucaj.I te kako se ja pitam jer je ovo moja zemlja koliko i njihova...

Opet ti kazem, ustavom je zagarantovano pravo na slobodu okupljanja, bla-bla... Ne znam sta sada hoces da ti kazem? Da ti mozes to da sprecis jer se tebi ne svidja? Pa nikome se nije svidjalo ni kada ste vi vise od sto dana zaustavljali saobracaj i smarali normalne ljude koji zele da idu na posao i kuci svojoj deci svojim beskorisnim skupovima i protestima, pa opet ste ih odrzali. Tako da je bespredmetno pricati o nekoj smetnji narodu, kada je neuporedivo sa onim sto ste vir radili nakon hapsenja smRadovana.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Citat
Мотке и ломи говна!

ko nema motku može i s gole ruke,samo nije preporučljivo zbog sidu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
A ti bi neki komunizam, socijalizam... pa da drzava zbrine tudje dupe... sam se snalazi, to je zivot.

А што сви морамо да волимо капитализам? Где пише да је то боље од социјализма и капитализма? Што се држава не би дубље бринула о свом народу? Није то туђе дупе, не треба она да збрине Чеха, већ Србина који у њој живи. Бзвз ти је то искључивање других система уређења тотално!

Ko je rekao da treba da volis bilo koji sistem? Ni jedan nije dobar. Ali, ako cu da biram izmedju sistema gde se neko brine o meni i gde sam jednak (a ljudi nikada nisi su bili niti ce biti jednaki, treba samo da imaju jednake sanse da uspeju) sa ostalima po svemu ili sistema koji mi ostavlja da se sam borim za sebe, biram ovaj drugi. Sta mene zanima da li si ti uspeo da zaradis za hleb? Mislis da moj komsija mrdne prstom ako meni krce creva? Najveci rezultat ljudskog napretka jeste individualizam... niti zelim da mislim kao svi, niti da se ponasam, niti da zivim... zelim sam da biram svoj put i tada se odlicno osecam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Мотке и ломи говна!

ko nema motku može i s gole ruke,samo nije preporučljivo zbog sidu  Smile

Od sada se ovakvi postovi brisu.

I jos jednom vam kazem. Niko vas ne pita da li vam se svidja. Vase misljenje je trenutno bitno koliko i misljenje Kju Kluks Klana o ravnopravnosti crnaca u SAD. Jednostavno nikoga ne zanima jer je zakon takav, jer je civilazija evoluirala, jer se drustvo razvija. Mozete da prihvatite to ili da sedite u svojim foteljama i hejtujete. Nikoga jednostavno nije briga. Mozete da se zalazete i za smrtnu kaznu za homoseksualce. To je vase pravo. Ali u tom slucaju se preselite u Burundi ili neku drugu zemlju gde je to u skladu sa ustavom i zakonom. Ovde nije.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Samsung Galaxy II
koliko sam ja načuo,po zahtevu EU peder-bal treba da se održi u više gradova u Srbiji,valjda da bi se nešto dokazalo...
jel ti to gambino sapnuo? on uvek ima takve sveze informacije iz EU   Smile

ma da bre razjasnimo nesto! nemam ja nista s tim gde ga ko gura i u koju rupu,ali ne mora da se to pokazuje na ulici. Pa ajd sad da krenemo da pravimo i parade za pedofilicara,nekrofilicara,ljubitelje SM, javne rasprave i parade sa ljubiteljima analnog ili oralnog sexa.Ajd kad smo krenuli sa jednima da zavrsimo odmah i sa ostalim....
 Ono sto po meni najvise nervira ostatak srpskog naroda je pre svega napadna i dosadna propaganda te kvirije i sta ti ja znam jos organizacija. Joj bas smo ugrozeni,joj bas nas ne vole,joj niko nas ne pazi,gde je milicija.
Jos pre 20 godina su imali pederi gde se okupljaju,niko do sada im niej dizao ta mesta u vazduh,mlatio kad izadju na ulicu,kao sto se dogajda recimo u USA  Smile  nek mi navede neko primer kad je zadnji gay premlacen u Srbiji a ja cu da okacim link od danas ili juce gde se to desili u USA ili u EU  Smile
znaci,ovo se radi namerno i namerno se gura prst u oko da bi se napravila neka reakcija naroda,pa posle Srbi zlotvori,daj sankcije,udri balkance i slicno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Елем, стоји то да шљам има право да се окупи, ал то што је усрана држава 'онормалила' тај део популације не значи да смо ми пристали на то да се педерлук популарише у нашој земљи. Мотке и ломи говна!
Наш бес(то није мржа) треба да буде усмерена на ову власт а не на те јадне педер.ОНи су само топовско месо и мени је њих жао што ће да настрадају због ових глупих политичара..

Citat
Naravno da imate. Stav je kao dupe, svako ga ima.
У духу теме,свако га има али зависи шта ко ради са истим... Smile

Citat
koliko na proslom derbiju
А оно добро се не мери,е па добро нема везе има ко гледа оно добро а не само зло у другоме...

Citat
Poenta je da to misljenje apsolutno nikakve veze sa temom nema.
Како нема,народ на КиМ,који је исто лојалан грађанин ове земље живи у одвратним условима а држави је стало до педера.Зар то није мало глупо.Ако закон постоји нека важи за све

Citat
Nezanimljivo i nebitno za ozbiljnu pricu o ozbiljnoj temi
Ја сам озбиљан и те како.На тој утакмици нама је цео стадион аплаудирао због тог става..У србији не иду педери и то је крај приче.Свидело се теби то или не то је тако и то је реалност
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Citat
To je politički protest, politički marš, povorka kojim jedna marginalizovana grupa u društvu vrlo jasno upućuje određene političke zahteve državi, onima koji vode tu državu, skreće pažnju na sebe, postaje vidljiva i doprinosi poštovanju ljudskih prava", rekla je ona.

Osim što traži privilegije i status ugroženih belih medveda na koji način tačno doprinosti ljudskim pravima?  Smile
Šta su oni tačno uradili i na koji način su do sada pripomogli onim zaista npr.1 2 ugroženim ljudima i na koji način će "sutra" ta šetnja pomoći ugroženim ljudima?
Dakle veoma, veoma sebično od njih. Kao i bezobrazno.

Drugo
Citat
Parada ponosa nije provokacija niti paradiranje sa negatinom konotacijom.
Sve ukazuje na to da je provokacija... jer ta parada traje nekih par sati... a posle?
Posle toga se vraćaju među svakodnevni uobičajeni narod... koji je većinski strejt i koji još uvek prestavlja mišljenje većine.
Teško da će ovo prkošenje i inaćenje pomoći da se promeni mišljenje još uvek vladajuće većine, može ga samo pogoršati i isprovocirati.
Neka zarade svoja prava, tako što će npr. pomoći drugim zaista ugroženim ljudima i tako što će na neki  poseban način dodatno doprineti zajednici. Niko im neće pružiti ta prava na tacni, moraće da ih zasluže. Osim ako ne misle silom da promene mišljenje većine? Smiley
Ista stvar kao sa Romima.

I treće... sve je ovo pod pretpostavkom da je homoseksualnost nešto "normalno".
Normalno osim što je mišljenje vladajuće većine,  veoma je rastegljiv pojam, jer što je za nekog "Dobar dan" za drugog je ta ista stvar "Sačuvaj me bože".
Naišao sam ovih dana na članke o lečenju homoseksualnosti. Zapravo ova bolest i devijacija je izlečiva samo što se o tome ćuti.
I ovom logikom se postavlja pitanje zašto se šizofreničari ili srčani bolesnici ne ponose svojom bolešću i ne paradiraju ulicama.

Btw, šta je sledeće? Smiley

Niko vas ne pita da li vam se svidja.
Vase misljenje je trenutno bitno koliko i misljenje Kju Kluks Klana o ravnopravnosti crnaca u SAD.
Ovde nije.

Pa sad  Smile

Да14.3%  (3)
Не85.7%  (19)

U roku od samo 3 sata postojanja teme.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 18:50:18 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 18:04:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.358 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.