Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:06:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gears Of War  (Pročitano 27401 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N95 8gb
Doduse tih 95% zna i za jos mnogo igara nakon kojih GoW izgleda genericki. Doduse takva je vecina danasnjih shootera  Smile
posto ti spadas u tih 95%,kazi samo jednu igru posle koje GoW izgleda genericki?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
prvi Half-life, Deus Ex, System shock 2 kao vrhunac u shooterima koji imaju jos nesto osim cistog krljanja
ako bas hoces da bude TPS eto na primer Armed and Dangerous, igra ima sto bi se reklo dusu

Uostalom, zasto mi svi moramo tebi da se ispovedamo kad god i naznacimo nesto lose o Gears of War? Stvaras napetu atmosferu. Ovo je obicna diskusija gamera/geekova o video igrama, nije kao da vredjamo jedni drugima porodice ili nesto gore. Pomiri se sa tim da se nekim ljudi mozda ne svidja GoW isto kao sto se tebi ne svidja nijedna druga igra ikad napravljena (opet, mozda gresim, ali se da tako zakljuciti iz tvojih postova).
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N95 8gb
prvi Half-life, Deus Ex, System shock 2 kao vrhunac u shooterima koji imaju jos nesto osim cistog krljanja
ako bas hoces da bude TPS eto na primer Armed and Dangerous, igra ima sto bi se reklo dusu

Uostalom, zasto mi svi moramo tebi da se ispovedamo kad god i naznacimo nesto lose o Gears of War? Stvaras napetu atmosferu. Ovo je obicna diskusija gamera/geekova o video igrama, nije kao da vredjamo jedni drugima porodice ili nesto gore. Pomiri se sa tim da se nekim ljudi mozda ne svidja GoW isto kao sto se tebi ne svidja nijedna druga igra ikad napravljena (opet, mozda gresim, ali se da tako zakljuciti iz tvojih postova).
nijedan od ovih "tvojih" shootera nije ni blizu kvalitetu GoW-a,ne mogu ni da se uporedjuju igre stare 10-ak god.sa danasnjim igrama! naravno da volim i druge igre,evo ti 5 najboljih osim GoW,Resident Evil,God of War,Uncharted,Dead Space,i unapred Dantes Inferno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 4
evo ti 5 najboljih osim GoW,Resident Evil,God of War,Uncharted,Dead Space,i unapred Dantes Inferno...
Jesam li te dobro shvatio? Resident Evil,God of War,Uncharted,Dead Space računaš kao shootere?
Ili govoriš o igrama uopšte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Citat
ne mogu ni da se uporedjuju igre stare 10-ak god.sa danasnjim igrama!
Itekako mogu, pre svega sto su te igre bile i ostale merilo kvaliteta. Kada izadje novi story-driven FPS koji ne ide na bezumno masakriranje vec uvede neki twist (od novijih igara na pamet mi pada Bioshock) prvo sa cime ga porede je Half-life, jer je ta igra redefinisala shootere (i u skoro svim gaming casopisima dobila najvisu ocenu). A u slucaju Bioshocka poredices ga sa System shock 2 jer je u principu to duhovni nastavak cuvene igre. Ja mogu sad da zapenim od ubedjivanja ali se tvoji stavovi nece promeniti, neces shvatiti da ima ljudi koji od igre ne traze prost nacin da ubiju vreme vec nesto sto ce ih i malo emotivno/intelektualno pokrenuti. Nije sve ni u grafici. O tvojoj top listi necu da komentarisem da ovaj flame war ne bi dobio epske proporcije.

Eto.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N95 8gb
evo ti 5 najboljih osim GoW,Resident Evil,God of War,Uncharted,Dead Space,i unapred Dantes Inferno...
Jesam li te dobro shvatio? Resident Evil,God of War,Uncharted,Dead Space računaš kao shootere?
Ili govoriš o igrama uopšte?
kako moze God of War da bude shooter??? pricam o mojim najboljim igrama koje su ikada napravljene,kad kazem najbolje,mislim da su skoro savrsene u svakom elementu koji moze da poseduje neka igra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
ma,ja mislim da treba da se spale sve igre,tj-diskovi sa igrama na svetu,i da se ostavi samo Gears of War...  Smile

sve je to...inferiorno u odnosu na velicanstveni Gears of War...  Smile Smile Smile

kakav bre half life,kakve neke tamo gluposti... sve je to djubre.  Smile
kakvi Sierra,Bethesda,BLizzard,Activision... to sve treba najuriti.  Smile

sve sto nam treba su Gears of War i,naravno,Microsoft...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 25. Avg 2009, 01:10:15 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
ma,ja mislim da treba da se spale sve igre,tj-diskovi sa igrama na svetu,i da se ostavi samo Gears of War...  Smile

sve je to...inferiorno u odnosu na velicanstveni Gears of War...  Smile Smile Smile

Smile

И Arma 2 обавезно да се спали, превише тешко. Оне тебе упуца, а ти умреш. А и хелт се не регенерише. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
И Arma 2 обавезно да се спали, превише тешко. Оне тебе упуца, а ти умреш. А и хелт се не регенерише. Smile
tako je!!!  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia N95 8gb

Smile
sigurno ti je ovo "hkj" u nicku skracenica za "hrkljus"! jedino si sam sebi duhovit sa ovim recenicama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:06:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.