Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:57:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GeForce 6800Ultra ...and problem  (Pročitano 525 puta)
10. Jun 2007, 15:58:38
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Dakle prolupacu,imam graficku karticu Geforce 6800 (najverovatnije Ultra,posto mi svaki put gura oznaku drajvera GPU ali mislim da je ogromno ULTRA na kartici odaje),e sad problemi su skoro poceli u skoro svim igrama,i 3D programima sto je meni mnogo vaznije (istegnuti poligoni,ludilo od svetla,u principu greske u bojama) menjao drajvere,cackao  karticu,formatirao,cistio,menjao konektore,smanjivao radni takt,isao u crkvu i nista nepomaze,jos jedino nisam probao nekako da ohladim karticu nekim spoljnim programom ili spravom,i manje vise u ovom trenutku sam se pomirio sa cinjenicom da je otpevala svoje zbog pregrejavanja onaj program sto je nabudzen sa drajverima pokazuje i do 82C a najcesce kad nista neradi stoji na 68-70,meni to nedeluje normalno pa me zanima dali treba toliko da se greje,ali ako neko ima neku ideju slobodno vicite...

p.s Nije overklokovana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pusti 3d mark da odsljaka nekoliko puta zaredom ( koristi recimo 2005 verziju) pa vidi kako ce karta da se ponasa,hoce li test da puca ili nece...ako sve bude proteklo ok,sa kartom je sve u redu...a sad sto se hladjenja tice,uvek mozes po sopstvenim potrebama i nahodjenju da stavis drugi kuler,mozda pasivni ako volis vise tisinu i sl...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
 Smile

pazi po tvom obrazlozenju se greje sama od sebe i ti mislis da zbog toga pravi greske...
e sad,ona bi po defaultu (naravno sa odgovarajucim drajverom) trebala da radi ko mina (bez greske) ...
ja sad vidim dve opcije : 1.da se ne slaze sa ostalim hardverom (ili da odeceni drajver tu pravi bag)
                                 2. da ti je stvarno hladjenje lose,da nema mesta u kuci i da se zato gusi ...
proveri da nemas nesto zabodeno u pci slotu odmah ispod nje...ako ima vadi.ocisti je ako ima prasine,probaj nekako da jos skines ventilator pa da je podmazes ...

R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ako je do pregrejavanja, probaj sledece,

uzmi neki obican kuler i zalemi ga na graficku, ali pazi na koju stranu stavljas da se nebi prevario, ukljuci i njega i ovog na grafickoj zajedno da rade, to bi trebalo da ti smanji temperaturu za grafickoj, takodje probaj sa novijim verzijama drivera
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 11:57:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.