Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:27:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su ti muskarci?  (Pročitano 5150 puta)
18. Jan 2007, 19:02:47
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opštepoznata izreka, i istovremeno uteha, "Naći ćeš muškarca kada ga ne tražiš", svima je već preko glave. Ko ga ne traži njemu ni ne treba, ili možda ne traži dobro? Ta žena koja ga ne traži ili je srećna u braku ili ima divnu vezu. A koliko ih je u takvoj situaciji? Budite realne i krenite u potragu. Obeležite na mapi grada na kojim biste to mestima želele da nađete muškarca kakav vam treba, i svakoga dana izaberite jedno mesto koje ćete obići i proveriti teren. Pa da počnemo.

Gradska biblioteka ili čitaonica. Pored studenata koji ne dižu glavu iz knjige naći će se i neki koji je tu zalutao ili traži knjigu koju, kao i vi, ne može da nađe. Konverzacija između vas dvoje "spontano" počinje, bilo da je u pitanju olovka kojom želite nešto da zapišete, parče papira, ime pisca knjige ili nešto slično - vaša mašta stupa na scenu pri intimnoj tišini čitaonice.

Video klub petkom uveče. Oni koji nemaju lud provod petkom uveče a nisu "za preskakanje", u video klubu su. Redovi će biti poveći, prilike za razgovor se ne smeju propustiti, a možete se i zakačiti baš za tu kopiju filma koju on ima u ruci i pokušati da ga nagovorite da se zamenite, i da vam je, kao pravi kavaljer, ustupi.

Autobusi, vozovi, avioni. Ugrabite mesto pored nekog zanimljivog i počnite priču. Nemojte biti napadni, ali dozvolite da vam glava sasvim slučajno padne na njegovo rame, i hteo to ili ne, nema mu pomeranja. To će svakom muškarcu biti simpatično, a onaj koji skoči ili burno reaguje, ili je klinac ili baš ne preferira ženski pol.

Teretana. Pored mase mišića nađe se i neka pametna glava. Prava prilika da pokažete svoju ženstvenost i nemoć pred težinom tegova. Uz nekoliko treptaja i drhtaja ruku koje jednostavno mogu da podignu toliki teret, malo ko će moći da odoli.

Šetnja parkom sa psom (ako nemate psa, prošetajte komšijinog). Vaš pas će obaviti celu stvar umesto vas. Vi se samo pravite da niste videli da je vaš rotvajler odjurio u pravcu dalmatinca i sve će biti spontano i zabavno.

Internet kontakt sajtovi za upoznavanje ljudi. Ne mora da znači da samo oni koji ne mogu na klasičan način da upoznaju nekoga zalaze na Internet u potrazi za svojom polovinom, svojom suđenom. Možda su to samo zauzeti momci koji nemaju vremena za flertovanje u kafiću i upoznavanje na žurkama. Ne budite puni predrasuda.

Zar vam se sada ne čini da pitanje "A gde ću to ja njega da nađem?" ima odgovor? Niste dovoljno mislili da vi njega potražite jer ste "previše mislili" da će ON vas naći. Vremena se menjaju, a vi ne živite u nekom starom dobu, već pratite trendove, kao svaka moderna žena, i puštate da vas reka nosi.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 3460
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00

Gradska biblioteka ili čitaonica. Pored studenata koji ne dižu glavu iz knjige naći će se i neki koji je tu zalutao ili traži knjigu koju, kao i vi, ne može da nađe. Konverzacija između vas dvoje "spontano" počinje, bilo da je u pitanju olovka kojom želite nešto da zapišete, parče papira, ime pisca knjige ili nešto slično - vaša mašta stupa na scenu pri intimnoj tišini čitaonice.

Probala... Tj. svaki dan, probam.  Smile Nekad uspe, nekad ne.

Veca je verovatnoca- klub.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
to sa čitaonicama i bibliotekama je baš simpatično Smile

u ove u kojima ja zalazim je zanimljiva klijentela...

od osam ujutro do podne su muškarcčine između 60 i 75 godina,kojima škljocaju vještačke vilice dok čitaju crne hronike u dnevnim listovima...i vječito se žale na omladinu i penzije Smile

ostalo su vječiti studenti kojima bih trebala platiti pivo u obližnjem pabu...vječito kasne studentski krediti-što potpuno razumijem i beskrajno saosjećam Smile

naiđem i na likove sumnjivih orijentacija...gutaju neku sektašku literaturu,nose mokasine u sred januara i gledaju me vrlo diskutabilno između polica sa knjigama...a nikad ne mogu da odredim gdje im je tačno ruka Smile

elem,
provjereno su dobri oni koji ne čitaju mnogo Smile
često se muvam na sajmovima automobila ili trkama.susreti motociklista me nikad nisu iznevjerili Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2007, 04:49:08 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Uvredila si nas koji volimo da citamo knjige u toplini doma svog, u bade mantilu dok drugom rukom grejemo casu konjaka  Smile

Stereotipi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ytp,

u bade mantilu mogu da te zamislim...iskreno..uopšte mi nije teško da to vizualizujem Smile

a i konjak...ali knjiga,a ti sam u bade mantilu Smile

šalu na stranu...

čitanjem teško da sam impresionirana...posebno ako je to put da dođemo do kreveta Smile

ako se koristi samo fraziranje,naravno Smile

uostalom,

to sa bade mantilom,konjakom i knjigom u ruci...ja bih dodala i kamin sa vatricom,ostaviću za prezrelo doba,kada onako uvela,između dva pročitana pausa,nekome i budem evocirala uspomene na dane lavova...eh..što je babac nekad bio ribić Smile
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
I, da.. neki od nas jednostavno vole citaju knjige... zbog sebe... i da ne pricaju sa tome sem ako neko nije vec procitao istu... mozda zvuci sokantno, ali veruj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u šta da vjerujem?

u to da neko voli da čita knjige?

ne vidim da sam ja to dovela u pitanje.

i ne bih rekla da sam šokirana.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Sve dok iskljucujemo likove koji idu u biblioteku Smiley  ... video sam ekipu , sem devojaka .. niko normalan, zakljucno samnom Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ytp,

muškarci koji se muvaju po biblotekama u kojima ja zalazim(a ja mislim da sam to naglasila,ali ti iz nekog razloga to nisi htio da vidiš)definitivno nisu moja,a tvrdim ničija,ciljna grupa.

ono što je meni simpatično koliko se ljudi lože na likove(žene i muškarce)koji navodno nešto čitaju.ne pitajući se pri tom ni šta čitaju,što je jako važno,zar ne? Smile
osim toga,pošto se čitavog života,a i zbog profesije muvam među ljude koji jako puno čitaju,tvrdim da je narodna izreka "nema veće budale od školovane budale" jako blizu istine.
ono što mene zna da nasmije...od srca...je kad neko misli da može,recimo nekog od iskustva,bilo muškarca ili ženu,da impresionira pročitanim knjigama ili naučenim frazama,a lišeno stvarnog životnog iskustva,koje ne može biti zamjenjeno navodnim tonama pročitanih knjiga je po meni...klinački trip Smile
ono što ja cijenim,kod muškarca,je pored obrazovanosti i navodne načitanosti,kada vidim da iza toga stoji i životno iskustvo,a bez potrebe da se potencira obrazovanost,znanje i puke fraze.
tako da to što neko visi po bibliotekama nužno ne mora da znači ništa.
i to što će neko da naglasi da voli da čita,takođe mi ne znači ništa.
ako ja ne vidim da on nije to znanje i apsorbovao na pravi način.

a to se vidi.
nema potrebe da se naglašava ljubav prema knjizi ili eventualna obrazovanost.
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Uzivam citajuci...sesirove postove.
Moze se reci da sam nacitan.  Smile
...I sve sam ih apsorbovao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 06:27:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.